@SAJ @sasadjak
Vidio sam da je post obrisan, zaista se cudim, post je bio najvecim djelom u skladu sa temom "diskusija o cenama" dosta se ljudi cudi kad vidi 300% rast nekog coina cude se kako? upravo je onaj post bio sustina (naravno cude se ljudi pocetnici) onako pokusao sam da docaram kako funkcionise P/D neki coina i ko sve stoji iza toga i to sve preneseno iz mog ugla gledanja, moga iskustva, a ne citanje po netu.
Pokusao sam da skrenem paznju ljudima sta sve moze uticati rastu ili padu cijene nekog ALT coina, mozda zadnji mjesec-dva nisam napisao mozda 10 postova i zaista mi je bilo cudo brisanje tog posta, razmisljao sam da napisem jos neki post da se osvrnem na jos neke stvari koje bi mozda nekome znacile, ali nema poente kako je obrisan onaj tako ce biti obrisani i ostali cemu to nema svrhe.
Vise puta sam uputio kritiku na rad moderatora nikad to nije imalo nekog uticaja, za moderatore ovog djela podforuma treba postaviti ljude koji se realno razumiju o cemu se ovde pise, a ne onako uleti/naleti brisi sve po redu. Kvalitet ovog djela podforuma zavisi dosta od rada administracije, nisu samo novi clanovi doprinjeli "slabosti" ovog podforuma tu podjednako uticaj imaju i moderatori.
Mora se razabrat sta je trol, sta spam, sta provokacija od koga ona potice,(primjer samo jedan @Zeljko njega su provocirali svi doslovno hajku su vodili protiv njega zbog misljenja koje je on imao o ICO, nije covjek mogao da se strpi i da popusti tim provokacijama najvise od strane pocetnika umisljeni likova, a isti taj zeljko je doprinio ovome forumu koliko ce svi ti provokatori doprinjet naredni 10g, naravno peon po peon na kraju je on izvukao deblji kraj, nisam se ni ja slagao sa njegovim misljenjem, ali je imao pravo na to kao i svi, da ne ispadne da ga branim ali mora se razaznat ko su ovde provokatori a ko su clanovi foruma koji su realni, iskreni koji doprinose radu i kvalitetu foruma. Ja sam za to da se takvi provokatori po prvom provokatorskom postu udalje od ovog podforuma, njihovi postovi brisu da ne dovedu do daljenje diskusije, rasprave koja na kraju obicno zavrsi nekom svadjom i prepiranjem) i na kraju sta je kvalitetan post - ne moze se nalaetiti i sve pobrisat i stavit u kosaricu.