Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od milošte, pilićarenje... :d

ETN je trenutno izgleda nemoguce prodati ako imate wallet na my.electroneum.com. Hteo sam da prebacim na cryptopia-a da trgujem, ali stoji na "pending transaction" jos od 4 posle podne. Doduse i dalje raste, mozda bas zbog toga :).

A možda i zbog toga što je krš.

Evo, da se zvanicno izvinim jer sam bio ubedjen da BCH nece opaliti jos uvek. Tu sam okinuo.
LTC doduse i dalje rula :d

Здраво свима,

Нов сам у овоме па бих замолио за објашњење како чувате те 'мање' валуте, тј. да ли постоји неки wallet за њих или за сваки имате посебан? Питам јер користим Blockchain за ETH док за XRP користим Toast wallet...

Такође, транскације када их купујете и продајете обављате преко Shapeshift и Changely или имате другу варијанту? Какве су провизије са једне на другу мању валуту?

Хвала.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Здраво свима,

Нов сам у овоме па бих замолио за објашњење како чувате те 'мање' валуте, тј. да ли постоји неки wallet за њих или за сваки имате посебан? Питам јер користим Blockchain за ETH док за XRP користим Toast wallet...

Такође, транскације када их купујете и продајете обављате преко Shapeshift и Changely или имате другу варијанту? Какве су провизије са једне на другу мању валуту?

Хвала.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Otvori nalog na Bittrexu i trguj

Послато са E6653 уз помоћ Тапатока

Bezi druze od bitrrexa mesec dana ne mogu support da dobijem banda je to

Mene bittrex zezao jutros, nisam mogao da se loginujem, forbidden iP, sve pokušao, ali se sredilo.

Jel moze neko da mi posalje pozivnicu sa Bitfinex-a. Hocu tamo da napravim nalog ali mi traze pozivnicu od nekog ko je clan.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ja sada otvorio nalog na binance, sutra se nalazim sa likom da kupim ripple i stellar.
Ovo će mi biti prva kupovina, reče da posao možemo završiti za 10 min.

Leti bch. Na Tviteru - Ulistao ga coinbase i gdax. Nice trade;-)

BCH pump again.

18 12 2017
17 21h

pre 2 dana sam znao ali naravno mesto da budem u plusu barem 20ak hiljada evra i to sa smesnih nekoliko hiljada kolko na menjacnici imam
ja sam na 0 mozda u plusu nesto malo. i srecan sam sto nisam u minusu jel bittrex radi odlicnooooo Svaka im cast.
I treba kad sam glup.

Poslednja izmena:
Iskreno se nadam da je ovo poslednji hard BCH pump. Naravno kad padne na minimum da cu uzeti dovoljnu kolicinu da uvalim pumperima kad krenu.

Iskreno se nadam da je ovo poslednji hard BCH pump. Naravno kad padne na minimum da cu uzeti dovoljnu kolicinu da uvalim pumperima kad krenu.
Pašće bch, ali ne onoliko koliko je porastao. Naravno, prilika za dobar trade.

18 12 2017
17 21h

pre 2 dana sam znao ali naravno mesto da budem u plusu barem 20ak hiljada evra i to sa smesnih nekoliko hiljada kolko na menjacnici imam
ja sam na 0 mozda u plusu nesto malo. i srecan sam sto nisam u minusu jel bittrex radi odlicnooooo Svaka im cast.
I treba kad sam glup.
Kako si sa par hiljada mogao biti u plusu 20 hiljada kad se bch samo uduplao? Pitam jer sam jos pocetnik pa mozda nesto propustam...

Ne bukvalno, iznerviran sam napisao, imam 6-7 000 u tom trenutku. MOgao sam plus 90% da je bittrex privhatio ordere. A da je radio kako treba verovatno sam mogao da budem u plusu 9-10 000 sigurno sa varijacijama gore dole. Nisam imao strah jer sam bio siguran da ogroman pump dolazi do nove godine(samo me je iznenadio sto je ovako rano ubacen na cb)
prva opcija da sam uhvatio na vreme i izasao pa opet u padu uhvatio jer sam znao do nove godine mora ogroman pump.
Druga opcija sto se nisam setio na vreme da prebacim na gdex menjacnicu i tamo prodam po 600-700%
Imam i dalje malo bch-a i evo poksuavam dump ,ali bittrex opet ne radi. samo jos malo skoci i izlazim iz tog djubreta pa makar otisao opet x1-2-3...
Srecom appi na mobilnoj aplikaciji funkcionise 90% vremena kad ne radi sajt.

Poslednja izmena:
@Markus-bgd promjeni avatar..
Ja u listi tema vidim katanac i već pomislih @weasel popi... na neku diskusiju i zaključao temu baš sada u finišu godine :)

Elem, ide nam i katolički Božić, do sada je to obično značilo crveno na berzama, ali ova godina je i potpuno luda. Ko će znati.
Za glavnu kripto valutu vjerujem da neće ići na gore do kraja godine, gdje će biti donja granica nisam pametan.
Altovi (ako se LTC više smije svrstati u tu grupu) moguće da će imati još neki pump. Za sada me ETC prilično iznenadio. Srećom ne izađoh iz njega kada je zapao u ono mrtvilo 17-20$. On mi je nekako najizvjesniji da će nakon ove sadašnje cijene opet ići na svojih 20. Tu bi se lako dala uduplati količina coina na walletu.

Ne bukvalno, iznerviran sam napisao, imam 6-7 000 u tom trenutku. MOgao sam plus 90% da je bittrex privhatio ordere. A da je radio kako treba verovatno sam mogao da budem u plusu 9-10 000 sigurno sa varijacijama gore dole. Nisam imao strah jer sam bio siguran da ogroman pump dolazi do nove godine(samo me je iznenadio sto je ovako rano ubacen na cb)
prva opcija da sam uhvatio na vreme i izasao pa opet u padu uhvatio jer sam znao do nove godine mora ogroman pump.
Druga opcija sto se nisam setio na vreme da prebacim na gdex menjacnicu i tamo prodam po 600-700%
Imam i dalje malo bch-a i evo poksuavam dump ,ali bittrex opet ne radi. samo jos malo skoci i izlazim iz tog djubreta pa makar otisao opet x1-2-3...
Srecom appi na mobilnoj aplikaciji funkcionise 90% vremena kad ne radi sajt.

gdax nije radio, tako da bi dzaba prebacivao. :d

Just two minutes after it began, GDAX put restrictions on trades, preventing orders from being filled. A little over an hour later, orders were cleared and the market was taken offline. Trading will resume on Dec. 20 at 9am PT, GDAX reported to its users on its status log.
https://status.gdax.com/incidents/51pnkvm843hq

gdax nije radio, tako da bi dzaba prebacivao. :d

Just two minutes after it began, GDAX put restrictions on trades, preventing orders from being filled. A little over an hour later, orders were cleared and the market was taken offline. Trading will resume on Dec. 20 at 9am PT, GDAX reported to its users on its status log.
https://status.gdax.com/incidents/51pnkvm843hq
Radio je itekako u jednan vremenski period. Imas gomilu screenova gde su ljudi dumpovali bch po 6-8 000
Naravno da nije radio toliko niti je cena bola tolika da si mogao arbitrazu da radis, ali oni koji su tamo imali mogli su da prodaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno