U koju masinu?
Koja zarada?
Od cega?
Ma na bitcoine mislim, zargonski
Trgujete li sa LTC takodje ?
U koju masinu?
Koja zarada?
Od cega?
Ljudi moze mi ko reci sta ste vi davali od dokumenata za verifikaciju na CEX.IO ?
Mene iskidase vec mesec dana. Slikao sa Note 4 sve i to zadnjom kamerom od 16Mpx, odbili zbog "low resolution"
Skeniram sve na 600dpi u skeneru, isto to.
Skeniram onda na 1000dpi cini mi se (6mb slika bre), opet odbiju ali sad kao zbog kvacica na nasim slovima. Ja posaljem mail i sve kopije opet (licnu sa obe strane, pasos, instrukcije od banke, karticu od banke, selfie, selfie sa licnom kartom, vozacku) i napljujem ih da nisam ja kriv sto je njihov software los. Nisam ja kriv sto moja drzava i banka koriste "Serbian alphabet"
Drugo, ulogujem se na sajt, ma bilo gde da kliknem na stranici, odmah me izloguje. ne mogu ama bas nigde da odem sa pocetne strane sajta. momentalno logout. Jel bilo to jos nekome problem?
Ljudi moze mi ko reci sta ste vi davali od dokumenata za verifikaciju na CEX.IO ?
Mene iskidase vec mesec dana. Slikao sa Note 4 sve i to zadnjom kamerom od 16Mpx, odbili zbog "low resolution"
Skeniram sve na 600dpi u skeneru, isto to.
Skeniram onda na 1000dpi cini mi se (6mb slika bre), opet odbiju ali sad kao zbog kvacica na nasim slovima. Ja posaljem mail i sve kopije opet (licnu sa obe strane, pasos, instrukcije od banke, karticu od banke, selfie, selfie sa licnom kartom, vozacku) i napljujem ih da nisam ja kriv sto je njihov software los. Nisam ja kriv sto moja drzava i banka koriste "Serbian alphabet"
Drugo, ulogujem se na sajt, ma bilo gde da kliknem na stranici, odmah me izloguje. ne mogu ama bas nigde da odem sa pocetne strane sajta. momentalno logout. Jel bilo to jos nekome problem?
Oberucke ga cekamCekaj ga ispod keca
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
Hehehe ili gledaj ili ucestvujPitanje je i dali ce da ode gore. Ja se nesto polako spremam da uletim u LBC. Cenim da nece jos dugo padati.
Dosao sa odmora,jos nisam vratio ono malo btc-a sto imam.Posto mi je bio stari novncanik,instalirao sam najnoviju verziju i opet nista.Probao Electrum tu mi pokazuje moje stanje ali ih ne mogu poslati.
@ goldi poslao prije 10 dana neku sicu sa iste na istu adresu gdje mi je zaglavljeno proslo sve uredno,maloprije jos 3 transakcije sa iste na istu adresu,vidim na sve tri confirming znaci proci ce,ali ona transakcija jos nista...
Pogledajte prilog 207054
Odbili su mi povlacenje novca na bitstamp-u,razlog politika banke(Uni credit BIH)pa me interesuje ako neko ima iz bih a koristi bitstamp na koju banku povlaci novac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari