Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta kaze Vudu, kad ce na 100$ ? Mozda 1000$ ili 990?

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Ja hocu da kupim BTC iz bunara :d
Bunar Bunar Bunar :happy::happy::happy:

ako iz bunara stani u red :d
ja cekam jos odavno kao penzioneri ispred poste, ti si doso u podne :p

Da li neko od pametnijih može da mi objasni zašto je svuda pump, sem ubogog LTC-a? :) ova cena sad (0.003) je vrlo primamljiva da se uleti...

Nisam pametan ali mislim da jedna grupa investitora ulazi u njima odgovarajuce coine, i obrnuto, druga grupa u njima odgovarajuce. Kinezi su na cekanju ocigledno.

Jos nekom Cex zakovao na realizaciji trejda, odnosno da nije apdejtovan nalog nakon uspesno izvrsenih kompletnih trejdova ?

Da li neko od pametnijih može da mi objasni zašto je svuda pump, sem ubogog LTC-a? :) ova cena sad (0.003) je vrlo primamljiva da se uleti...

pa kina jos ne radi, nema uplata, vest je bila 9.feb pise da je rok resenja mesec dana oko implementacija AML/KYC

a sto se tice zasto se neki coini pumpaju pa pre svega jer su premine scam i IPO djubrad i neko ima debeo interes da ih pumpa, a imas i one gde jednostavno podle dugog pada cene masa krene da investira pa napravi prirodan pump
za LTC je to itekako teze jer niko nema miliona da moze da manipulise itd...... (kao dash i ostala djubrestina)

NMC skocio skoro 3 puta :)

Bolje bi bilo da je i LTC kao ostala djubrad pa da nesto izvucem jer ce da mi se ubudjaju u walletu

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Zaboravio je da kaze da je mislio x100 ;)
Kralju.
:)
Izgleda da sam ga prizvao :) Eno zeleni dildo...
Da vidimo sta ce, pocelo da dise.
NMC skocio skoro 3 puta :)
Sta je sa NMCom?

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Mislim na NVC, moja greska. Sad je samo duplo skocio.

Jel moze neko krace upustvo u vezi prodaje btc na localbitcoins.com, koja je procedura i na sta obratiti paznju?

Da li je neko probao da vuce dolare sa cex.io na payoneer master card?

Ako ti prihvate karticu pri verifikaciji, verovatno je da ćeš moći da prebaciš $

Da li jos neko ima problem sa prebacivanjem btc iz wallet-a na btc-e? Poslao sam pre 3 dana 0.2 btc sa fee, jos uvek je 0 confirmations. Pisao sam supportu, oni posle generickog odgovora (da ce da legnu na racun posle 3 konfirmacije (ma je li? :D) ), su mi drugi put odgovorili :

Due to the increased load on the network Bitcoin https://blockchain.info/ru/unconfirmed-transactions ... may increase the time to confirm the transaction #btce

Da li je ovo problem samo kod mene, ili uopste?

I ja sam imao isti problem sa prebacivanjem na CEX.IO. Čekao sam tri dana, pisao im i dobio isti odgovor. Na kraju sam uradio restet blockchaina i transakcija u MultiBitu i transakcija je prošla za 3 sata.

^
Pogledaj u walletu na koliko ti je namesten fee najverovatnije je do toga. Uglavnom pool-ovi gledaju tx. sa provizijama da bi ih uvrstili u blok.

To je globalni problem Bitcoin mreže koja je u poslednje vreme praktično 100% vremena preopterećena.
Što je najgore, ne vidim da će uskoro problem da se reši, samo će postati još gori.
Zato ljudi i beže polako u druge kriptovalute

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno