Pre neki dan u ADA. Danas u QTUM.Slobodno podeli u šta si ulagao i shortovao![]()
Otvori nalog na Bittrexu i trgujЗдраво свима,
Нов сам у овоме па бих замолио за објашњење како чувате те 'мање' валуте, тј. да ли постоји неки wallet за њих или за сваки имате посебан? Питам јер користим Blockchain за ETH док за XRP користим Toast wallet...
Такође, транскације када их купујете и продајете обављате преко Shapeshift и Changely или имате другу варијанту? Какве су провизије са једне на другу мању валуту?
Хвала.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Šta ćeš kad imaju najviše shitcoina na svojoj platformi.Bezi druze od bitrrexa mesec dana ne mogu support da dobijem banda je to
Хвала али тренутно је стопирано отварање нових налога.Otvori nalog na Bittrexu i trguj
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
da se potsetimo,.... sutra je 20.12. krecu settlementihttp://cfe.cboe.com/cfe-products/xb...n-futures&utm_medium=vanity-url&utm_source=na
ovde imate azurne cene za futures-e, 10min delay
bitno je znati ko nije gledao detalje, settlement je svaka treca sreda u mesecu, znaci 20.12. 17.1. su bitni datumi, jer blizu njih mozete ocekivati manipulacije sa cenom koje su moguce zbog globalne ne-regulacije a dostupnosti za trgovanje btc.
BCH pump again.
Pašće bch, ali ne onoliko koliko je porastao. Naravno, prilika za dobar trade.Iskreno se nadam da je ovo poslednji hard BCH pump. Naravno kad padne na minimum da cu uzeti dovoljnu kolicinu da uvalim pumperima kad krenu.
Kako si sa par hiljada mogao biti u plusu 20 hiljada kad se bch samo uduplao? Pitam jer sam jos pocetnik pa mozda nesto propustam...18 12 2017
17 21h
pre 2 dana sam znao ali naravno mesto da budem u plusu barem 20ak hiljada evra i to sa smesnih nekoliko hiljada kolko na menjacnici imam
ja sam na 0 mozda u plusu nesto malo. i srecan sam sto nisam u minusu jel bittrex radi odlicnooooo Svaka im cast.
I treba kad sam glup.
Ne bukvalno, iznerviran sam napisao, imam 6-7 000 u tom trenutku. MOgao sam plus 90% da je bittrex privhatio ordere. A da je radio kako treba verovatno sam mogao da budem u plusu 9-10 000 sigurno sa varijacijama gore dole. Nisam imao strah jer sam bio siguran da ogroman pump dolazi do nove godine(samo me je iznenadio sto je ovako rano ubacen na cb)
prva opcija da sam uhvatio na vreme i izasao pa opet u padu uhvatio jer sam znao do nove godine mora ogroman pump.
Druga opcija sto se nisam setio na vreme da prebacim na gdex menjacnicu i tamo prodam po 600-700%
Imam i dalje malo bch-a i evo poksuavam dump ,ali bittrex opet ne radi. samo jos malo skoci i izlazim iz tog djubreta pa makar otisao opet x1-2-3...
Srecom appi na mobilnoj aplikaciji funkcionise 90% vremena kad ne radi sajt.
Radio je itekako u jednan vremenski period. Imas gomilu screenova gde su ljudi dumpovali bch po 6-8 000gdax nije radio, tako da bi dzaba prebacivao. :d
Just two minutes after it began, GDAX put restrictions on trades, preventing orders from being filled. A little over an hour later, orders were cleared and the market was taken offline. Trading will resume on Dec. 20 at 9am PT, GDAX reported to its users on its status log.
https://status.gdax.com/incidents/51pnkvm843hq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari