Nisam stigao procitati...predvidja se na sadasnju cenu +10k ili jos +1.9k fo ukupno 10k?U tekstu se predvidja skok do 10 000 usa $ za bitkoin jer muslimani su cetvrtina svetskog stanovnistva a ovim aktom im je dozvoljeno da trguju i kupuju bitkoin
Dakle idemo kupovina na 8200 .....![]()
Sve se bojim da su Muslimani naklonjeni trgovini ili špekulaciji čekali amin od verskih poglavaraU tekstu se predvidja skok do 10 000 usa $ za bitkoin jer muslimani su cetvrtina svetskog stanovnistva a ovim aktom im je dozvoljeno da trguju i kupuju bitkoin
Dakle idemo kupovina na 8200 .....![]()
Medju njima sam. Pratim vrednosti ali me bas briga još 3-4 godMeni je normalno da postoje mnogi koji nisu izašli kada je btc bio $20k i sada imaju 3x manje. Ok, čekali ljudi dalji rast ili ga i dalje čekaju(mo). Takođe sam siguran da su neki kupovali kada je krenula ludnica i nisu se proslavili ali su i dalje u igri -sve dok ne izađu. Najfascinantniji su mi oni koje ne interesuje jel ide cena gore, dole, divlja, pada, sunovraćuje se, radi salto na vrat kripto; jer u svemu tome znaju kako da pozicioniraju svoje uloge da i dalje profitiraju. To je za svaku pohvalu. Ali kao i svaki posao to zahteva znanje i iskustvo koje ne mogu par članova da ubace ljudima u glavu preko foruma za kratko vreme.
Tim Draper predvidja vrednost bitkoina $250,000 do 2022 godine
https://www.cnbc.com/2018/04/13/tec...edicts-bitcoin-will-reach-250000-by-2022.html
ti se malo informisi pa onda pricaj, tako su govorili i kad je btc bio 2$, pa 16$, pa 40$ pa 256$, pa 1150$, pa 4000$ ostalo znas i gle gde smo sad, e zbog ovakvog niza fogadjaja su i takve prognoze, e sad da li ce biti 250k ili 1mil ili 5$ videcemo
ti se malo informisi pa onda pricaj, tako su govorili i kad je btc bio 2$, pa 16$, pa 40$ pa 256$, pa 1150$, pa 4000$ ostalo znas i gle gde smo sad, e zbog ovakvog niza fogadjaja su i takve prognoze, e sad da li ce biti 250k ili 1mil ili 5$ videcemo
i covek je dobio odgovor , moja greska je sto ga nisam citirao pa si se ti nasao prozvanim. Sto se tice tvoje konstatacije tice "koga briga za nebitne informacije....naravno da znam koliko je bio i kad je bio a 370 sam napisao da se vidi kako se sire i pocinju nebitne rasprave " je isto kao kad bih ja rekao da sam LTC prodao za 1000$ na berzi samo da bih video kako pocinju nebitne rasprave.Gde i kada je bio 420? I cijih dolara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari