$6000, $6700(mi smo ovde), $7300, $7700...
Nisam danas bio pri racunaru ali bio je solidan nagovestaj da ce zaroniti ispod $7000. Pali smo na prvu zonu odbrane i testiranje $6,7k supporta kome je velika verovatnoca da drzi. Ja sam uradio rebuy, nesto na ~7k, nesto na ~6,8k.
Uglavnom ne preporucujem all in, cuvajte dolare za neke ispod levele da bi smanjivali ulaz. I ne zurite sa uzimanjem profita, mora se biti malo strpljiv. 20 dana pada, sigurno se nece za 2-3 oporaviti. Svakako ko god da je usao na oko ~7k, ceka ga profit. Problem je sto u medjuvremenu mozemo videti eventualni retest te 6k zone, a usled panike, mozda ode jos 200-300 ispod. A tu manje iskusni prodaju i gube novac, umesto da ga na tim ciframa prave.
I dalje je sve ok, bull sam za period od par nedelja.
I da se razumemo, to sam pisao u Decembru, u Januaru a i u Februaru. Nisam optimista za period od par meseci. Ovo sto sada radimo je vise hvatanje dead cat bounce-a i mnozenje dolara pre nego sto btc okine dole i altovi poumiru. Ako ovo ok iskoristimo i prodamo kao sto smo planirali na 9k+. Ja cu negde gore loviti short poziciju i do leta ne diram nista. A na jesen/zimu bi vec mogli retestirati taj $3000 level o kome govorimo i tu bi mi bio ulazak, punjenje cold walleta i priprema za sledeci bull ('20, '21 vrlo verovatno).