Najavljen je hard fork i cena odmah reaguje. Ja sam za ETC rekao da ce biti hit jos pre par meseci,cpre nego sto se pokrenuo damp. ETC-u se otvara jako lepa pozicija kad ETHcode u POS ali i sada kada ce prelaziti gpu mineri sa ETH-a.Videste li etc?
Brate kupujes bitcoine kao da su klikeri, za pola miliona dolara. Bafet da te vidi pao bi u depresiju. A ***, izasao si brzo, vidi kako je opalio na gore.
Meni je etc doneo finu zaradu.Imam jos nekih 100 komada pa cekam da malo jos skoci,😁Najavljen je hard fork i cena odmah reaguje. Ja sam za ETC rekao da ce biti hit jos pre par meseci,cpre nego sto se pokrenuo damp. ETC-u se otvara jako lepa pozicija kad ETHcode u POS ali i sada kada ce prelaziti gpu mineri sa ETH-a.
Samo neka raste, mada je sad pred otporom.Brate kupujes bitcoine kao da su klikeri, za pola miliona dolara. Bafet da te vidi pao bi u depresiju. A ***, izasao si brzo, vidi kako je opalio na gore.
Nasao sam igricu za telefon "trejding game" bukvalno simulacija trejdinga ( sa live cenama )...
Ja se secam tvog posta Saj za ETC, od tad sam ga pratio i cekao korekciju. Uzeo takodje 100 kom na ceni 45,07$ jos u onom prvom padu 19.05. Od tad nisam trejdovao niti imam nameru.Najavljen je hard fork i cena odmah reaguje. Ja sam za ETC rekao da ce biti hit jos pre par meseci,cpre nego sto se pokrenuo damp. ETC-u se otvara jako lepa pozicija kad ETHcode u POS ali i sada kada ce prelaziti gpu mineri sa ETH-a.
To je to 💪Ja se secam tvog posta Saj za ETC, od tad sam ga pratio i cekao korekciju. Uzeo takodje 100 kom na ceni 45,07$ jos u onom prvom padu 19.05. Od tad nisam trejdovao niti imam nameru.
ETC ce divljati sigurno. Kad sam procitao da u Americi, Robinhood investori kupuju jetfiniji Ethereum sve mi je bilo jasno, "retail investitori" ce to kupovati na 500$-1000$ lagano.
Moguće je da će katalizator parabole cene ETC-a biti upravo prelazak ETH-a na POS.
Izvini nisam uspeo da nadjem ( retardirani telefon ) i duck duck go...Daj nam link![]()
To je sada apsolutno nebitno. A i ne hajpuje se toliko.ne zaravite samo koliko je puta etc imao 51% attack.. previse se hajpuje, a nadam se da ste svi svesni kako se na kraju svaki mega hajp zavrsi.
Samo lagano i bez previse ocekivanja, kao i za eth i prelazak na pos - kad bude, biće
Hmmmm mislim da nismo... Mislim da treba da overi ovu zonu 0.045- 0.05Apdejt
Pogledajte prilog 310853
Da li smo nasli dno sto se tice odnosa ? mislim da ce da zavisi i od btc dominacije..za pocetak da zatvorimo mesecnu svecu iznad 0.06 bilo bi dobromada ne bi me cudilo posto je pola twittera pisalo u poslednjih par dana da eth ide na 3 cifre
![]()
Ne možemo ovaj trendline šest meseci da probijemo. Ako uskoro ne probije, ovo ima da nas sahrani.
Pogledajte prilog 311081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari