Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^
Pogledaj u walletu na koliko ti je namesten fee najverovatnije je do toga. Uglavnom pool-ovi gledaju tx. sa provizijama da bi ih uvrstili u blok.

Slao sam vec nekoliko puta, fee nikada nisam menjao, ostavljam default koliko wallet odredi, i nije bilo problema. Ovo sad stoji (u btc-e pod deposit pise 0 confirmations).

Evo:

Status: 0/unconfirmed
Date: 02-Mar-17 20:21
To: 1PUsx6xvZmCD7tsWmdwnHnpmwmp....
Debit: -0.19993220 BTC
Transaction fee: -0.00006780 BTC
Net amount: -0.20000000 BTC
Transaction ID: d2c4008afec30f82685f73213471f826883f06830f7d....

Poslednja izmena:
Slao sam vec nekoliko puta, fee nikada nisam menjao, ostavljam default koliko wallet odredi, i nije bilo problema. Ovo sad stoji (u btc-e pod deposit pise 0 confirmations).

Evo:

Status: 0/unconfirmed
Date: 02-Mar-17 20:21
To: 1PUsx6xvZmCD7tsWmdwnHnpmwmp....
Debit: -0.19993220 BTC
Transaction fee: -0.00006780 BTC
Net amount: -0.20000000 BTC
Transaction ID: d2c4008afec30f82685f73213471f826883f06830f7d....

Zbog ovako male provizije niko nece da ti uvrsti tx. u blok mineri su postali mnogo alavi na lovu. Mozes da probas i ovo https://www.viabtc.com/tools/txaccelerator/

Poslednja izmena:
Okej, dobro :) Sta sad mogu da uradim po tom pitanju? Da 'dodam' fee, ili da nekako refundiram nazad u wallet, ukoliko je moguce? Ili da cekam 72 sata pa ce valjda da legne (kako pise na btc-e, do 72 sata se ceka ukoliko se depozit salje bez fee (koji ipak postoji))?

Edit - sto je najgore, pre mesec dana sam posla 0.4 BTC na istu adresu, sa jos manjim fee-jem (koji je opet wallet odredio) i sve je proslo kako treba.

Poslednja izmena:
Okej, dobro :) Sta sad mogu da uradim po tom pitanju? Da 'dodam' fee, ili da nekako refundiram nazad u wallet, ukoliko je moguce? Ili da cekam 72 sata pa ce valjda da legne (kako pise na btc-e, do 72 sata se ceka ukoliko se depozit salje bez fee (koji ipak postoji))?

Edit - sto je najgore, pre mesec dana sam posla 0.4 BTC na istu adresu, sa jos manjim fee-jem (koji je opet wallet odredio) i sve je proslo kako treba.
Pogledaj sve ovo sto sam poslao, ali ako su ti rekli da cekas 72h cekaj nista te ne kosta.

Hvala. Nisu mi oni to rekli, nego pise u delu gde gledas finansije na btc-e:

Transaction confirmation on the Bitcoin network can take from 1 hour and up to 3 days if you send it without fee.

Sta god, 72 sata ce veceras, pa cemo da vidimo.

Uvek baci pogled na to koliko trenutno ima nepotvrđenih transakcija na blockchain-u, recimo ovde: ( https://blockchain.info/unconfirmed-transactions )
Onda ako vidiš da je broj visok, ako ti je bitno da transakcija prođe brzo, povećaš malo fee.

Hm, ovo je korisno, hvala :) Samo evo sad, ima 41000 nepotvrdjenih transakcija. Da li je to mnogo na globalnom niovu? I ako je recimo default fee u walletu 6800 satosija, na koliko da ga povecam da bi bilo brze?

stavi 10k tako je na poloniexu i kad god saljem sa poloniexa prolazi bez problema.

zna li ko postoji li mogucnost da se smanji fee na cex-u kada se prebacuje novac na karticu?

ako saznas javi i nama :)

pa ako ti je i to mnogo , ti nemoj ni da prodajes

Poslednja izmena:
Neke prognoze, sta ce biti tog famoznog 11. marta sa cenom btc-a i ostalih novcica? :)

LTC će sigurno gore kako se bude približavao datum za puštanje Segwit-a na njemu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno