Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta mislite ovaj ripple ili nem, kaka su im predvidjanja za buducnost ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

tacno kao sto kazu sve buducnost, besplatno zlato na tone... samo kupis i ne brines, sutra kod treba jos koji bilion kao USA FED, stampaju dan i noc :D

Još 8.2 milijarde $ nas deli od smene na tronu valuta. Kolio vremena cenjeni investitori misle da će proteći dok se ne desi smena? Da li će ona nešto bitno doneti, ili ostaje prognoza da se to neće desiti?

ja jos shortovao eth. sad mi prosecna cena 0.137. oko 400 etha.

otprilike sve ono sto sam zaradio sa 0.007 na 0.07. :D

nisam ocekivao onu poslednju blow off svecu do 0.15. al ga skratih taman tu da podignem sebi entry. verujem da ce prve slabosti da se nocas ili izjutra pokazu.

btc do 2900 u bounce/u. posle cemo vidimo.

Poslednja izmena:
prve slabosti...*** 7 godina prodje btc ode preko 3k eth u pm a ovaj i dalje mrachi idem da se :wc: da isteram baksuza ,)...lol

ne mracim, dajem svoj skromni doprinos od 40 btc-a da padne. ako poraste - zivi bili i uzeli od mene ovih btc-ova sto na ethu zaradih!

kada padne bicu tamo da vas podrzim, da ne padne odmah na 0.045, nego se napravi jos par krugova. :)

poceli prodaju grafike na oglasim vidim. :)

Poslednja izmena:
@genijalac@23 ETH je uz side projecte danas cist ponzy tako da pikove neces potrefit nikad, ali sta ce sutra biti niko ne zna, ali jedno je sigurno svaki ponzy mora puci jer fizika tako nalaze samo je pitanje vremena

A to tada ce i ovaj ponzy moderator da skine isti sa naslova ove teme! :D :crash:

kad se samo setim onog prvog balona do 0.05 i JAO novcica za eth. :D

ne jurim dno ili vrh. uzaludan je to posao. zovu se vrh i dno bas zato sto ih tamo bude malo (kupaca i prodavaca). tako da samo dodajem kako skace cena.

jednom se tako zeznuh, pa jos u zacetku nekog naduvavanja skratih dosta ltc. ono kad je bio u julu pre dve godine ritnuo se valjda do 12 ili koliko vec. krenuo je bio ispod 2. ja shortovao na 3.2. na 5 sam izgubio dosta, ali naucio.

Poslednja izmena:
DCMoBtiXoAAS4m0.jpg
Odrziv rast, samo pitanje jos koliko :D

Ko nije zaradio na longu, imace priliku fino da zaradi na shortu.

ponzy moze da iznenadi ali isto tako i da osteti iste... lepo ako se pogleda volum trgovine on cak i sa vestackim botovima ne raste... naravno jer side projekti zakljcavaju ethar

a to sto ethereum projekat bar u zacetku nije bio ponzy i koristi se pre svega za mining a i mali deo za neki realan projekat to ga cini jos tezim za analizu

Poslednja izmena:
side projekti su test poligon za eth, kao sto je ponzi ltc za btc ;)

jedno je biti P/D coin, nesto sasvim drugo biti ponzy.... inace svi coini su P/D pa cak i BTC sve zavisno od primene i pa cak i tad

a da pozny duvanje cene ETH je test poligon... aha ok slazem se :D

A cekaj, dajte da vidimo, evo za koliko prognozirate to cuveno srozanje etc ?

Pa kad pukne ponzy ide i po 80-90% dole :D

samo ETH je mesovit projekat da ne gresim dusu ima tu i premine-a i tehnike neke i neka cuda :d

Ljudi, bio mi je ukljucen 2Fa na bittrexu, medjutim, resetovao sam telefon i prodao ga (a na njemu mi je bila aplikacija za verifikaciju). Kako da se ulogujem sada na bittrex? Naravno,pristup svom mailu imam. Trazim po podesavanjima ali nista ne nalazim

Ista procedura na novom/drugom telefonu kao i kod prvog...instaliraš 2FA na telefon i skeniraš QR kod sa backup-ovane stranice koju si koristio prilikom prvog aktiviranja 2FA.....

edit:

2017-06-14_072811.png

2017-06-14_073059.png

2017-06-14_073139.png

Poslednja izmena:
Nikako ne mogu da nadjem tu backup sifru.

Otvorio sam support ticket, poslao sve podatke kao sto su trazili, valjda ce da mi rese to... Kako sam se ispalio,ne verujem kako sam glup....

Pouzdano znas da nije tako?

videcemo kad se Vitalik "oklizne na bananu" nestane na par dana da odmori ili mu se nesto ne-daj-boze desi, kako ce trziste reagovati. Elem imate bar 20 ljudi iz BTC sfere kojima znate imena, koji su prepoznatljivi i cine "ljudsku" reprezentaciju bitcoina, kod ETH je to samo Vitalik, psihologija je cudo, i kako deluje na investitore...

Interesantan tekst. Neka jeza da prođe čoveka kada pomisli šta sledi btc u.

Ne sledi ništa...BTC će biti reper za ostale a ostali će možda da budu skuplji/prisutniji....ali opet će da se porede sa BTC om isto kao što ni zlato nije sada najprisutnije/najvećio obim trgovanja pa opet svi gledaju u zlato...

Dakle ETH = novac (može da ste štampa koliko treba, što ne znači da ljudi neće da ga koriste) BTC = zlato (čak ga i ima u ograničenim količinama i biće sve ređi :))...

Poslednja izmena:
A taj raspad na 2-3 lanca, neće da škodi btc-u? Kako li će to u praksi izgledati, horor.

Molim vas da se manete SMARADA sa prohashing-a za LTC je kao slucajno trazio 50 000$ da ukljuci segwit?!? na LTC-u SMRDINA!

Inace razlog pada BTC je verovatno ludi jihan https://blog.bitmain.com/en/uahf-con...n-uasf-bip148/

Ali ako vi verujete da je jedan covek, jedna kompanije smisao crypto ima itekako jednog dana da se veoma iznenadite kad sve pukne, jer sistem nema smisla tako da radi ni ljudi da ga podrzavaju, to sto tranutan P/D svega odrzava cenu nikako nije odrzivo !

Stabila cena LTC u ovoj situaciji mnogo znaci. Posle posta koji je obljavljen oko SPLITa panika je tu na sve strane osim u LTC.
Bice ovo game of thrones. LTC je iz kuce Stark posten i veran od pocetka. Na kraju ce sesti na prestol :D

Ma btc ide do 2200, a onda ili mu bude bolje ili cao zdravo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno