Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vec bilo :)
Pre par meseci, minus 300 dolara, zato sto nisam imao strpljenja da cekam.
To je onda kad je bio na 1900-2000 pa pao na 1300 i nesto i tu biio dosta dugo, kad se popeo na 1600 reko da se spasavam :D, i naravno onda je produzio na 2200 :D

@weasel
Ja pratim cene samo na Cexu, nisam gledao po drugim menjacnicama jer nemam tamo naloge.

Vec bilo :)
Pre par meseci, minus 300 dolara, zato sto nisam imao strpljenja da cekam.
To je onda kad je bio na 1900-2000 pa pao na 1300 i nesto i tu biio dosta dugo, kad se popeo na 1600 reko da se spasavam :D, i naravno onda je produzio na 2200 :D

@weasel
Ja pratim cene samo na Cexu, nisam gledao po drugim menjacnicama jer nemam tamo naloge.
Bezi sa cex-a. Uzasno mali volume, botovi kolo vode, a i kad tad ce te *****ati za withdrawal.

Pa koja jos menjacnica dozvoljava povlacenje novca na bankovni racun ?
Osim domaceg ECD-a.

Bolja je svaka od cex-a za trgovinu ali posle cex smara prilikom povlačenja fiat-a zato što nisi koristio njihovu platformu za trgovinu. Ne kažu oni to direktno ali se podrazumeva.

Sa malim parama se ja igram, tako da ce biti ubuduce Cex all the way.

Nemam nikakav legder i slicno za novcice, nemam vremena time toliko detaljno da se bavim, kao vecina vas ovde.
Then again, vi imate ozbiljne portfolije, evo ja na Cexu imam 2630 dolara i to je to.

Sad kad ovako divlja, ne ulazim, dok ne bude malo jaci pad.

Da ljosne bar još jednom ispod 47k pa da uletim opet u vozić 🙂

Ja sam sve prebacio na Binance, na Cexu ostalo nesto vrlo malo, jer sam tu uplacivao, to je vise za igranje.

Znaci corak. To je problem sa vecinom menjacnica, moze ulaz ali nemas izlaz. Taj sistem nije dobar nikako.

Pa da. Svi imamo neki novac ali pitanje je kako doći do njega. Mada ja ne planiram da izlazim uskoro tako da se ne brinem. Ko zna šta nas čeka u budućnosti.

Pa kad smo takva nakaradna drzava, da niko ne omogucava uplate, tj isplate na nase racune. Onaj crypto bi bio odlican, jer imaju i svoje kartice visa, ali avaj kad ne moze za nas iz Srbije.

Cek zar ne moze swift bank transfer na Bitstamp-u?
Ne moze. Tu privilegiju ima samo ecd.rs. Zasto pitam se. Isao sam do Credit Agricole banke ranije da ih pitam zasto ja ne mogu da primim uplatu preko BitStamp-a a ecd.rs moze. Doneo sam im broj racuna sa kog je ecd.rs meni uplacivao pa je radnik banke proverio na osnovu tog racuna da oni primaju uplate od Bitstamp-a na neki njihov racun pa nije znao da mi kaze zasto ja ne mogu. Onda je nazavao nekog iznad dok sam ja sedeo tu i kratko mi je rekao nakon toga da ne moze i to je to i da necu moci i da nema potrebe da pokusavam. Njegove reci. Pitao sam ga da li mogu kao pravno lice kao ecd.rs da otvorim racun i primam uplate rekao je da necu moci. Nisam se dalje zamarao time. Tako da f2f radi posao.

Nije mi jasno po kom osnovu ne moze.
Jedino sto mogu da razumem je da tada jos nije kripto bio regulisan zakonom pa je banka odbijala da izvrsi transfer, inace ne vidim kakva je to prepreka da obican swift transfer ne moze da prodje.
Mislim nemojte mi reci da se ovde prica o kamionima i avionima a svi ce pare dizati face 2 face.

Samo solarno
Svi spominju solarno ,a garant 90% ljudi nisu ni zamenili tako niti imaju neki kontakt.

Samo solarno, naravno. Ko zna sta ce ovima pasti na pamet sledecih 5 godina pa traze pola od svega. Bez provizije malo teze inace, ali jako lako uz neku proviziju. ***, ni sa menjacnice ne daju bez provizije.

Da li je neko pratio malo PXP (PointPay ICO), ja sam ušao nešto rano sa izvesnom količinom novca. 🤔😄

Kao da se sprema novi pad
Ако није фрка молим вас да не пишете овакве ствари, или ако већ пишете дајте разлог што то мислите. Овако се не разликује много од слепог нагађања.
Доста људи ово чита несигурних руку, и један овакав пост лагано може да промени неком мишљење.

Ништа злонамерно наравно, поздрав!

Ако није фрка молим вас да не пишете овакве ствари, или ако већ пишете дајте разлог што то мислите. Овако се не разликује много од слепог нагађања.
Доста људи ово чита несигурних руку, и један овакав пост лагано може да промени неком мишљење.

Ништа злонамерно наравно, поздрав!
Taj kome post na forumu može promeniti mišljenje i nije za bavljenje ovim...

Taj kome post na forumu može promeniti mišljenje i nije za bavljenje ovim...
Izvini, ali bar meni kao pocetniku izuzetno znače mišljenja iskusnih ljudi, ovde na forumu.To ne znači da ću slepo poslušati, ali ću porazmisliti i dalje uraditi isključivo na svoju odgovornost.Nismo ipak svi rođeni kao trejderi...

Nista se novo ne desava kratkotocno u narednih par meseci je moguci pad ..

Dugorocno ( 6+ meeeci se ocekuje rast )..

Ako ste kupovali od
februrara ili marta na vamo moze se desiti da u jednom momentu imate 20-40% manje od ulozenog, ali ako holdujete trebalo bi da zaradite na duzi period i da dobijete lepu priliku za prodaju u nekom momentu..

Pricam za BTC/ ETH/ LINK / ADA / DOT / LTC ( mada taj LTC ne volim )

Ne i za ostale coine poput DOGE - XRP i sta ti ja znam, a ima mnogi dobrih za koje ja ne znam..

Ako dodje do pada to gledajte kao na sansu da se dokupite.

bitJava77 ima 9 postova na forumu, definitivno ne spada u iskusne :). Mislim da je i početnicima jasno da bar za sada njegovo mišljenje uzmu sa rezervom, dok se ne dokaže.

^^^ Inace opste je poznato da iskusni trce na forum da pisu svoja iskustva :D
Na sreču neki su se zadržali na forumu i žele da prenesu svoja iskustva, i podele mišljenje dok su neki napustili forum, zbog zluradih komentara "pametnica" i "trovača " koji da ih skupa istreseš verujem da nema da ispadne 1 eth 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno