Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čitam ja sve poruke detaljno i baš čitanje tih poruka me je zbunilo oko predvidjanja cene.

Ko ne zna sta radi i hvata ga panika najbolje je da ne prati cene i ode s foruma do kraja leta. Verujte, ucinice sam sebi uslugu!
Nemojte da vas hvata panika, nemojte se plasiti shortovati, prodavati jer mislite da je kraj itd.
Padace i skakace cele godine a vecina uvek proda u startu, prerano i nikada ne uzme nikakve pare ili izadje s malim plusom. Standarno, posle ide kuknjava.
Stvarno zelim svima da uzmu neke malo ozbiljnije pare ali ne smete paniciti. Nece cena ici samo gore.
Evo vam moj slucaj: Priznajem i mene je iznenadila ovolika korekcija sli realno je da cim prestane onoliko da se kupuje da padne cena. Iako ne pala cena to nijednog trenutka ne menja planove. Ssmo se vratili na cenu od 7 dana ranije, nista drugo. Shvatate li koliko je to smesan razlog za paniku? Duga je godina, opustite se i ne pipajte nista.

Tapatalk from Poco loco

Opušteno bre ljudi, čemu napetost, naravno pitam u šali gde ce cena, jer kretanje cene do sad svaki dan nekog demantuje.

Opušteno bre ljudi, čemu napetost, naravno pitam u šali gde ce cena, jer kretanje cene do sad svaki dan nekog demantuje.
Možda na dnevnom nivou, jer je suludo gađati se ciframa i prognozama, ali na višegodišnjem nivou cena ide gore. Ovo je maraton i kao takvog ga treba posmatrati sa mnogo više strpljenja nego što ga prosečan "investitor" ima :)

Možda na dnevnom nivou, jer je suludo gađati se ciframa i prognozama, ali na višegodišnjem nivou cena ide gore. Ovo je maraton i kao takvog ga treba posmatrati sa mnogo više strpljenja nego što ga prosečan "investitor" ima :)

Investitor Ili što bi ovi zluradi, van kripta rekli, kockar [emoji23]

Poslednja izmena:
Prosecan “investitor” uvek ima dilemu “vrabac u ruci ili golub na grani”, investitori bez navodnika tu dilemu nemaju

• Like
Reagovanja: MPM
Usao sam juce na 0.00393 kroz odnos. Sledeci buy order mi je na 0.00365 ukoliko se korekcija nastavi.

Zar ti ne rasproda svoj BTC na 41k ili sam lose citao-razumeo?
Slazem se , LTC izgleda kao odlican trenutak za ulazak iz BTCa, ako ne bude ocekuj neocekivano i nastavimo divljanje BTCa , a krvarenje ALTova.

Mnogi smo navijali za dobru korekciju pa nas je opet iznenadila malo jer eto ne traje samo par sati kao prosle. Ubosti dno necemo, jedino nam ostaje DCA metod da koliko toliko ublazimo taj promasaj

Sent from my phone

Ja sam prodao deo ETH-a na 916.29eu. Jedan deo planiram da prodam na 1150eu+, zatim 1250eu+ i poslednji deo na 1350eu+. Ako padne ispod 750eu tada opet kupujem ali samo od dela koji sam prodao na 916.29eu. Sve ostalo se cuva i stake-uje. Videcemo sta ce biti tamo oko 2025. godine.

Da citiram sebe. Kao sto sam naveo u postu iznad to sam i uradio. Prodao sam 100 ETH-a po ceni 916.29eu po komadu a juce kada je bio pad sam kupio 121.2 ETH-a za sav novac ( 91.6k ) po ceni od 752.24eu na BitStamp menjacnici. Dakle zaradio sam 21.2 ETH-a cisto. Sada da opet izadjem i po ceni od 900eu koliko je sada po komadu dobar sam 17k+ evra. Neka ideja je da izadjem u range-u 1020-1050eu po komadu ali praticu razvoj situacije kao sto sam pratio i kod kupovine od 752.24. Na 750eu po komadu je bilo oko 500 ETH-a pa sam ponudio malo iznad i to je bio dobar potez. Na BitStamp-u je cena isla do nekih 748eu. Ako uspem da izdrzim do 1040eu recimo bicu dobar 34k evra. Videcemo.

Pratim sta se pise ovde i mnogi od vas se frljaju brojevima bez pokrica. Nesto kao bata na Pinku ili Hepiju kada pocne da bulazni. Ja sam u kriptu 4 godine od kada je ETH bio 7eu i dugogodisnji sam holder, miner, staker i sta sve ne i opet da me neko pita sta ce biti sutra sa cenom reci cu da nemam pojma jer je to cinjenica. Nikakvi grafikoni, BDP-ovi, SNS-ovi i ostalo ne sluze nicemu osim da 99.9% ljudi budu generali posle bitke. Niko ovde ne moze da vam kaze sta ce biti sa cenom. Tacka. Mogu da budu optimisti ili pesimisti i da se nadaju. To je sve. Da neko zna sta ce biti sa cenom ne bi sigurno visio na forumima ili youtube kanalima i davao "savete" potkrepljene nadom, nego bi uzivao u svojim milionima i zgrtao bogatstvo.

Znaci dragi korisnici ne slusajte sta drugi clanovi ovde pricaju jer nemaju pojma. Niko od nas nema pojma. Mogu samo da vas tripuju sa raznim brojevima, grafikonima i to je sve.

Sto volim kad stavim order na 105 a cijena se odbije od 106[emoji1]

Sent from my phone

Kao laik pitam, zasto je euro toliko vezan za dolar, pa ce i EU ispastati ako USA dolar padne dosta ?

I ja sam zaboravio a toliko je pisano o tome kad su ameri izazvali krizu 2008 i ona presla na cijeli svijet

Sent from my phone

Kao laik pitam, zasto je euro toliko vezan za dolar, pa ce i EU ispastati ako USA dolar padne dosta ?

Finansijska ekonomija je potpuno integrisana, banke i fondovi iz Evrope su širom izloženi prema Americi i obratno. Evropa je u goroj situaciji, SAD bar ima dolar koji je svetska rezervna valuta (za sad), pa mogu da prave trgovinski deficit koji mi ne možemo da priuštimo.

Au kakav ruzan head and shoulders pattern, uz to bezanija preko ona 3 privacy-a i dalje u toku, sve sigurniznaci potopa ali treba skupiti coyones i shortovati ovo do 21 wma levela...

Politika je zabranjena na forumu!

Činjenica dal utice i koliko na cenu nije od uticaja na navedeno pravilo.

Znas pravila, znas da su brisani postovi, znas da je bilo upozorenja i ne mozes da se kontrolises.
Ugrizi se za jezik i precuti. Pola dana se samo o politici zvace jer ti potegnes prvi. Flejmujes bzvz.

Reportovao sam svoj post i zamolio sa de pobrise sve ali ovde stvarno treba da pocnu da se dele poeni.

Tapatalk from Poco loco

Koliki FUD pokušavaju da stvore bankari i činovnici vlade...

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Greyscale je poceo ponovo da kupuje tako da cinovnici mogu samo da piskaju firnajz

Nesto slabo kupuju [emoji1]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Cene u stagnaciji. Jel se to čeka petak da se vidi šta će uraditi USDT ?

Vrlo verovatno.
Grayscale nije izjavio da kupuje ponovo nego da prima ponovo nove musterije.

Tapatalk from Poco loco

Ja ne razumijem zasto se toliko palite na usdt? 15b je mc usdt, to je odavno sica za crypto, pogotovo BTC.

Dodatni info: distribucija (airdrop) Spark-a XRP holderima:
Juna meseca (odn. kad startuje Flare mreža) 15%, a ostalih 85% raspoređeno na sledećih 25 do 34 meseci.
https://youtu.be/U0vJjo3KEcc?t=602
Da li će biti slično i za airdrop Sparka LTC holderima ostaje da se vidi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno