Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lol. Naravno da neće biti zbog BTC-a.
Mnogo krupnije stvari od BTC-a se događaju. SAD ima ukupni dug od više stotina biliona dolara. To ne može nikako dobro da se završi.
Postoje samo dva moguća ishoda. Da proglase bankrot ili da počnu da štampaju novac da pokriju troškove.
U oba slučaja će vrednost dolara da se sjuri nizbrdo, a gomila ljudi će ostati gladna i bez posla...
Takođe ne zaboravite i da je dolar i ovako ištampan u mnogo većoj količini od Američkog pokrića u zlatnim rezervama. U sve turaju nos ali ne dozvoljavaju da niko prebroji njihovo zlato ( koje su i ovako pokrali u drugom svetskom ratu )...

Srećna nova, da dočekamo tih 10 000 :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Srecna nova! I zelim vam zeleni dildo! :)

Mnogo krupnije stvari od BTC-a se događaju. SAD ima ukupni dug od više stotina biliona dolara. To ne može nikako dobro da se završi.
Postoje samo dva moguća ishoda. Da proglase bankrot ili da počnu da štampaju novac da pokriju troškove.
U oba slučaja će vrednost dolara da se sjuri nizbrdo, a gomila ljudi će ostati gladna i bez posla...

Ove prognoze slusam vec 30-40 godina...

Gladnih ce biti samo u zemljama treceg sveta. Tokom istorije nije bilo vise svega i svacega nego danas. Upravo ta valuta bez pokrica je obezbedila vojnu silu kakvu danas imaju.

Crnogorski student je za tebe iznad svakog proseka

0950767a2402bc1d47c83b2a9dca4ddd.jpg

Pa po svemu sudeci slusaces ih narednih 20+ :d

Ljudi ne kontaju ne treba $ da propade da bi BTC dobio vecu upotrebu.... dosta je sto propada dinar i ostale valute sa NULA potpore... to je i vise nego dovoljno za BTC

Ma ljudi ne kontaju svasta nesto...nije ni vazno ne kontam ni ja mnogo stvari ali znam da btc nece biti skoro 10k ili 100k. Mozda nikad

Ma ljudi ne kontaju svasta nesto...nije ni vazno ne kontam ni ja mnogo stvari ali znam da btc nece biti skoro 10k ili 100k. Mozda nikad
Ma ne kazem da hoce biti 10k ili 100k ali isto tako nisam verovao kada sam na NISTA pravio stotine dolara a BTC bio 4$ !

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Svi trenutno pricaju o nekom vecem skoku cene LTC-a
Trebam li iz dolara vratiti u LTC i cekati "skok cene" ili nek ostane u dolarima do daljnjeg
Sta je vase misljenje zasnovano na dugogodisnjem iskustvu?

Pozdrav

gledam xapo wallet 1005 pokazuje...znaci nisu dali prije 1.1 hehe

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

srecna nova godina. pokrenem danas nicehasminer i pise mi da imam 0.04$. gde su mi pare sto sam zaradio od pre?

Prilozi

• Hvataj.PNG
    Hvataj.PNG
    13.8 KB · Pregleda: 112
Poslednja izmena:
Somadin rodjaci!

Probilo [emoji6] [emoji12]
22ca2b0368aa10d1362d7c17d559bde8.jpg

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

I sta je vase misljenje, trebam li ostati na LTC-u ovih dana?

I da je 90-10, opet je 50-50 da ces pogoditi pravu stranu ;)
Kako god se okrenes, dupe ti je pozadi.

sent from P9 lite

Pa po svemu sudeci slusaces ih narednih 20+ :d

Ljudi ne kontaju ne treba $ da propade da bi BTC dobio vecu upotrebu.... dosta je sto propada dinar i ostale valute sa NULA potpore... to je i vise nego dovoljno za BTC

Neko je pomenuo propast americke ekonomije...a ljudi ne shvataju da neka ekonomija zapravo propadne kad neka jaca od nje to aminuje. Koliko god nezdrava bila, ako je uopste, to ne znam, americka ekonomija nece propasti dogod su oni gospodari sveta. Na zalost tako stvari stoje i na zalost zbog njihove mozda nezdrave ekonomije ce patiti neki drugi narodi i drzave. Jer cim zafali inercije, izmisli se nov neprijatelj i zavrti se novac bez po muke...A BTC je tu je gde je. Necu da spekulisem oko cene, trend je snazan jos uvek, da li je to prirodno ili vestacki videcemo, mislim da moze jos dosta gore jer hype u mainstreamu jos nije poceo. Kad ga pomene RTS, to je znak za prodaju

Ovo može past na 1K ...opreeez!! :d :D

Hebes RTS... Kad ode 500-600$ za jedan dan onda stiskajte sell. Tek bi trebalo da ubrza. Cekajte samo da predjemo 1200 pa da krene vest o ATH i hajpovanje ;)

sent from P9 lite

Ovo sve do sada je prilično zdrav rast. Ako ode na preko 10.000$ za nedelju-dve, onda može da bude balon.

Ne treba ocekivati toliko nagli rast. Ja kapiram do Srpske mozemo do ATH verovatno, mozda tek i na kraju januara ali tek posle toga ocekujem hajp. U svakom slucaju mnogo je lepse kad ovako lagano raste. Ali isto tako sam siguran da svi primecujete da rast polako ubrzava. Bukvalno mirise da ce biti balona.

To malo noob-ovi da se naplase pa da shortuju ;)

Za novajlije, sad mogu da vide kako kitovi pljuskaju po berzi, to jest pecaju sitne ribice da prodaju BTC ,posebno po stampu, jer kod kineza tesko da mogu tako lako tj nece im dati kineski kitovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno