Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta znas o istom? Istrazicu i sama, ali ako neko nesto zna.. neka pise, chart mu je ludilo
Sta znam pratim ga duze vec, tj u favoritima mi je na binance. Nije nesto posebno skocio.
Pored toga ne preporucujem Hotbit menjacnicu. Mesetare da cenama. Na chartu bude jedna pa kad prodas a ono prodas po znatno manjij.

Ja sutra očekujem blagi pad. Prođe vikend, a BTC ne probi 50000.
ADA je na 2.89 trenutno, malo više od nivoa mog izlaska iz ADE.
Ako siđe niže, da li ipak ponovo ući i čekati, ili se strpeti još malo ?

I XRP je na dobrom nivou, tu se nikad ne zna šta če biti.
Možda uzeti i malo DOGE, sada je na 0.28, pa ako ode još niže ?

LTC se drži dosta nisko na 175, ali njega imam i nisam zadovoljan sa njim za sada.
Ali ako naš SAJ pogura cenu, biće tu svašta.

Sve u svemu, ako bude ozbiljnije korekcije, biće lepe zarade,
a ako krene da probija 50000 pa više i više, e onda će ovaj voz pobeći brzo.

Sta znam pratim ga duze vec, tj u favoritima mi je na binance. Nije nesto posebno skocio.
Pored toga ne preporucujem Hotbit menjacnicu. Mesetare da cenama. Na chartu bude jedna pa kad prodas a ono prodas po znatno manjij.
Ja sam se nakupovao i naprodavao nikad greska nije bila. TLM vcrs vec ide na 0,40 sto je zarada od juce skoro 10% . Vec sad je oko 0395.

Krenuće ltc, on uvek krene među zadnjima i napravi bum u par dana :)

I XRP je na dobrom nivou, tu se nikad ne zna šta če biti.
Možda uzeti i malo DOGE, sada je na 0.28, pa ako ode još niže ?

LTC se drži dosta nisko na 175, ali njega imam i nisam zadovoljan sa njim za sada.

Krenuće ltc, on uvek krene među zadnjima i napravi bum u par dana :) bez brige. Većina izgubi strpljenje sa njim i prodaju pre vremena, pa se kaju na kraju :) isto viđeno dosta puta. Kroz btc odnos je skoro na samom dnu, pa je moguće da krene ubrzo.

Btc je taman gde je i treba da bude. Dobro je što nije bio vikend pump, jer bi onda bila rasprodaja verovatno sutra, ovako očekujem obrnutu situaciju, i probijanje 50k lagano za koji dan.

Slično očekujem i za adu, samo da probije 3$ i onda ulazimo ponovo u nepoznatu teritoriju... kao i kad je btc probio 20k... Ne treba se iznenaditi ako se pumpanje ade nastavi i posle fork-a, jer svi očekuju dump par dana pre, pa se verovatno neće odigrati kako većina očekuje... naravno ukoliko sve prođe kako treba sa forkom.

Sto se tice ADE prodao sam 1/3 i ostavio to u $ ako nastavi na gore uzecu jos 1/3...

I onda cu da vidim sta dalje..

Opcije su da uzmem nekiu drugu kripto valutu ( verovatni BTC ako bude padao u septembru ) ili da povucem te pare i uradim nesta drugo sa njima..

I tako mi je vecina portfolia u BTC-u za sad..

Poslednja izmena:
...

Sto se LTC-a tice, definitivno je daleko ispod proseka. Taman je krenuo da skace, otisao na 300+ i onda smo imali onaj damp. Nikako da se povrati cena...
LTC definitivno ide kasno ali ispunice ocekivanja na kraju. MW je planiran za 10-ti rodjendan tako da je forma tempirana za kraj godine. Broj transakcija je sada veci nego na peak-u 2017-te, hash na mrezi se oporavlja posle seljenja rudnika i trenutno je samo 20% ispod najveceg hash-a za razliku od btc-a gde je jos daleko.
Iskreno, ja LTC-u vidim jako lepu buducnost iako se mnogi nece sloziti samnom. Sa niskom cenom transakcija bice sjajan za placanje u buducnosti a obzirom da je najblizi rodjak bitcoinu bice ga apsolutno svuda.

Nazire se za sada blaga korekcija.
Solana je lepo iznenadila, oko 98$, čestitamo ko je još ostao u njoj.
Šta kažete za MATIC, lepa cena za ulaz ?
I DASH je lepo pao na 221.

Solana ne *ebe zivu silu, a ja sve kontam da ne moze beskonacno da raste. Matic dokupio na 1.46, pa na 1.42, a on se strmeknuo jos dole..nisam pametan, ali verujem da ce gore.

Ako dodje do korekcije uskoro, bice krvoprolice za altove, obzirom kojom su brzinom mnogi skocili +100% +200% +300% ..

Sve mi se nešto javlja da će Cardano malo ukanali do sutra, trampio sam stotinak za BUSD pa sutra kontra.

I za trgovinu je ovo zeznuta situacija. Secam se XRP tokom proleca lagano plesao oko 1,6$, bio i 1,7$, prijatelj cekao “korekciju”, da kupi jeftinije, da bi kasnije prodao skuplje. Stavio order na 1,44$. Desi se pad, ode XRP ispod dollar. Evo još nije ni ulog izvadio, a kamoli profit. Hold se najbolje isplati. Kupis jeftino i čekaš 2x, 3x, 5x… Još ako imas dobar staking, milina. Rizik manji a profit veći. Cene mislim da još nisu OK za kupivinu.

"Crypto Savy" koji je od marta pogodio tok kretanja cene - Ako probije 47.400 idemo do 39.500 u narednim danima i vise nema vracanja na 51/52K nivo vec pocinje duga korekcija .. Ako probije ..

ulazimo u najinteresantniji dio, bar ja tako mislim, pocetak septembra vjerujem da je pocetak onoga sto smo cekali ove 4 godine tj. pocetak kraja ovog ciklusa. Mozda se pocetkom mjeseca nece moci nesto vise naslutiti, ali tokom mjeseca ocekujem da se malo iskristalise situacija. Uvjerenja sam u novi ATH, samo ne znam u kom ce smjeru altovi otici, nekako kad naglo krene BTC dolazi period topljenja altova, pa onda njihov oporavak, ako budu imali vremena uopste za oporavak....ali svakako sad ce najvise trebati strpljenja, svima je cilj sto blize prodati ATH, ali tu sreca igra presudnu stvar. Sretno svima trebat ce nam ;)

Alessio Rastani?

Rastani je izuzetan trejder, jedan od nekoliko finansijskih kanala koje redovno pratim, svakako najjednostavnije priča među njima i najlakši je za početnika da prati. Preporuka.

I slušati šta kažu legendarni investitori, Buffet, Munger, Schiff, Dent, Rickards, Rogers, Dalio... I apsolutna legenda, Burry, čpvek koji je tačno predvideo i profitirao od tri prethodna sloma.

Za to vreme Solana ide protiv sile zemljine teze..
114$ trenutno... o_O poslednja 3 dana, po 10$ na gore... kakvo pumpanje... ovo je ulazak Solane u mainstream crypto, sad će definitivno svako da čuje za Solanu. A jutros je i Hoskinson dodao ulje na vatru:

Deluje mi da je SOL ušao u fomo fazu.

Da li mislite da će harfork kod ade da utiče na cenu ili je to već onaj skok koji se desio?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno