Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Forumaši, kolege, drugari, ... (možemo da se nazivamo kako ko želi) hajde da se uozbiljimo,
da nas ne bi izbacili sa foruma. Ozbiljni smo ljudi i to nikome nije u interesu.
Ako nemamo nešto pametno oko cena, da se malo uzdržimo. Ok ? Svima unapred hvala.

Cena BTC još uvek miruje na oko 45000, pa su svi nervozni, šta i kako dalje.
LUNA dobro gura. Zašto ?

Ko će ga znati, to za LUNU, slično divljaju i Avalanche, Arweave, Audius... to samo na A, a ova poslednja dva tek danas konstatovo da uopšte postoje.

Aj ovako > Ne sluzi ova tema da se obracate moderatorima . Postoji pm.
Takodje ne sluzi ova tema za necija blogovanja. Otvorite blog pa tamo pisite do mile volje, i prozivajte moonboyove i pricajte koliko imate cega.
Takođe postoji i ignore opcija ne morate prozivati druge clanove.

Ubuduce svaki offtopic ili prozivanja nekoga ili neke grupe ide warn i delete.

Audius pravi žešći hype. Muzički blokčejn koji se udružio sa tiktokom. Može svašta da bude od njega.

U redu. Weasel izvinjavam se sto sam tako reagovao. Necu vise. Smeta mi eto sto neko cacka, pa ovaj drugi krene da se brani i nigde kraja tome. Moj nalog je ovaj jedan i to sam ja. Ne pisem pod vise naloga i apsolutno nisam taj tip niti me to znima.

Biće zanimljivo pratiti cenu u narednom periodu. Koliko ja vidim, mi imamo neki mali support na ~42.000$. Ako to probijemo, sigurno ćemo testirati support na 30.000$. Izmedju 30 i 40 hiljada, nema nikakvog supporta, to je pokazala istorija vise puta. 19og maja smo u danu lupili sa 44 na 30 hiljada. 15og juna smo krenuli da padamo i sa preko 40.000 pali bez ikakvog supporta na ispod 30.000 u roku od samo 7 dana. Takodje, u ovom zadnjem “bullu” smo sa 30.000 bez ikakvog resistance-a u roku od nekoliko dana probili 40.000$. Eto samo sam hteo napisati da izmedju 30 i 40 hiljada moje mišljenje je da nema ničega. Ako mislite da nećemo tako nisko pasti, prilika za kupovinu je oko 42.000 jer ćemo to uskoro testirati. A ako mislite da ćemo probiti 42.000, onda treba čekati jer ćemo sigurno testirati i 30.000. E sad, posto smo vise puta do sada testirali 30.000 i brzo se odbijali se, ovog puta možda bude ozbiljniji proboj ispod 30.000. Sto vise puta testiraš support, veća šansa da ga probijes.
6F321031-3D19-4BB8-90E7-14E8EA3E1499.jpeg

Ja iskreno ne diram nista trenutno, dobrim delom sam u USDT, ovo moze na bilo koju stranu da krene, jako i na gore i na dole.

Aj ovako > Ne sluzi ova tema da se obracate moderatorima . Postoji pm.
Takodje ne sluzi ova tema za necija blogovanja. Otvorite blog pa tamo pisite do mile volje, i prozivajte moonboyove i pricajte koliko imate cega.
Takođe postoji i ignore opcija ne morate prozivati druge clanove.

Ubuduce svaki offtopic ili prozivanja nekoga ili neke grupe ide warn i delete.
Najzad.

Taj wall bot drzi da bi drzao cenu nisko a s druge strane kupuje sve ispod te cene. Akumulira se i dalje, sve je ok.

Zar ne moze da se uvede neka opcija na tim menjacnima da se walletu koji je cornuo 100 miliona onemoguci dalja prodaja menjacnicama tako sto ce da se markira/obelezi .. Razumem da lik moze da rastura na sitno za kes te valute, ali za to je potrebna logistika i malo ljudi bi kupovalo na taj nacin, sporo bi se dolazilo do kupaca .. Jednostavno, da ucine ogromnu kradju besmislenom ..

Vrlo verovatno. Ali dobro, nije prevelika cifra, menjacnica to moze da pokrije. Malo ce da zaboli ali prezivece.

Zar ne moze da se uvede neka opcija na tim menjacnima da se walletu koji je cornuo 100 miliona onemoguci dalja prodaja menjacnicama tako sto ce da se markira/obelezi .. Razumem da lik moze da rastura na sitno za kes te valute, ali za to je potrebna logistika i malo ljudi bi kupovalo na taj nacin, sporo bi se dolazilo do kupaca .. Jednostavno, da ucine ogromnu kradju besmislenom ..

Oni još kubure sa opcijom ukidanja opcije biranja mreže prilikom slanja, a mnogi se tu zeznu i mnogo tu ode u vetar svake godine. To što ti pričaš verovatno može u nekom obliku uz ozbiljnu saradnju manjačnica, a može li ko da zamisli saradnju npr Binance i Coinbase? Ja evo mogu al mi nekako krenu suze na oči kad god zamislim.

Pratim povremeno Enjin... tako se neprimetno krece. Znam da je skoro bio negde oko 0.66 i diskretno evo jos malo 1.6...sad vise nije zanimljiv :)
Matic se nesto budi. Bas bi bio red da i on dodje do svog ath i nagradi svoje strpljive holdere :) mnogo spor coin a dobar

Primetio sam to po nekim podforumima na redditu, gomila ljudi se zezne sa izborom mreze, sa adresom, gomila coina zavrsi tako u nepovrat...

Vidim da nesto suskaju da ce i stmx da izadje na coinbaseu. To bi mogao da bude lep pump

Kako pumpaju ovaj dent, bogovski sam zaradio na ovom coinu zadnjih nedelju dana :) Svaka im cast kakvi su manipulatori, inace povecali su broj coina drasticno developeri i imaju veliku kolicinu koju dampuju cim napumpaju cenu, nije im jos mnogo ostalo, tako da ovaj coin po svemu sudeci nema neku buducnost...

Primetio sam to po nekim podforumima na redditu, gomila ljudi se zezne sa izborom mreze, sa adresom, gomila coina zavrsi tako u nepovrat...

Zato što su i menjačnice kao i većina koina sa tehničke strane obično smeće i svima je glavno da hajpuju umesto da naprave iole smislen i koristan proizvod. Pokušaj recimo iz Stellar wallet-a pošalješ XLM na nepostojeću adresu, vidi dal može. To su neke elementarne stvari koje bi svi novčići trebalo da imaju, ali nikog nije briga za korisnika.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno