Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tek kad ltc ode do 0,015 to ce biti pump. Ovo je pilicarenje :).

Ma gdi ce, prvo FTC, pa KDC :p pa moze onda LTC

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ma gdi ce, prvo FTC, pa KDC :p pa moze onda LTC

Zanimljivo je da ovaj mikro pomeraj izazove toliki polo volume...sta ce tek biti kad bude u zenitu pumpa...svakako polo je pun para (btc-a) i treba da se malo isisaju odatle. Vidim da se prebacilo dosta ltc-a sa btc-e...

Zanimljivo je da ovaj mikro pomeraj izazove toliki polo volume...sta ce tek biti kad bude u zenitu pumpa...svakako polo je pun para (btc-a) i treba da se malo isisaju odatle. Vidim da se prebacilo dosta ltc-a sa btc-e...

Da i ja sam primetio, da nije polo bio inicijator pumpma??

Jel ima neko slican problem kao ja..do sad sam normalno podizao pare Bistamp-->Banca Intesa (potpisao onu izjavu jos pre 3 godine) ali sad ovu zadnju resili da me propisno maltretiraju ..kao pare zadrzala ova banka mediator tj banca intesa new york kao sprecavanje pranja novca i trazi mi kao ugovor kao sa njima tj tim sto mi salju novac i koji osnov bla bla ..vec par puta sam isao u bancu intesu ..tamo popunjavao papire sto mi dali i ta banka u new yorku njihova kao odbije ..nemam predstavu kakav ugovor da im posaljem...vec sam postao nervozan a uopste nisu neke velike pare da sam podizao ..uvek manje od 1000$ i to na 2-3 meseca.

Oteras ih i tamo gde treba, banku intezu to je njihov problem.... idi trazi sefa banke i onda mu sve.... i onako ce vratit pare nazad ako oce da te blokiraju
Ti im jedino mozes dati potvrdu kako si zaradio, rudario bitcoin, uslikat opremu koju imas i na kojoj si berzi zamenio alt coin za BTC i dalje ot toga nema oni sta da pitaju, to je 100% validan dokaz da nije nikakvo pranje para

Mineri iz celog sveta se legalno priznaju, jedino banka moze da kaze kako ti rudaris 50 000$ za mesec/dva itd, ali ove druge iznose jednostavno nema osnove

Poslednja izmena:
Mislim da je stupio na snagu (ili ce vrlo uskoro) taj novi Zakon o sprecavanju pranja novca, i verujem da ce u pocetku biti sve vise ovakvih trzavica

Nema to veze sa pranjem novca, tebi treba jedino validna argumentacija odakle si proizveo/kupio bitcoin odakle ti para (da ih nisi ukrao ili zaradio u nekoj ofshore kompaniji)
Ako si izrudario to je 100% legalno, jedino mogu da traze dokaz rudnika kojim kopas, vani su uglavnom trazili samo od onih sto peru mesecno preko 20-50 000$ kao jedna ****** sto je na coinbase prodavala po 500-1000 ukradenih BTC-a, naravno da im banka nije verovala da su rudarili po 1000 komada mesecno pa su skontali da su ih ukrali

Za ovakve smesne potrazivanja od 1000-2000e pa i 10 000e je smejurija, cilj je jedino sputat bitstamp i njihove korisnike, a verovatno igra i ulogu sto je u pitanju srbija koja je crna ovca u svetu po mnogo cemu i dalje, iako se mi pravimo blesavi kao to ne znamo a tako je! ( a oni javno zbog politicke korektnosti ne smeju reci da srbima ne veruju nista oko finansijskih transakcija a ispada tako)

Poslednja izmena:
Sta li se ovo desava sa NMC? Volume na nmc/btc paru je skoro 500btc a cena se pemerila ~5%

Sta li se ovo desava sa NMC? Volume na nmc/btc paru je skoro 500btc a cena se pemerila ~5%

Desava se da bot sam sebi prodaje i od sebe kupuje. Nisi bio pri kompu ali da jesi video bi identicne iznose kako se stalno kupuju/prodaju. To se zove volumizer, cesto to rade pred pump/dump da prikazu market zivim.

Kupujem btc-e $ kod, nizi kurs inteze, 5% provizija, do 200$ bilo koja suma

Poz drusto ! Da se zna netko mi je 26.08.2016 napao nalog na c-cex menjacnici i izvrsi po meni suludu transakciju,napravio mi samo stetu a ne vidim da se isti okoristio.
Ukratko usao na nalog prodao nesto preko 600 LEO coina za BTC,sa tim BTC kupio ETH i onda sa tim ETH novcicima kupio GPU coin koji nicemu nevredi i ostavio tako.
Ako nekom nesto znaci nek se pripazi! c cex trading.jpg

pa kako nije, kupio je gpu koin po nekoj smesnoj ceni, sa tvojim nalogom je kupio po vecoj ceni i zaradio, a pare je oprao tako da ne mozes da se zalis da ti je hakovan nalog jer oni vide kupo/prodaju

Poz drusto ! Da se zna netko mi je 26.08.2016 napao nalog na c-cex menjacnici i izvrsi po meni suludu transakciju,napravio mi samo stetu a ne vidim da se isti okoristio.
Ukratko usao na nalog prodao nesto preko 600 LEO coina za BTC,sa tim BTC kupio ETH i onda sa tim ETH novcicima kupio GPU coin koji nicemu nevredi i ostavio tako.
Ako nekom nesto znaci nek se pripazi! Pogledajte prilog 208200

Za LEO tako i treba :)
A jeste se iskoristio jer je kupovao prodavao sa svojim nalogom i tako zaradio 30-40%

Inace i meni na ccex iskacu emilovi svakih par dana a imam 2 way auth, mada me nije briga jer tamo nemam nista
Authorization failed from IP: 63.150.152.151

Predpostavljam da nisi ima 2 way authentifikaciju?

Još jedan dokaz da ne koristite berze kao novčanike za skladištenje novčića...SAJ će vam to objasniti iz prve ruke :-devil-: ;)

Nerazumem se ja kako se okoristio kad mi je ostavio tih 800 budjavi GPU coina i ne vrede nista ,tacno da nisam imamo ukljucenu 2 way authentifikaciju.
Nista nije izbacio ili prebacio na drugi nalog.

2016-08-26 21:24:19 Order cancel Cancel order (0.502818 BTC for 362 LEO by rate 0.001389/719.94240461)
2016-08-26 21:23:47 Login Login from 37.59.37.41
2016-08-26 21:15:24 Login Login from 63.150.152.151

Prodao je tvoj Leo za BTC, za taj tvoj BTC kupio je svoj GPU coin, on je dobio tvoj BTC ti si dobio budjavi gpu coin. On se opario dobio btc tebi uvalio gpucoin po nekoj sulodoj cjeni koji sad ne vrjedi naravno nista.

Tako se to radi inace na tom ccexu jos prije godinu dana isto mi se desili imao sam neki MTC neko je hakovao prodao ga za BTC uzeo neki coin koji kad sam ja usao nije vredio nista. to je za tu berzu normalno i vjerovatno to radi administrator te berze ni ja ni ti nismo izolirani slucajevi to je normalna pojava na toj berzi cisti lopovi!!

imao sam dobrih momenata na ccexu i takoo. hvala svima . samo sam hteo da se zna,mozda neko i nauci nesto iz ovoga ;)

Pozz, ekipa. Ja sam iz BiH (RS) . Nadam se da ista pravila za kupovinu BT-a vaze i kod mene, kao i u Srbiji. Otvorio sam wallet na blockchain.info i kupio eure (70E) na cex.io debitom karticom (poslao im sliku kartice, moju sliku, licnu kartu i jos samo traze verifikacioni kod iz banke za tu transakciju, koji cu dobiti sutra) za koje cu da kupim BT-e.

Da li sam dobro uradio ? Moze li preporuka za siguran wallet i stranicu (berzu) na kojoj mogu kupovati coine karticom ?
Citao sam u ovih par dana o BT-u i to je koliko sam pohvatao na brzaka.

Lagano planiram da ulazem u BT, tesko se ovdje moze novac izgubiti :D

I jos jedna stvar, posto vidim da se vise BT-a moze kupiti za Eure, nego za Dolare. Da li je pametna stvar kupovati ih u Eurima, a prodavati u USD ?

Hvala i veselim se "druzenju" na ovoj temi :p

Samo otvori nalog na bitstampu i posalji kes na svoj nalog i kupi btc. Naravno odradi verifikaciju. Koristi nlb banku za slanje kesa.

Ja koristim pa zato...mozes probati i sa drugim bankama. nesto malo je provizija, par %. Otvori nalog na bitstampu pa pregledaj i pitaj dalje kada zapnes.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno