Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fontas‏ @Fontase Jun 7
More
Replying to @Fontase
Expecting a slight dip to around 6k from here before we proceed to 10k

Minimum povlacenja sa etherminera na cex je 0.1 eth, 0.05eth ili 1eth kao na poloniexu ?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

kliknes na settings i sve ti tamo pise uneses iznos svoju ip i to je to

Payment threshold in Ether (Min: 0.05 Ether, Max: 10 Ether, if set to less than 1 Ether a fixed tx fee of 0.001 Ether will be deducted from the paid amount).

na settings strani, pored dashboarda i payouts je link

kupujem btc, isplata u kesu. Kurs bitstamp minus provizija. Vise info na pp.

Da li neko prati DGB?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Jel se ko vratio na polo? (ako je otisao) :D

https://poloniex.com/press-releases/2017.06.07-Improving-Our-Support-Capacity/

Ćute i muljaju a neće da ukinu LVL1...Ono što neće otvoreno da kažu jeste da raja MORA da se verifikuje bar na LVL2 da ne bi imali problema sa povlačenjem dozvoljenog limita tj. prisiljavaju te na kvarnjaka jer ti blokiraju povlačenje raznim izgovorima i po nekoliko nedelja/meseci. Čim im daš svoje podatke odmah sve profunkcioniše bez problema...:smackbum:

Kratko pitanje. Nakopao sam 0.05 eth sa etherminer-a i automatksi prebacio na depozit adresu na cex.io. E sad, registrovao sam moju kreditnu karticu bez problema, ali kad idem na withdrowal i namestim desno amount eth, pita me da unesem recipients address. Na sta se konkretno misli pod tom adresom ? Br racuna, adresa...

Ako prebacujes ETH, upusujes namensku adresu za eth od onoga kome saljes. Da si prodao eth za neku fiat valutu, onda bi samo odabrao iznos i na koju karticu prebacujes.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Kratko pitanje. Nakopao sam 0.05 eth sa etherminer-a i automatksi prebacio na depozit adresu na cex.io. E sad, registrovao sam moju kreditnu karticu bez problema, ali kad idem na withdrowal i namestim desno amount eth, pita me da unesem recipients address. Na sta se konkretno misli pod tom adresom ? Br racuna, adresa...

kako mislis da ETH prebacis na kreditnu karticu? :D :D :D :D
pa prodaj ga prvo za evre tu na menjacnici, pa onda evre vuci na karticu :D

Provalio sam u medjuvremenu :D
A nesto sam permutovao da on automatski izvrsi konverziju u eur ili $ pa da mogu da prebacim na kreditnu. Prvi put koristim cex pa dok ga provalim kako i sta

Poslednja izmena:
Jel jos neko ima problema sa Dwarfom? Ne prikazuje nista od ranog jutra...

kupujem BTC-E kod, moze i LTC/BTC/ETH ali konvertujte u USD kod

placam XE.com kurs u EUR (ili RSD po donjem kursu menjacnica), -10% moze licno u NS, BG, uplata na racun

primer: imate 1000$ USD na BTC-E, dobijate 810eur od mene ili 99600din (trenutni kurs 17.5.)

*ko ima povoljnije opcije, samo napred, ne morate meni objasnjavati gde i kako ima jeftinije

mogu i vece kolicine, pitajte slobodno :)

lepo je kad se ljudi istresaju, a cena skoci jos vise :)

A zasto mislis da ce i da mora biti kao 2013-te?

Sta ako stepenicasto bude isao i cena se bude kontrolisala?

Ovo po meni je idealno. Stabilizovali smo se na 2100-2200. Odatle moze lagano na 3-3,5k, pa neka bude na 2800-2900 neko vreme opet. Tim ritmom 5000 je lako dostizno.

Pre ~15 dana.

Sad smo upravo na $2800-2900. Sutra predvece i u utorak ocekujem probijanje $3000 na svim menjacnicama.

Do vikenda smo verovatno na $3200.

Jos jednom, ovo je po meni idealno i ultra bullish ako mene pitate.

Šta u tom slučaju očekuješ za LTC, pad ili zadržavanje trenutnog odnosa prema BTCu s obzirom da svi očekuju njegov rast u $?

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk

Ja sam i dalje u LTC-u. Tacno je da se sada klacka na 0.01, ja verujem i navijam da ce preziveti. ETH je i dalje glavna tema i iskreno mislim da su sve grupe tamo. Volumen je 25x veci od LTC-a.

Za sada deluje mrtvo, da se vuce po podu i da ce crci svakog momenta. I jos su orderi prazni tako da deluje stvarno depresivno. Ali to je i glavna fora LTC-a. Sto vise izgleda jadnije, skok bude jaci.

Opet kazem, ja verujem da ce biti jos zelenila jakog kod LTC-a, zato sam i usao. Svi parametri, grafikoni, iskusniji govore da ga ocekuje standardno krvarenje i pad na 0.0085 -> 0.006 -> <0.005...

Ove vesti oko uvodjenja na stamp, lightning-a, block size-a, ja to ne pratim. Pratim kad grupa odluci da napumpa nesto i napuni dodatne dzepove, sad pred jos jedan skok btc-a.

Samo ljudi hoce sve expressno da bude, i ako ne skoci do predvece, izlaze sa gubicima i pljuju po altovima. Ja sam rekao, imam leto celo na raspologanju da pricekam LTC.

Ulaz mi je zakucan na 0.01 (mogao sam ga mozda spustiti trgovanjem ali nisam pipao berzu 2 nedelje).

I jos nesto, nisam bagholder, rasprodao sam trecinu na 0.0115, otplatio sve ltc-e, ostatak sam prodavao od 0.022 do 0.015. Sve u svemu oko 0.018 mi je izlaz. S'tim da mi je ostala jos neka kolicina, tj nesto ispod 2000 komada. To ce cekati.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno