Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma znam da mu je dno oko 0.006 al' bar jednom godišnje se djipi na ~0.028-30 i cenim (javlja mi se, javlja mi se :d) da bi sada krajem godine mogao to da ponovi...e sad, pitanje je dal' sada kupiti il' čekati ispod 0.006...zato sam i pitao, čisto da proverim koliko se moje mišljenje poklapa sa razmišljanjima iskusnijih...:)

Ja nista ne kupujem dok ne istovarim ovo sto sam akumulirao ali nikako da docekam taj skok na 0.03. Nekako se umrtvio ovaj ltc.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Mnogi su čekali skok vrednosti LTC u $ (umesto da su gledali paritet sa BTC) pa su torbarili dok su iskusniji pretvarali u BTC pa ponovo kupovali kad padne odnos prema BTC-u...nego, bio skok s proleća 2014-te, pa leto 2015, čekamo kasnu jesen za ovu godinu ;)

Poslednja izmena:
Osecam da ce se nacekate(mo) opet za 0.03 samotako

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kolega, odlicna je trenutno i cena, a i vreme za uletanje u LTC. Samo stekaj, isplatice se visestruko, zivi bili pa videli :).

Moze mala pomoc, gde na Coinotronu da nadjem security key za authenticator?

Niti mogu da iskljucim authenticator niti mogu da nadjem taj key... Zapisao sam ga za sve druge menjacnice, ali izgleda mi promakao za ovu. Niti postoji neki support, ne mogu da nadjem.

Ja sam se zaleteo i kupio prosle nedelje nesto sitno, ali mislim da treba da se desi dosta crvenila pre pumpa...to se zove kapitulacija...sve mi ovo jako smoreno, ne znam sta da mislim.
Ili ce da skoci ili ce da ode na 0.005. Najgora kombinacija je da krvari lagano duzi period.
Trebalo bi da skoci. Sve govori da ide ka tome ali tako sam se jako opekao s ltc-om u prethodnom periodu da ni ja ne znam sta da mislim. Moze da skoci ali moze i da lagano da pada, sve je moguce. Ako nista drugo, makar je sada poprilicno jeftin.

Moze mala pomoc, gde na Coinotronu da nadjem security key za authenticator?

Niti mogu da iskljucim authenticator niti mogu da nadjem taj key... Zapisao sam ga za sve druge menjacnice, ali izgleda mi promakao za ovu. Niti postoji neki support, ne mogu da nadjem.

[email protected]
Posalji mail i objasni sta i kako. Budan je poljak u ovo vreme, dobices odgovor jako brzo.

BTW, mail ti se nalazi na samom dnu stranice. Skroluj do kraja dole i pogledaj lepo.

Poslednja izmena:
Hvala puno! Promaklo mi je

Gde prodajete coine? O tome ne znam ama bas nista, zato i pitam? :)

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

ZmajNS covek sa foruma

Da proverim jel i dalje radi prenos love na racun u intesi sa bitstampa? Jel prebacivao ko skorije?

Ja sam posle dugo vremena baš pre neki dan povlačio na intesin devizni i prošlo je, dobio sam sms da je leglo. Skinuto mi ukupno 17-18$.

Ko oprzi BTC?

Preko 800 dolara da ide btc za par dana nema sanse ali bilo bi lepo da se to desi :) realnije je da dodje do 700 dolara....

Ehehe kada kazem u par dana mislim do 7 dana...ima itekako sanse cak i vise od toga.

Ima istine u ovome sto toogood prica. Posle nekoliko dana proverim Coindesk, kad ono 1btc=73.650din - lepo. Mala uteha za kopace ethera koji auto konvertuju u btc

A ko pumpa toliko BTC trenutno?Nije se menjao duze vremena....
Cek da nema to neke veze sa onim novim coin-om o kome svi pricaju ovde kako ce biti treci isplativi coin mislim na Zcash?
Ako bude stvarno 800 dolara ovde ce mnogi lepo da se obogate :D...Stvarno se nadam da si u pravu....

Druze (Fallout3)hajde iscitaj malo.vise stranica od 10 unazad i informisi se o svemu malo vise i ne pricaj o.necemu o cemu nemas iskustva a pogotovo nemoj da dajes.savete o hw koga i sam kazes imas malo a sve to uradi da ti se ne bi smejali stariji clanovi , oni koji su mali duze u poslu
Sve ovo je dobronamerno
Ziveli

Poslednja izmena:
Druze (Fallout3)hajde iscitaj malo.vise stranica od 10 unazad i informisi se o svemu malo vise i ne pricaj o.necemu o cemu nemas iskustva a pogotovo nemoj da dajes.savete o hw koga i sam kazes imas malo a sve to uradi da ti se ne bi smejali stariji clanovi , oni koji su mali duze u poslu
Sve ovo je dobronamerno
Ziveli

Ok.

ja ga racunao tu negde oko nove, da mu je ovo samo zagrevanje

Ja ustao jutros, i reko ovo ce nazad na 600 ajd da se ja izadjem na 640, kad ovo.. pooolece :D

btw. izasao na vrijeme iz LTC, samo sam gubio vrijeme cekajuci...

ps. dolar na vrhuncu u odnosu na bosansku marku

Poslednja izmena:
Pozdrav svima,

Hitno su mi potrebna 2 bitcoina, prijatelj je u firmi fasovao kriptoloker i traze mu 2 btc-a, ja sam nesto skeptican ali covek hoce da pokusa. Postoji li neko ko prodaje btc ovde kod nas, ili mozda neki sajt gde se moze kupiti preko paypal-a ? Ja sam davno prestao da pratim desavanja oko tih valuta pa vise i ne znam sta, gde i kako..Svaka pomoc je dobrodosla :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno