Ja srećom nisam prodavao ETH na sto dolara - nisam imao! Iz prošlog bulla sam izašao sa nešto opreme za mining, koju bi bilo najpametnije da sam prodao, sačekao malo i posle kupovao kripto ili hardver. Kako je lako videti unazad gde je čovek grešio, u svemu u životu. Zar svi vi koji niste u ovome par godina, ne bi bili milioneri kada bi sa ovim znanjem prošli kroz 2017-18 ponovo? Ima dosta prilika za nerviranje u kripto svetu zbog propuštenih prilika za zaradu, ali bolje i to nego nerviranje zbog gubitka postojećih koina.
Pa ko kaze da nisu milioneri?
@everyone
Samo sto vecina njih vise nije na ovom forumu bas zbog prozivanja zbog jedne lose prognoze, pa uspesan trader je onaj sa 51% pogodjenih trejda, niko ne pogadja 100%.
Sad se ljudi okomili da nam prozivaju i ovog poslednjeg (milionera ne tradera) kao da je nesto pogresio. Pa jel vam covek lepo rekao 2018te, ne prodajte ETH na 1400$ u bezcenje jer ce 2021. da bude 3000$. I sad vam kaze, ne prodajte ETH na 3000$ u bezcenje jer ce biti 10k$ a vama smeta sto neko ovde na forumu iznosi svoje misljenje. Ako vam smeta sto neko iznosi svoje misljenje idite na yt pa u komentarima prozivajte Maska i Saymona oni ipak najvise ke**ju da ce BTC da bude milion $, mozete i tamo da im napisete "e pa nemoj tako da pricas, moze neko da pomisli i stvarno!"
Ljudi ovo je forum i svako moze da iznese svoje misljenje a vi mozete da se slazete sa tim ili ne, ne postoji Cancel taster za nesto sto vam se ne svidja.
Jedno je sigurno za sve:
-prvi krug - ne verujes, sve je to piramida, to nikad nece da zazivi, ali moze da se zaradi pa daj da udjem, udjes kasno i na kraju kruga prodas opremu da budes na nuli, sve sto si zaradio je znanje,
-drugi krug - opazis ga na vreme, krenes na vreme, kupis jedan rig ili malo crypta (zavisi za koju se opciju opredelis) na vreme, zaradis za nase uslove ozbiljne pare, na kraju kruga izadjes na ceni od 50% od ATH i opet si dobar masnu svotu $, plus si sakupio ozbiljno iskustvo i znanje,
-treci krug - ubijas kraljicu i prelazis igricu, pustas likovima po forumu onaj "first time" meme
😉
Epa svako nek sam pronadje gde je i u kom krugu.