Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Suska se da se sprema novi ZCL fork sa airdropom, Zclassic Green. Kupovina izgleda uveliko traje.

Ne bi me zacudilo da je fejk doduse.

Poslednja izmena:
Zanimljiva teorija...

https://www.newsbtc.com/2019/04/01/how-bitcoin-could-reach-150000-in-the-next-cycle-peak/amp/
0756cd77cdb94c042b32169f77995baf.jpg

Nagadjanje a i predugo je do 2023....

I nije na 3 god.

Ne znam d ali ste videli

80 miliona čeka na prodaju od 4150 do 4200

be46ebde0df60b28d75fb4921c311fde.jpg

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

80M je samo tu da se ne digne cena, kad akumuliraju dovoljno to ce se povuci i ode cena gore.

LTC jeste skocio ali do polovljenja ima jos dosta vremena, ima lufta da skace jos.
2023 je previse po meni za novi vrh. Sledece godine je polovljenje kada ocekujemo da se cena malo naduva. Posle toga slobodno smemo da kazemo da se biti opasnog istresanja i muskog pada cene. Onda moze da pocne akumulacija pred neke lepe vesti itd. Kao i svaki ciklus do sada.

Tapatalk from Poco loco

Moze li doc do petice ili da se izlazi ?

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Prespavao si
7a559959e2a5ecff949444b6b8a3a524.jpg

Bitcoin Ticker za iOS

Za iOS, vidiš po onoj ravnoj liniji na dnu odakle se okida swipe na gore.

Imali smo jos jedan odbitak na $3660-3670 levelu. Ne pipam nista dokle god smo u 3660-3950 kanalu jer moze jos 2-3 nedelje oscilirati u istom. Bull jos uvek ima sanse, sto manje njih bude verovalo u novi napad na 4,5k+, to cemo brze poleteti.

O nekom breakout-u ili menjanju trenda jos uvek nema ni govora. Pa se uzdam da ce ova godina biti godina altova i prilika da dodatno umnozim BTC.

Izborise se bikovi za privremeni oporavak.

$5k+ uz pomoc short squeeze-a i malo FOMO-a, pristojna nagrada za strpljive.

Cekam malo hladjenje na 4450-4500 @ Stamp za rebuy. Ocekujem uskoro novi napad na 5k. Na 5k+ cu polako preci u short, jer nema puno prostora za gore. Stanice na gore su: $5,2k -> $5,6k i finalna na $6,2k. Nije iskljuceno da i posledju vidimo pa cu na svakom levelu pojacati short.

Sada je raj za altove da se istrce. DASH je od vecih pokazao zube, cekam ZEC, ETC, NEO, BTG i malo Monero. Od sitnijih ADA, LBC. ZCL, LTC, ETH pumpu sam fino iskoristio.

LTC ce biti sigurica za short kroz nekih 2 nedelje. Neka se jos malo ugoji, ideala dolarski za short je izmedju $75 - $80. Tu bi se osecao savrseno bezbednim.

Apsolutno niko ne stavlja 80M da proda, vec da naplasi malo da se kupi sta moze. Takvi zidovi su nerealni i uvek se povuku. To je uvek lep signal da ce ici gore. Rekoh bas prosli put da verujem da to ide gore, trziste lepo reaguje, oporavlja se. Ima tu jos lufta da ide gore samo da to ne ide bas naglo kao danas jer su onda i vece sanse da se istresaju kitovi. Lagani rast je najbolji rast.
BTC lepo vuce, LTC izgleda kao zmaj. To mi je bas sigurica. Do polovljenja cenim da moze bar jos x2 gore sto je super.

Tapatalk from Poco loco

Znaci " go to the moon " To the Moon with Lambo" ? ?
Euforija se vraca . Postavljam jos short ordera . dash je najinteresantnije . ETH isto . EOS je dosao na 4.82 usd a bio je na 1.4 :p . LTC je isto Overbought .
Ja sam vec dosta toga shortovao , a imam nameru ako se cene jos malo porastu da shortujem jos .

Ako uradite isto sto i ja vas kapital je pod velikim rizikom , Ako uradite suprotno rizik je jos veci . Oprezno kolege :)

Poslednja izmena:
Apsolutno niko ne stavlja 80M da proda, vec da naplasi malo da se kupi sta moze. Takvi zidovi su nerealni i uvek se povuku. To je uvek lep signal da ce ici gore. Rekoh bas prosli put da verujem da to ide gore, trziste lepo reaguje, oporavlja se. Ima tu jos lufta da ide gore samo da to ne ide bas naglo kao danas jer su onda i vece sanse da se istresaju kitovi. Lagani rast je najbolji rast.
BTC lepo vuce, LTC izgleda kao zmaj. To mi je bas sigurica. Do polovljenja cenim da moze bar jos x2 gore sto je super.

Tapatalk from Poco loco

bas tako Saj Ltc ce do halvinga sigurno videti 150$ , a ako MAST na vreme predstave i preko 200, tako da onih 80$ sto kaze La bih uzeo sa rezervom , a pogotovo sto je Ltc prvi okrenuo trend i guraju ga polako i sigurno ( a ko zna mozda i obore ATH ka Btc-u , nikad se ne zna ;) )

Tapatalk from Poco loco

bas tako Saj Ltc ce do halvinga sigurno videti 150$ , a ako MAST na vreme predstave i preko 200, tako da onih 80$ sto kaze La bih uzeo sa rezervom (mozda samo za kratkotrajni short pa povratak) , a pogotovo sto je Ltc prvi okrenuo trend i guraju ga polako i sigurno ( a ko zna mozda i obore ATH ka Btc-u , nikad se ne zna ;) )

Znaci kolega Phoenix257 vi mislite da kupujemo LTC sada po ovoj ceni 72-73 usd$ i da ga HOLD do 150-200 ?

Ljudima poput tebe niko nikad neće reći šta da rade.
Pametni čitaju između redova, a oni sa galerije izvlače screenshotove tuđih postova i upiru prstom kroz neke kvazi prozivke.

bas tako Saj Ltc ce do halvinga sigurno videti 150$ , a ako MAST na vreme predstave i preko 200, tako da onih 80$ sto kaze La bih uzeo sa rezervom (mozda samo za kratkotrajni short pa povratak) , a pogotovo sto je Ltc prvi okrenuo trend i guraju ga polako i sigurno ( a ko zna mozda i obore ATH ka Btc-u , nikad se ne zna ;) )
Tokom polovljenja cena ode i dosta vise od 2x. 150$ ce biti cifra gde se lomi. Ako to predje ide lagano na 190$. Pred polovljenje to moze lako da ubrza na gore. Ako BTC nekim slucajem nastavi da gura na gore LTC moze i vise. Odnos ce vremenom samo jacati. Imamo jos 4 meseca do polovljenja, ima tu dosta vremena da skace.
Btc ne ocekujem da ce imati neke jace padove, verovatno ce lagano rasti s vremena na vreme sto je super. Sve u svemu mislim da nije bas nikakav problem da LTC dohvati 150$ do polovljenja. Sto se mene tice to je laka lova.

Tapatalk from Poco loco

Normalno da je sve moguce. Pa i tih $150.

Ali ovde je setup potpuno drugaciji jer je pred prosli halving ltc imao ozbiljnu akumulaciju i izgradio fine levele.

Sada je prica potpuno drugacija jer je vec otisao x3 od low-a. Tako da cu ulaganje pretociti u nesto drugo a svima koji se opredele za suprotno pozeleti mnogo srece.

Pored LTC-a ima jedno 10 kandidata za procentualno veci skok u predstojecoj alt sezoni, pa se ne opterecujem ako nesto propustim.

Meni nije jasno zasto mislis da ce se patern ponoviti , kad vec sad uveliko odskace

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

LTC je već 0,015 u odnosu na BTC ako dogura do 0,025 biće dobro, skromno mišljenje. BTG može lepo da skoči cena mu je porasla nekih 60% od minimuma, verovatmo je La mislio i na njega kad je pomenuo altove.

Poslednja izmena:
Znaci ja nisam bio dobar cele godine i Deda Mraz mi nece doneti poklone u obliku sigurnih prognoza na berzi od strane " Iskusnih i starih clanova koji su tu toliko dugo na forumum da se iz toga da zakljuciti da sigurno zaradjuju trgujuci na berzi "

Dragi moj -V-O-Y-A-G-E-R- pa taj MarkoNS je prvi proceo sa vredjanjem i prozivkama . Ja samo iznosim cinjenice . I nemam pojma ko je on i sta njemu toliko smetaju moji komentari .

a da zna da vredja zna . Eto on je tako veliki trgovac da Soros place za njim . Prosto se pitam sta on uopste gleda ovaj forum kad su ovde po njegovom misljenju sve neki likovi za koje on izjavljuje : " ja prosto obozavam analize ovog coveka " MarkoNS ne bih da komentarisem njegova druga vredjanja od pre mesec dana .

Dalo bi se zakljuciti da je covek tako veliki i pametan i odrastao i najlepsi i najpametniji i najveci trgovac i silno imucan , ma cudo jedno kakav je to covek.

Ima takvu neku potrebu da sebe uzdize a druge vredja i omalovazava da je to cudo jedno .

Vidim i tebi dobro idu ti kompjuteri koje prodajes to je izgleda bolji biznis od kalibracije monitora sa cim si se ranije bavio ako se dobro secam . Morbidno je da drzis slogan "Ostoja prevozi klavire" jer taj covek je vec vise godina mrtav i o tome su i novine pisale .

https://www.blic.rs/vesti/beograd/p...egendarni-strucnjak-za-prevoz-klavira/qghq0cr

Evo ti jos malo mojih analiza, sa pocetka januara, moguci scenariji kretanja cena, gde sam omasio rast BTC za mesec dana, ali ako razvuces ovu plavu liniju desno videces poprilicno poklapanje sa ovim sto se dogadja.

Screen Shot 2019-03-27 at 14.27.57.jpg

Drugo je analiza sa predvidjenim nivoima rasta BTC u slucaju bull proboja.

Screen Shot 2019-03-27 at 14.27.57 (2).png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno