Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaka škola se plaća ;)

Poceli novinarcici da piskaraju

Eh, šteta što su "gazde kafića" i ostali "jaki ljudi" kod nas pare već uložili u jedan drugi coin - OneCoin :)

Dok je ovaca...

Prešao je hiljadarku na btc-e. :) Čestitamo!

Mozete li me uputiti gde da kupim bitkoin. Potrebno mi je 0.2 bitkoina. Juce sam uplatio u posti probnu sumu firmi sa ecd.rs medjutim jos nisam dobio bitkoin, a ogranicen sam vremenom odnosno potreban mi je danas. Hvala.

Na dva dana ide 50$ gore, to vec pocinje da lici na balon. Jedino sto je dobro, sto ne raste pod uticajem nekih glupih vesti ili slicno, izgleda da je u pitanju potraznja i to lepa.

Mozete li me uputiti gde da kupim bitkoin. Potrebno mi je 0.2 bitkoina. Juce sam uplatio u posti probnu sumu firmi sa ecd.rs medjutim jos nisam dobio bitkoin, a ogranicen sam vremenom odnosno potreban mi je danas. Hvala.

Ja sam preko njih kupio sad skoro oko 0.1 bitkoin bez problema. Jesi li siguran da im je prošla uplata?

Na dva dana ide 50$ gore, to vec pocinje da lici na balon. Jedino sto je dobro, sto ne raste pod uticajem nekih glupih vesti ili slicno, izgleda da je u pitanju potraznja i to lepa.

Da je 11,500$ recimo i skoci na 11,600$. To je 100$ u jednom danu i nazvao bi ga balonom? :d

Nemoj gledati u $$$, gledaj u %.

$50 na ovu sumu dodje 4,8%, a to je nista za dnevni rast kod kriptovaluta.

Kad bude 15-20% dnevno, to vec postaje pomalo kriticno.

Ja sam preko njih kupio sad skoro oko 0.1 bitkoin bez problema. Jesi li siguran da im je prošla uplata?

Bio sam nestrpljiv. Juce sam uplatio 1000 dinara da vidim kako sve radi, danas oko 2 su mi uplatili bitcoin. Posle ceta sa njihovim operaterom koji mi je preporucio da odem u banku intezu da izvrsim uplatu na njihov racun jer novac odmah leze na njihov racun, izasli su mi u susret i nakon pola sata od uplate su mi prosledili bitcoin.

Pa kao što sam i pretpostavio. Glavni zastoj je u tom toku novca između banaka.
Onda se ljudi pitaju zašto bi trebalo da pređemo skroz na kriptovalute :p

A ste se ucutali, svrbe vas prsti za istresanje

Da je 11,500$ recimo i skoci na 11,600$. To je 100$ u jednom danu i nazvao bi ga balonom? :d

Nemoj gledati u $$$, gledaj u %.

$50 na ovu sumu dodje 4,8%, a to je nista za dnevni rast kod kriptovaluta.

Kad bude 15-20% dnevno, to vec postaje pomalo kriticno.

La druze kako stvati stoje krece ka tome da bude pomalo kriticno, vec smo na koti 1140 i ne staje.

Kakva su tvoja predvidjanja... mozemo i na PM odavno nismo diskutovali na tu temu... ima bar 3 godine.

Poz.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Da, bas je krenuo gore. Obicno krenu talasi kad ovako brzo ide gore i onda potop.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

ne verujem koliko je ovaj LTC sugav, oce li se on vise ritnuti makar do 10e :D

Ne znam vise ni sam, da li izaci iz LTC-a ili cekati jos, ludilo :d

Poslednja izmena:
Samo da zadrze kinezi ovaj istorijski maxmum, još neko vreme onda bi mogla cena jos debelo gor i u $ koja za sad zaostaje.

Ja sam moju LTC siću zamenio za BTC još pre nekog vremena.
Kapiram da će LTC sigurno isto da raste, ali u mnogo manjoj meri od BTC-a, Ethereum-a, Monero-a i Dash-a, jer ne nudi ništa bitno novo u odnosu na BTC i nije mu prava konkurencija.

Ja rekoh da ide BTC na 10.000$ ove godine, a izgleda da će biti i brže nego što sam mislio ;)

Koliko nas samo steka ovaj ltc, da sumnjam da ce da predje ikada 10$ :D
Iskreno se nadam da ce se desiti, ali tesko mu nesto ide.

LTC hm :mad: Toliko sam se puta opekao kupovao pa izlazio sa gubitkom, i opet evo drzim poodavno kupljenu, ne mali sumu i čekam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno