Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
cini mi se da bas zato sto svi ( pa i mi ) ocekujemo taj bull, da njega nece biti, nego verov suprotno, izmanipulisace (o5) cenu kao i do sada sto rade.. naravno propratice tu opet neka propratna prica neke negativne vesti za cripto

Iz mog iskustva sa srpskom birokratijom, nikad ne bih objavljivao lične cifre, pogotovo veće. Parazitima nije problem da dodju do nas..

Pisali su neki mnogo veće iznose sa kojima trguju pa sad'.. a ništa od toga nije niti će biti povučeno na neki račun u srbiji svakako :)

I bravo za još jednu dobru procenu LaPrestigea, isplatio se rizik sa prodajom

Iz mog iskustva sa srpskom birokratijom, nikad ne bih objavljivao lične cifre, pogotovo veće. Parazitima nije problem da dodju do nas..
Pisali su neki mnogo veće iznose sa kojima trguju pa sad'.. a ništa od toga nije niti će biti povučeno na neki račun u srbiji svakako :)

I bravo za još jednu dobru procenu LaPrestigea, isplatio se rizik sa prodajom
Plus, nije rekao da su njegove pare, možda upravlja penzionim fondom tetke iz Kanade :)
A skidam kapu za cifre. Kad pročitam i porazmislim koja je to dobit, obuzme me toplina, ko da je neko moj dobio to :D

paa, ovaj put nije dobit, pobegoh u $ kada je otišlo ispod 7000, prodao na 6950 i btc i ltc na 120 i nešto, ne znam koja je prosečna, sve u svemu iz panike izašao samo sa malim minusom :) Inače mi je kao što su neki ranije pisali bilo teško da prelomim i izađem skroz iz koina.
Retko sam i trgovao uopšte, holdovao ltc od 2014, onda radio ltc-btc trgovinu, par puta btc u neke alt koine, opet nedavno bio full u ltc, rzočarao se onim ispalama koje su pravili i od nedavno $. I sada pokušaj umesto umnožavanja koina uvećavanje dolara neko vreme, ali ... :)

Ја се дуго размишљао да ли да фурам са свежим кешом само бтц/долар или да смањим улаз за неке од алтова где сам заробљен.

Изабрао сам ово друго, тако да ћу постепено да узимам и смањујем упад и излазим у бтц чим направи мали профит, да пребацим све уложено у бтц без губитака.

Смањујем ETC,ETH,HSR i APPC, добро је да се вуку по дну сада, таман ето прилике.

NfpM3mRo.png

Naleteh na sliku pa da podelim izgleda da nas ceka ovakva godina posto mnogi pricaju o ulaganju.

Teška vremena su svakako ispred nas. Trenutno sve govori da je ulaganje baš rizično i da je izlaz, čak i uz gubitak, najprihvatljivije rješenje.
Kocka je i ulazak na 7K, a ovi sa 15K su već u debelom minusu i do kraja godine im sigurno neće biti povratka.
Čuvajte dolare i živce. Biće boljih trenutaka za ulaz.

$6000, $6700(mi smo ovde), $7300, $7700...

Nisam danas bio pri racunaru ali bio je solidan nagovestaj da ce zaroniti ispod $7000. Pali smo na prvu zonu odbrane i testiranje $6,7k supporta kome je velika verovatnoca da drzi. Ja sam uradio rebuy, nesto na ~7k, nesto na ~6,8k.

Uglavnom ne preporucujem all in, cuvajte dolare za neke ispod levele da bi smanjivali ulaz. I ne zurite sa uzimanjem profita, mora se biti malo strpljiv. 20 dana pada, sigurno se nece za 2-3 oporaviti. Svakako ko god da je usao na oko ~7k, ceka ga profit. Problem je sto u medjuvremenu mozemo videti eventualni retest te 6k zone, a usled panike, mozda ode jos 200-300 ispod. A tu manje iskusni prodaju i gube novac, umesto da ga na tim ciframa prave.

I dalje je sve ok, bull sam za period od par nedelja.

I da se razumemo, to sam pisao u Decembru, u Januaru a i u Februaru. Nisam optimista za period od par meseci. Ovo sto sada radimo je vise hvatanje dead cat bounce-a i mnozenje dolara pre nego sto btc okine dole i altovi poumiru. Ako ovo ok iskoristimo i prodamo kao sto smo planirali na 9k+. Ja cu negde gore loviti short poziciju i do leta ne diram nista. A na jesen/zimu bi vec mogli retestirati taj $3000 level o kome govorimo i tu bi mi bio ulazak, punjenje cold walleta i priprema za sledeci bull ('20, '21 vrlo verovatno).

Poslednja izmena:
Tek '20. - '21. ? :trust:
Da je bilo ko drugi napisao ovaj post (bilo ko), rekao bih "Ma daj bre..." i pravio se da nisam ni procitao. Ovako, nadam se da nisi u pravu. Cak sta vise, poprilicno verujem da nisi u pravu.

Poslednja izmena:
Sta ima da se veruje pogledajte grafikone 15-16 te ista prica 1100$ pa 250$ i akomulacija 2 godine pa bull.

Poslednja izmena:
nada poslednja umire, cak posle vere Space,

a sta ce biti aktuelno 2021 i kasnije..., ko ziv ko mrtav, do tada nam se mozda i prikazu mali zeleni sa tehnologijom naprednijom od block chain-a.

kako ce neko da prodaje pricu o tamo nekom chainu i nekoj naprednoj tehnologiji, a ono prica stara 10 g i izraubovana.... ;P

Nego da mi još jednom ove godine dohvatimo 9K pa da se lagano rastajemo. Dobro bi bilo dopuniti se prije toga na 6K jer je to lijepih 30% gratis.

taj bull na 9.5-10k daj boze da se desi vidim vec su ljudi povjerovali u to neki uletili u potpunosti u BTC, neki djelimicno, neki cekaju jos neki pad da se dopune, samo da na kraju ne bude spasavaj sto se spasit da :d
Ne dopustaju oni tako vecini da se opari, bice tu nesto ne predvidjeno...prvi dio mog plana (kupovina na oko 6k) jos se nije realizovo, a ako prodje onda bi mi taj bull dosao kao pun pogodak. pred nama je kako stvari stoje jos jedan krvav vikend pa bi mozda realizacija prvog djela plana mogla da se ostvari za vikend.

nada poslednja umire, cak posle vere Space,

Radi se o tome da se u investicije vezane za novac, pogotovo u one berzanske, ne ulazi zbog nade ili vere. Ulazi se sa hladnom glavom i nekim računom i jasnim planom čiji temelji se ne baziraju na nadi, veri i emocijama.

Osim naravno ako se ne radi o novčanom ulaganju čiji krah ne bi predstavljao opterećenje na budžet, odnosno ulaganje koje je neko spreman da otpiše u startu, ali i takva ulaganja su lišena emocija, iako počivaju na nekoj nadi.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

@goldi obzirom da ide vikend, spusti ordere za koju stoju

Koliko vidim niko od vas ne razmislja o kupovini ETH . A ETH je u ovom momentu jako jeftin u odnosu na Bitcoin koji je jeftin u odnosu na dolar :)

Dakle ako se ETH oporavi u odnosu na BTC i BTC u odnosu na $ ...... Ali ja nikome nista ne savetujem samo na glas razmisljam :)

Orderi su postavljeni. Koji li ce se prvi oglasiti? [emoji1]
838b99f2948c651da54f0a8c6abb84b3.jpg

Ne za LTC, ne pratis @Nesicu;)

....toliko o padu cena za Uskrs...kao i za vikend :d

Ovako je i pre 2 dana otislo previse gore i onda drop.
Svaki nagli rast nije dobar koliko sam ja naucio oko berze.

Ne pratite, i prosle subote je bio mali skok pa u nedelju pad, pa opet u ponedeljak i utorak skok pa sreda pad..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ma samo nek pada...da i ja uzmem mrvu necega :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno