Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi moze mi ko reci sta ste vi davali od dokumenata za verifikaciju na CEX.IO ?
Mene iskidase vec mesec dana. Slikao sa Note 4 sve i to zadnjom kamerom od 16Mpx, odbili zbog "low resolution"
Skeniram sve na 600dpi u skeneru, isto to.
Skeniram onda na 1000dpi cini mi se (6mb slika bre), opet odbiju ali sad kao zbog kvacica na nasim slovima. Ja posaljem mail i sve kopije opet (licnu sa obe strane, pasos, instrukcije od banke, karticu od banke, selfie, selfie sa licnom kartom, vozacku) i napljujem ih da nisam ja kriv sto je njihov software los. Nisam ja kriv sto moja drzava i banka koriste "Serbian alphabet"
Drugo, ulogujem se na sajt, ma bilo gde da kliknem na stranici, odmah me izloguje. ne mogu ama bas nigde da odem sa pocetne strane sajta. momentalno logout. Jel bilo to jos nekome problem?

Nemoj da skeniraš i nemoj da crop-uješ i edituješ sliku u bilo kom programu. Stani blizu dnevnog svjetla da bi fotografija bila što svjetlija. 16mpix je i više nego dovoljno.

Ljudi moze mi ko reci sta ste vi davali od dokumenata za verifikaciju na CEX.IO ?
Mene iskidase vec mesec dana. Slikao sa Note 4 sve i to zadnjom kamerom od 16Mpx, odbili zbog "low resolution"
Skeniram onda na 1000dpi cini mi se (6mb slika bre), opet odbiju ali sad kao zbog kvacica na nasim slovima. Ja posaljem mail i sve kopije opet (licnu sa obe strane, pasos, instrukcije od banke, karticu od banke, selfie, selfie sa licnom kartom, vozacku) i napljujem ih da nisam ja kriv sto je njihov software los. Nisam ja kriv sto moja drzava i banka koriste "Serbian alphabet"
Drugo, ulogujem se na sajt, ma bilo gde da kliknem na stranici, odmah me izloguje. ne mogu ama bas nigde da odem sa pocetne strane sajta. momentalno logout. Jel bilo to jos nekome problem?

Ako ti je Doha IP eto problema...

Da li se sa AdvCash kartice koja je u valuti EUR mogu podizati sa Telenor bankomata bas EUR novcanice, naravno sa provizijom?

Ili daje samo dinare?

Evo, ja bas danas potvrdio onaj profil, gdje traze dokaz o prebivalistu. Prvo me odbili, kao star izvod a izvod od prije par dana i onda HEMIJSKOM zaokruzim datum, drzavu, grad, adresu i stavim strelicu i napisem sta je sta i posaljem originalni dokument i taj isarani sa instrukcijama kako da procitaju adresu i datum i prihvate mi :D

A, slikaj bez ikakvog edita, prebaci sliku na komp preko USB-a i uploaduj tako, ne smanjuj kvalitet, niti salji mailom sebi (ili viberom itd...), pa preuzimaj ili sta ti ja znam, jer se kvalitet smanji

Cekaj ga ispod keca :p

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ja uzeo jos na 1900-2000

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

ma nisam ni editovao. Rekli mi posle da ne prihvataju scan kopije. I ja posto sam izgubio onaj Note 4 uzmem of ortaka DSLR fotoaparat. Objektiv ko cela licna karta :D
Slikam sve, I sto treba I sto ne treba I sto moze da zatreba I posaljem. I odbiju. zapenili za racun neki a nemam ni jedan jedini racun. Placam samo Vipu, ali to mi je na adresu u Beogradu. Otisao danas da promenim adresu I da mi odstampaju racun. medjutim tek za mesec dana moze, kad budem imao sta da platim jer je sve placeno...

Ortaku jednom sam ja na licnoj karti menjao godine u Photoshopu davno (isto mu trebalo za nesto online) I to je proslo. Ali ako skontaju ovde da je fals, mogu da me banuju. A ja osta bez 10e sto mi je kod njih na racunu a drugi identitet nemam :D

Pitanje je i dali ce da ode gore. Ja se nesto polako spremam da uletim u LBC. Cenim da nece jos dugo padati.

LBC da sve zavisi kad neko odlici da krene da pumpa, blok je presao 400, do sad uglavnom kad se pojavi neka pozitivna vest cena ide gore

Za sada sam pasivni ucesnik :d
Cekam jo malo da padne cena, ne uzimam dok ne vidim da je drop gotov.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

To se ne vidi ali evo moja predikcija....pada do 900-800-750 i onda ide odbijanje, kada bi trebalo biti i merilo btc-a da krene gore. Ja se drzim te poluge FTC/BTC koja se pokazala dva tri puta u istoriji pa i u zadnjem skoku btc od pre par meseci

Poslednja izmena:
Dosao sa odmora,jos nisam vratio ono malo btc-a sto imam.Posto mi je bio stari novncanik,instalirao sam najnoviju verziju i opet nista.Probao Electrum tu mi pokazuje moje stanje ali ih ne mogu poslati.

@ goldi poslao prije 10 dana neku sicu sa iste na istu adresu gdje mi je zaglavljeno proslo sve uredno,maloprije jos 3 transakcije sa iste na istu adresu,vidim na sve tri confirming znaci proci ce,ali ona transakcija jos nista...
Pogledajte prilog 207054

Samo da javim da sam vratio btc preko electrum wallet-a,ako se nekom desi slicna situacija da zna.
Hvala svima na pomoci.

Na ovaj nacin:
https://en.bitcoin.it/wiki/Transferring_coins_from_Bitcoin-Qt_to_Electrum

Poslednja izmena:
smem li da predlozim malo da se smanji offtopic na ovoj temi? Naravno da se ja slazem sa vasim razgovorima, treba razmenjivati misljenja to stoji. Ali evo ja usao na ovaj topic da vidim sta ima umesto CEX.IO pa sam nakon 10 strana unazad citao samo o varijacijama cena I opkladama...
Samo predlazem. Tema je bezmalo beskorisna za svoj Topic
:)

Dobro, predlozio si ...

Poslednja izmena:
tema je univerzalna :D
BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja]

:D

Odbili su mi povlacenje novca na bitstamp-u,razlog politika banke(Uni credit BIH)pa me interesuje ako neko ima iz bih a koristi bitstamp na koju banku povlaci novac.

Poslednja izmena:
Trebao bi da odnesem telefon na popravku, da se menja kamera. E sad, ja za sve zive menjacnice i uopste druge sajtove koji ni nemaju veze sa kripto svetom, koristim 2 factor authentication. Nisam siguran da li ce se telefon resetovati posle popravke, ne bi da rizikujem. Sta je najbolje resenje, neki backup ili jednostavno da na svakom sajtu iskljucim 2 factor pre popravke telefona?

Imam iPhone 5s ako nesto znaci.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno