Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aham, hvala na odgovoru. Ja sam tek sinoc pripremio bnb, mada vidim na binance, da ce trgovina kasnije biti u usdt.
Ovde ti piše sve lepo:

Trenutnu cenu Lina tokena možeš videti ovde, kao i sve menjačnice i parove na kojima se trenutno trguje sa istim:

Poslednja izmena:
Naravoučenije, treba držati neku količinu BNB-a na binanceu.
Simke, koliku količinu BNB-a su ti dozvolili da potrošiš na LINA-u? Ne moraš da kažeš konkretan broj, može procenat. Zanima me zbog raspodele novčića. Konkretno, ako ja imam 1BNB, da li ću moći da kupim manje LINA-e ili nekog sledećeg novčića od nekog ko ih ima 1000? Ja na binanceu imam neke druge altove sa kojima još uvek vežbam i učim trgovinu, ali sada planiram da uzmem i neki BNB, baš zbog ovakvih projekata. BUSD držim već neko vreme.

Naravoučenije, treba držati neku količinu BNB-a na binanceu.
Simke, koliku količinu BNB-a su ti dozvolili da potrošiš na LINA-u? Ne moraš da kažeš konkretan broj, može procenat. Zanima me zbog raspodele novčića. Konkretno, ako ja imam 1BNB, da li ću moći da kupim manje LINA-e ili nekog sledećeg novčića od nekog ko ih ima 1000? Ja na binanceu imam neke druge altove sa kojima još uvek vežbam i učim trgovinu, ali sada planiram da uzmem i neki BNB, baš zbog ovakvih projekata. BUSD držim već neko vreme.
Sve piše koliko je max po user-u.

Hard cap per user - 35140 LINA = 10.9088 BNB (≈ 3003 USD)

Ne znam koliko ću dobiti tačno videću kad bude final distribution.

NAPOMENA:

Ljudi čitajte, nemojte srljati u kupovine bez da prvo istražite u šta ulažete.
Ne mogu, niti želim ponaosob da pišem i objašnjavam zato što Vas mrzi da istražite!

Samo da javim...

LINA token je Launchpad-u.

Sale Price - 1 LINA = 0.00031044 BNB
Tokens Offered - 21,084,000.0000 LINA
Hard cap per user - 35140 LINA = 10.9088 BNB (≈ 2996 USD)

Raspodela tokena će biti oko 12h po našem vremenu, a kad kreće trgovina nisam još pronašao tačno vreme. Izgleda će kasnije objaviti, pa pratite twitter.
Ako neko sazna kad kreće trgovina na binance, neka mi javi na pm

edit:
U 00:00 UTC ( 01h po našem vremenu kreće trgovina )

Ja ustao jutros u 6 sto mi i nije bio cim jer inace ustajem u 6.45 za posa :) skuvao kavu, sipo rakicu i natenane...

Sinoc sam prepacio xrp sa cexa, kupio BNB i sve ok.
Jutros u 6 jeste krenulo, i fazon mogao sam da uzmem za 0,01 BNBa jer nisam imao BNB u novcaniku nikad do sinoc...
Uz sve to tj pre svega toga naravno morala je prvo verifikacija, koja mi je prosla ali bukvalno za 5 minuta, vozacka jedna strana pa kemara, nakon toga sam mogao ali samo 0,01

U svakom slucaju Simke hvala na dojavi, nadam se da ces ti a i ostali proci lepo fino :)

Cela ovu pricu je Binance dobro osmislio i svaka im cast, znaci max 3000$ po nalogu sto je ok, da ne mogu kitovi da pokupe sve. A i ovaj deo za ko nije imao da ne moze vise od 0,01 mi je isto ok, tu pokazuju da cene svoje korisnike a ne neke poput mene tj njima daju prednost sto je ok...
Jedino sto ovim promovisu svoj coin, mada mislim ali nisam siguran, koja god sredstva u iznosu ok 3k$ da su billa u spot novcaniku duze od 7 dana su mogla da se iskoriste za ovo.

Sve u svemu pohvala za Binanc menjacnicu, nisam je do sada koristio iako imam nalog od16-17, malo mi je sve sareno i ima zilion opcija, ali to je stvar navike, za sad su me privukli :)

Inace za trejdovanje (meni je sve po nasem vrermenu stajalo regularno vidi fotku)

Ja po ovome skontah da prodaja krece od 11 po nasem vremenu ( Srbija ) gmt +1

Prilozi

• binance.jpg
    binance.jpg
    83.6 KB · Pregleda: 100
Da li neko prati FET - Fetch.ai? Imaju partnerstva sa Bosch i Festo, a krajem marta su najavili Mainnet2.0. Da li ima potencijala za skok?

Ja ustao jutros u 6 sto mi i nije bio cim jer inace ustajem u 6.45 za posa :) skuvao kavu, sipo rakicu i natenane...

Sinoc sam prepacio xrp sa cexa, kupio BNB i sve ok.
Jutros u 6 jeste krenulo, i fazon mogao sam da uzmem za 0,01 BNBa jer nisam imao BNB u novcaniku nikad do sinoc...
Uz sve to tj pre svega toga naravno morala je prvo verifikacija, koja mi je prosla ali bukvalno za 5 minuta, vozacka jedna strana pa kemara, nakon toga sam mogao ali samo 0,01

U svakom slucaju Simke hvala na dojavi, nadam se da ces ti a i ostali proci lepo fino :)

Cela ovu pricu je Binance dobro osmislio i svaka im cast, znaci max 3000$ po nalogu sto je ok, da ne mogu kitovi da pokupe sve. A i ovaj deo za ko nije imao da ne moze vise od 0,01 mi je isto ok, tu pokazuju da cene svoje korisnike a ne neke poput mene tj njima daju prednost sto je ok...
Jedino sto ovim promovisu svoj coin, mada mislim ali nisam siguran, koja god sredstva u iznosu ok 3k$ da su billa u spot novcaniku duze od 7 dana su mogla da se iskoriste za ovo.

Sve u svemu pohvala za Binanc menjacnicu, nisam je do sada koristio iako imam nalog od16-17, malo mi je sve sareno i ima zilion opcija, ali to je stvar navike, za sad su me privukli :)

Inace za trejdovanje (meni je sve po nasem vrermenu stajalo regularno vidi fotku)

Ja po ovome skontah da prodaja krece od 11 po nasem vremenu ( Srbija ) gmt +1
Nema na čemu, nadam se i ja :)

Nisi dobro skontao :)
Binance will list Linear (LINA) in the Innovation Zone and open trading for LINA/BTC, LINA/BUSD and LINA/USDT trading pairs at 2021-03-18 12:00 PM (UTC). Users can start depositing LINA now in preparation for trading.

Evo šta je u 11
  • Final Token Distribution 2021-03-18 10:00 AM (UTC): Your final token allocation will be calculated and the corresponding BNB will be deducted from your already-locked BNB amount. Once deducted, your LINA and BNB tokens will both be transferred to your spot wallet

Poslednja izmena:

Prilozi

• rsi.png
    rsi.png
    325.5 KB · Pregleda: 90
1. Da nije scam, da je pao bar 20-30% i više, da li ima neka najava u skorije vreme i da je btc bulish.
2. Dnevni trejd nikako ne radim sa altovima, samo BTC i eventualno eth kad baš padne. Za day tradnig ti služe leverage platforme, ali ti kao početniku baš ne bih preporučio da se igraš sa tim.
3. Imam par novića koje čuvam baš dugo i ne trejdujem dok ne pređu ATH, ili se bar približe

Ako si početnik, nemoj se truditi da trguješ previše, pogotovo ne sa altovima jer se nećeš baš lepo provesti.

Kupi, zacrtaj/postavi sell order na ceni na kojoj ćeš biti zadovoljan i čekaj. Tako nećeš pogrešiti sigurno.

Izgleda prosto, ali nije baš tako lako biti disciplinovan :)
Hvala na odvojenom vremenu, svako dobro.

1. Da nije scam, da je pao bar 20-30% i više, da li ima neka najava u skorije vreme i da je btc bulish.
2. Dnevni trejd nikako ne radim sa altovima, samo BTC i eventualno eth kad baš padne. Za day tradnig ti služe leverage platforme, ali ti kao početniku baš ne bih preporučio da se igraš sa tim.
3. Imam par novića koje čuvam baš dugo i ne trejdujem dok ne pređu ATH, ili se bar približe

Ako si početnik, nemoj se truditi da trguješ previše, pogotovo ne sa altovima jer se nećeš baš lepo provesti.

Kupi, zacrtaj/postavi sell order na ceni na kojoj ćeš biti zadovoljan i čekaj. Tako nećeš pogrešiti sigurno.

Izgleda prosto, ali nije baš tako lako biti disciplinovan :)
Hvala na odvojenom vremenu, svako dobro.

da li ste u nekoj grupi za pumpanje koina, imate li iskustva u tome.. ja cu da probam danas, ima neka najava za 17h pump preko tehnical crypto analyst na telegramu..

moze od 13h da se uzme Lina na Binansu samo ne znam koliko je isplativo jer je vec skocila dosta
Nije nikako isplativo, jer je skočio skoro 3x.

Na tebi je da se kockaš da li će se nastaviti pump ili će ga dampovati do 0 ;)
Post automatically merged:

@Simke1984 - svaka čast na informaciji za LINA.

verujem da dosta ljudi prati ovu temu, i da ne gledaju "detalje" na sajtovima menjačnice..
Nema na čemu.
Da, niko ne čita ništa živo... samo srljaju u propast i onda plaču kako su kupili visoko. Standardno...
Post automatically merged:

da li ste u nekoj grupi za pumpanje koina, imate li iskustva u tome.. ja cu da probam danas, ima neka najava za 17h pump preko tehnical crypto analyst na telegramu..
1.Ne
2.Batali, bolje po tebe ;)

Poslednja izmena:
@Simke1984
Nema na čemu.
Da, niko ne čita ništa živo... samo srljaju u propast i onda plaču kako su kupili visoko. Standardno...
Verujem da je dobar deo zuazet, a da je vrlo mali broj koji stalno prate dešavanja i takve neke detalje...a oni treći se oslanjaju da će ovde pronaći neku informaciju\savet\uputstvo :LOL:

Gde ste kupovali po 10c? Na Binance je isla na 1$ u momentu

Ada pucaaaaaa😩

Ti baš uzeo pik na SAJ-a. Još se ne zna, za sada mu odnos (ltc prema btc) nije najbolji, ali lako može da se poboljša ili pogorša. ***, šta ti je čovek (SAJ) kriv?

Ti baš uzeo pik na SAJ-a. Još se ne zna, za sada mu odnos (ltc prema btc) nije najbolji, ali lako može da se poboljša ili pogorša. ***, šta ti je čovek (SAJ) kriv?
Ma pusti ga. Asic je klasican trol i besposlicar. To je jedino sto ume.
Takav me sigurno s foruma nece oterati ;)
Ode BTC preko 60K, ocekivano je da odnos svih novcica padne jer svi beze u BTC sada. Uskoro ce sve doci na svoje ;)

Kakvo ludilo, ne znam dal kupim btc na 59800 ili da ga prodam. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno