Ma gdi ce, prvo FTC, pa KDCpa moze onda LTC
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
Ma gdi ce, prvo FTC, pa KDCpa moze onda LTC
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
Zanimljivo je da ovaj mikro pomeraj izazove toliki polo volume...sta ce tek biti kad bude u zenitu pumpa...svakako polo je pun para (btc-a) i treba da se malo isisaju odatle. Vidim da se prebacilo dosta ltc-a sa btc-e...
Da i ja sam primetio, da nije polo bio inicijator pumpma??
Sta li se ovo desava sa NMC? Volume na nmc/btc paru je skoro 500btc a cena se pemerila ~5%
Poz drusto ! Da se zna netko mi je 26.08.2016 napao nalog na c-cex menjacnici i izvrsi po meni suludu transakciju,napravio mi samo stetu a ne vidim da se isti okoristio.
Ukratko usao na nalog prodao nesto preko 600 LEO coina za BTC,sa tim BTC kupio ETH i onda sa tim ETH novcicima kupio GPU coin koji nicemu nevredi i ostavio tako.
Ako nekom nesto znaci nek se pripazi! Pogledajte prilog 208200
Samo otvori nalog na bitstampu i posalji kes na svoj nalog i kupi btc. Naravno odradi verifikaciju. Koristi nlb banku za slanje kesa.
Ja koristim pa zato...mozes probati i sa drugim bankama. nesto malo je provizija, par %. Otvori nalog na bitstampu pa pregledaj i pitaj dalje kada zapnes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari