Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo sto nije. Šta ako je neko rešio da duplira svoj saldo BTC izjednacavajuci mu cenu BCC sa BTC :) ... dobro malo naučne fantastike :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ja se sjebao, pa prebacio malo ispod 900 misleci da ce da ode preko hiljadu :D danak na iskustvu :D

Ja sam vrh prosao, izasao na 925

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

ja se lomio da li da menjam kad je bio 1:1 sa eth, i nista... i sad uletim i s****m sve...

Kako da izvucem BCC , jer sam imao nesto BTC prije 1.08, ali je to bilo sve na blockchain.info.

Kako sada da pronadjem taj BCC koji mi je dodijeljen 1.8, jer blockchain,info nema bcc wallet ?
Moze li tips ?

Poslednja izmena:
Za pocetak bi bilo korisno da napises gde su ti bili bitkoini kad je zabelezeno stanje, kao i koji online wallet je u pitanju uopste.

Propustio sam lsk sinoc, nisam dobro postavio buy ordere.
Zato sam sad usao sa svim u pay, pa vidjet cemo,po meni trebao bi biti break out.
Nije financijski savjet, samo kazem sta sam ja licno uradio.

Propustio sam lsk sinoc, nisam dobro postavio buy ordere.
Zato sam sad usao sa svim u pay, pa vidjet cemo,po meni trebao bi biti break out.
Nije financijski savjet, samo kazem sta sam ja licno uradio.

Takođe, izgubio ga zbog 4% preniskog byu ordera. Već nekoliko dana vagam da li da uđem u PAY, a proveri Status, Game, Radium i Numeraire, mislim da su dobra kupovina.

Disklejmer: početnik sam i samo se igram trenutno :)

takodje rano izasao iz lsk, izadjoh i ocekujem da ce pasti pa da se vratim, medjutim ode gore.. pa predjoh na dgb i sada sam visoko, razmisljao se sa dgb da predjem na str

Disklejmer: početnik sam i samo se igram trenutno

Pogledajte 0x (ZRX), veliki volume na polo za nesto sto se pojavilo tek pre tri dana.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pogledajte 0x (ZRX), veliki volume na polo za nesto sto se pojavilo tek pre tri dana.

Vecina tih kandidata su na liqui.io menjacnici. Pa ko hoce da rizikuje prvo vidi sta ima tamo a nema na "velikim", pa malo prouci pa uleti u ono sto mu se ucini zanimljivim. Konkretno taj ZRX je skocio smesno koliko su neki drugi skocili tamo a tek se spekulise da li ce izlaci na Bittrex...

Vecina tih kandidata su na liqui.io menjacnici. Pa ko hoce da rizikuje prvo vidi sta ima tamo a nema na "velikim", pa malo prouci pa uleti u ono sto mu se ucini zanimljivim. Konkretno taj ZRX je skocio smesno koliko su neki drugi skocili tamo a tek se spekulise da li ce izlaci na Bittrex...
Ne kazem ja da je on skocio zesce, naprotiv, premda nije lose kad nesto skoci 4-5x u samo dva dana, vec mi je interesantan njegov volume, koji je vrlo dobar za nesto tako sveze i novo, a posebno kada se uporedi sa nekim ostalim shitovima.

@muad

Dobar tip za Game, a u Statusu sam odavno i to mi long hold za sada.
Pay nije skocio jucer koliko sam prizeljkivao, al zato ide danas i sutra, izbacuju app za ios danas, trebalo bi ga ta vijest jos pogurat.

Pratim ubq trebao bi i on da se probudi malo.

XMR u opasnom pumpu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Po mom misljenju tesko. Jer se pojavljuju asic masine za isti...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ima li šanse za skoriji pump siacoina (SC) po vašem mišljenju?

Neka me neko iskusniji ispravi, ali njihov pad je povezan sa početkom prodaje ASIC uređaja koji će da poču da stižu tek dogodine, mnogo im je pala popularnost kod minera zbog toga. Ja sam izašao, a pre proleća neću ni da gledam Sia, tada može da dođe do prave promene (meni deluje da znaju šta rade).

Neka me neko iskusniji ispravi, ali njihov pad je povezan sa početkom prodaje ASIC uređaja koji će da poču da stižu tek dogodine, mnogo im je pala popularnost kod minera zbog toga. Ja sam izašao, a pre proleća neću ni da gledam Sia, tada može da dođe do prave promene (meni deluje da znaju šta rade).
Hvala na odgovoru, znaci vrijeme da trazim trenutak da se cupam

Prati neko XRP ovakav pump, pa dump veci do njega jos nisam bideo. hahha
Sad ce ponovo pump :)

Nadam se u to za XRP. Nego sad ovaj Zclassic mi skrenuo pažnju. Imao je oscilacije po x10 i sad je dole i muči se ponovo da krene gore... ko zna.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

To vise nije korekcija nego pucanje balona. :)

Bice ga naravno i to relativno skoro.

Leveli gde ga mozemo cekati su:

$3700 - svezi support
$3300 - solidno jak support
$3000 - jak support
$2300 - rekao bih floor sto se izduvavanja tice.

Ovi leveli se takodje poklapaju i sa % pada proslog balona, tj sa $1150 na $700 pa povratak na $950 i onda jos jedan na $550.

First target reached.

Uzeo solidnu kolicinu na $3670, $3630 i $3605. Imao jos 2 rodera do $3500 ali nije bio dovoljno dubok drop.

Uglavnom istresam ih i ne cekam. Bice jos turbulencija, samo par dana je izdrzao na 4K.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno