Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za iPhone odradi backup na racunaru ali obavezno bekap sa sifrom inace nece bekapovati google authentificator i slicne keyeve i dzaba si krecio.

Dakle ovo je jedini nacin da sacuvas sve. iCloud backup ne bekapuje keyeve.

Ovo je provereno nekoliko puta sam vracao backup i google authentificator sljaka posle restore-a.

Aha ok, to preko iTunes programa ili?

BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja]

Da itunes. I imas opciju kad izaberes iPhone (prozor de su opcije za backup i restore) Encrypt iPhone backup. Obavezno to ukljuci i unesi neki password, koji god, samo da ga ima (naravno trebace ti taj pass za vracanje backupa).

I kad vratis bekap, vratice se i keyevi i sve sto treba i radice 2step.

Poslednja izmena:
a zasto komplikujes, pogasi pa posle popravke popali autent.

Hvala KurtK sve jasno.

Ma hocu Nesicu ugasicu sve za svaki slucaj, ali hocu i ovo da probam da znam za inace

I ja trebam da nosim mob. na popravku i isto pitanje me je mucilo, posto nisam nigde pravio print screen kada sam pravio 2 factor authentication morao sam sve iz pocetka, na svim sajtovima sam ponovo ulazio i pravio novi 2 factor authentication, tj iskljucio stari i ukljucio novi i napravio printscreen, posle toga sam odstampao sve te QR kodove za svaki slucaj, sta znam nekad crkne telefon ili ga izgubim ... kasnije samo skeniram tu sliku sa papira i ponovo se nadje u novom autentifikatoru.

Pametno, i to cu da uradim.

@sarajevo, @brzina
Vec je ranije bilo govora, ali hajde da podsjetim. Nemojte baš otvoreno pominjati banke i kombinacije za isplate. Blokiraće nam ovo zadovoljstvo. Ako ima potrebe može zahtjev za pomoć pa dalje na PP.

Ja korisitm authenticator za windows, i imam backup file, koji moze da se ucita na bilo kom racunaru, uz pass naravno ;)

Mrtav skroz. Sad sam bas dosao da vidim jel ima neke informacije.

Edit: Sve je ok, najavljeno je.

Technical maintenance in data center on October 2, 2016, from 00:00 till 12:00 (MSK time). Our services may be temporary unavailable #btce

Poslednja izmena:
sad ubacuju ftc u trgovinu

Trollface.png

Pproradili ili ne rade?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Zato što su imali najavljen maintenence?

Ne kažem da je pametno držati na menjačnici ali malo preteruješ :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

miner jednom gresi

Sent from my iPhone using Tapatalk

zehebo si se mige - ja sam vec pogresio sa criptsy - ili kako li se vec zvao...

miner kad kazem mislim na minera pravog onaj sto minira. Kad pogresi odleti u vazduh.

Generalno LTC je douvek bio tu oko 0.006 na dnu, e sad da li ce ocog veka doci pumpa, to niko ne zna :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno