^
Pogledaj u walletu na koliko ti je namesten fee najverovatnije je do toga. Uglavnom pool-ovi gledaju tx. sa provizijama da bi ih uvrstili u blok.
Slao sam vec nekoliko puta, fee nikada nisam menjao, ostavljam default koliko wallet odredi, i nije bilo problema. Ovo sad stoji (u btc-e pod deposit pise 0 confirmations).
Evo:
Status: 0/unconfirmed
Date: 02-Mar-17 20:21
To: 1PUsx6xvZmCD7tsWmdwnHnpmwmp....
Debit: -0.19993220 BTC
Transaction fee: -0.00006780 BTC
Net amount: -0.20000000 BTC
Transaction ID: d2c4008afec30f82685f73213471f826883f06830f7d....
Pogledaj sve ovo sto sam poslao, ali ako su ti rekli da cekas 72h cekaj nista te ne kosta.Okej, dobroSta sad mogu da uradim po tom pitanju? Da 'dodam' fee, ili da nekako refundiram nazad u wallet, ukoliko je moguce? Ili da cekam 72 sata pa ce valjda da legne (kako pise na btc-e, do 72 sata se ceka ukoliko se depozit salje bez fee (koji ipak postoji))?
Edit - sto je najgore, pre mesec dana sam posla 0.4 BTC na istu adresu, sa jos manjim fee-jem (koji je opet wallet odredio) i sve je proslo kako treba.
zna li ko postoji li mogucnost da se smanji fee na cex-u kada se prebacuje novac na karticu?
Zbog ovako male provizije niko nece da ti uvrsti tx. u blok mineri su postali mnogo alavi na lovu. Mozes da probas i ovo https://www.viabtc.com/tools/txaccelerator/
ako saznas javi i nama
pa ako ti je i to mnogo , ti nemoj ni da prodajes
Suze mi liju [emoji23]Smanjićeš troškove ako ne prebacuješ 10x50$ nego 1x500$ :d
Ima, onaj kad sam ti prodao BTC u kafani.Pa gde ces manji fee nego na cex-u?!
Ima, onaj kad sam ti prodao BTC u kafani.
izgleda da je greska bilo sta pitati ovde ako si pocetnik...
Ne kupujem to djubre.U kojoj kafani da se nadjemo da ti ja prodam ETH?
Ima, onaj kad sam ti prodao BTC u kafani.
Neke prognoze, sta ce biti tog famoznog 11. marta sa cenom btc-a i ostalih novcica?![]()
U kojoj kafani da se nadjemo da ti ja prodam ETH?
Kod laze u teleckoj, placam 2$ za isti.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari