Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego, mislio sam da iskesiram neku sicu ali sada mi se ne prodaje po ovoj ceni

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Pozdrav momci... :) Zelim da se ukljucim a taman i imam jedan problem...
Problem mi pravi Cex.io ... prodao sam btc za evrice... i sad kad hocu da podignem pare :O kad ono...morgen
Verifikovao sam kraticu (erste visa electron poklon kartica) dinarski racun... mozda je to problem sto nije devizni
Kad sve obelezim i unesem, dobijem sms kod, upisem kod i nista..samo me odbije... :( wtf
Karticu sam verifikovao jos pre mesec dana... ne kontam gde gresim...???!

Pozdrav momci... :) Zelim da se ukljucim a taman i imam jedan problem...
Problem mi pravi Cex.io ... prodao sam btc za evrice... i sad kad hocu da podignem pare :O kad ono...morgen
Verifikovao sam kraticu (erste visa electron poklon kartica) dinarski racun... mozda je to problem sto nije devizni
Kad sve obelezim i unesem, dobijem sms kod, upisem kod i nista..samo me odbije... :( wtf
Karticu sam verifikovao jos pre mesec dana... ne kontam gde gresim...???!

pisano juce, imas limit na kartici... pozovi banku da ti ga povecaju, verovatno ti je 35-45000din, pa mozes do te sume samo, imao sam slican problem.

ili digni iz vise puta pare, po 350-370e

Sve sam procitao...tu I jeste problem xD sto hocu samo 160 da podignem... hvala ivice na brzom odg. :)

Koju prijatelju... Bio sam u banci lepo pitao I objasnio sta mi treba.... Lik kaze da znam to I drugi koriste, limit je 1.100.000 dinara....tako pise u ugovoru...

verovatno ne moze jer je ta "poklon" kartica...

izvadi u telenoru,unicredit,raiffeisen... normalnu Visu ili Master, tu mora da radi. Bolje Visu,zbog manje provizije,mada na mali novac se ne oseti

Auuu krece turska serija... zvao sam call centar I kazu da je sa mojom karticom sve ok I da mogu primati novac odakle god zelim...
pa sam onda pisao Cex.io I oni mi odgovorise....

Thank you for the update.

It appears that your withdrawal attempts have been declined on the side of your bank. Please contact your bank to find out why. You may also ask them if P2P(peer-to-peer) operations are available for your payment card.  If such operations are not allowed for your card, than it will not be possible to withdraw funds to it.

Onda opet call to bank... oni pojma nemaju sta mu dodje taj p2p (sa tri agenta sam imao razgovor) I na kraju mi kazu da se koristi neki "svift" ne p2p... proverili aktivnost racuna I kratice I kazu nema nikakvih pokusaja uplate na moj racun(karticu) sem 01.07 kad sam I registrovao karticu na Cex.io... prvo je moglo a sad nece da moze... skinuli mi dolar I vratili...znaci moglo je kad su je verifikovali...
Zna li neko jel radi jos Cex ili je I on pandrknuo...

Ista stvar i kod mene. Taj Swift koji ti spominju je za regularne uplate iz inostranstva, ono da neko iz cex-a ode i uplati ti keš iz inostranstva.
U Raiffaisen-u BiH takođe nemaju pojma. Pri verifikaciji je regularno prošla uplata.?!?

Izgleda da će banka da se mjenja.

To sto su skinuli i vratili moze na skoro svakoj kartici, klasicno placanje i refund, mislim da ti cak ni ne skidaju nego rezervisu,pa odmah storniraju cim potvrdis...
Ne prima ti kartica p2p, imalo je par njih slucaj ovde u nzm kojim bese bankama...
Otvori telenor,***...
Ja sam u Uni,ali samo zato jer mi je sve dzabe jer sam student. To ima u raiffeisen jos,ja mislim.

sve radi , samo u banakama rade ljudi sa sega mega faksovima i pojima NEMAJU pa morate malo drcni da budete i ostriji i da trazite sefa ekspoziture , e onda sve moze i radi , a ovi tzv strucnjaci su najobicnije ovce koji nista NE znaju

Slazem se u potpunosti

sve si u pravu, kad sam hteo da verifikujem moju OTP banka Master Card, već imam Visu Electron verifikovanu, kažu u banci nema ga taj 6-to cifreni kod, niti znaju gde da gledaju, kažu nema i ćao

U odbijene stavke moraju da se zagledaju, to je ustvari pokusaj povlacenja sredstava ali odma su ista vracena.

Da znas oko te verifikacije i Telenor ima problem ali kada im se ovako kaze onda nadju... Posle treceg poziva. Ali nadju.

Cuj ne znaju sta je P2P a odma smo kad smo poceli pisati o povlacenju novca sa CEX.io o tome govorili.

Ej momci ovako... ja sam malo vise vrsljao I dobro istazio neke, nisam jos sve :D ... Sto se tice P2P znaju sta je kad se dodje do pravih ljudi... Erste odpada zauvek.. prvo su me ubedjivali da jeste p2p pa sad na kraju ispade morgen... isto I Telenor samo svift nista p2p... U Intezi mi "kazu" moze master card... raiffeisen samo preko doznake (svift) ... Sutra idem za Zagreb pa videcemo kod komsija kako stoje stvari... Nego Goldi ja sam tu na tromedji i ti si mi blizu... pa mi bosna nije problem... Procitao sam sta si pisao al brate ako ti nije problem ponovi da ne bude zabune... :)

BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja]

Telenor radi preko cex-a, ne znam na sta mislis kad kazes da telenor ne radi

I besplatna intesina "internet kartica" radi , doduse pare vidis posle 7 dana...

Za Telenor pisem samo ono sto su mi rekli.... nema p2p.... nisam jos probao a najblizi bankomat mi je ~ 100 km
Dopisivao sam se sa cexom i trazio da mi predloze banku...posto sam u medju-vremenu verifikovao 4 kartice i ni jedna nece...
Naglasili su mi strogo da trazim banku koja podrzava p2p... ???!

Kod OTP banke radi Visa Electron kartica, samo ima dodatni fee od 2,226%, osim 3,8$

Za Telenor pisem samo ono sto su mi rekli.... nema p2p.... nisam jos probao a najblizi bankomat mi je ~ 100 km
Dopisivao sam se sa cexom i trazio da mi predloze banku...posto sam u medju-vremenu verifikovao 4 kartice i ni jedna nece...
Naglasili su mi strogo da trazim banku koja podrzava p2p... ???!

Svi dizu pare u svim bankama u kojima si bio, samo tebi nista ne radi. Zapitaj se gde je problem.

Jos jednom sve koji bi da raspeavljaju o bankama, transakcijama itd da to rade preko pm-a.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

nema svrhe uvek ce neko nov doci i postaviti isto pitanje hiljadu puta prezvakano jer ih mrzi da prelistaju malo unazad stranice jedino resenje je da moderator reaguje malo brze i brise sve poruke ovog tipa.

Kada neko postavi takvo pitanje odgovarajte mu na pm a ne u temi, makar to.

After much thought, analysis, and consultation, we have arrived at the conclusion that losses must be generalized across all accounts and assets. This is the closest approximation to what would happen in a liquidation context. Upon logging into the platform, customers will see that they have experienced a generalized loss percentage of 36.067%. In a later announcement we will explain in full detail the methodology used to compute these losses.

https://www.bitfinex.com/

Ahahahah bas su to lepo smislili ljudi, vadite odatle sta imate i bezite sto dalje. Nisam video, jel pukao neko od nasih?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Uvek je pitanje vremena i koliko je neko spreman da mu se skupi para u sistemu , neki od vas nikako da nauce.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ahahahah bas su to lepo smislili ljudi, vadite odatle sta imate i bezite sto dalje. Nisam video, jel pukao neko od nasih?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Pukao sam ja. Imao sam sve u dolarima. Svota je fina i dovoljna da me penzionise iz ovog kripto sveta. Takodje mi je i rudarski account bio tamo ali tamo je bilo svega par stotina dolara. Uglavnom vatreno krstenje. Nema sanse da nadoknadim ovo trejdingom posto mi treba preko 50% da bi se vratio na nulu. Muka mi je i nadam se da ce ceo njihov tim umreti od raka.

Inace sam bio glup sto nisam hteo da dam trostruke primerke krvi urina i semena za KYC pa nisam mogao da povucem tether u wallet nego sam chekao dip u BTC da se iskesiram.

Mada ko zna gde bi moji skenirani dokumenti zavrsili verovatno prodati negde na dark webu da sam isao tim putem. Rudarski account je na drugara koji je full verified sa sve skeniranom licnom pasosom bankovnim racunom mislim da sam spomenuo da se jedno vreme tripovao da ce mu al kaida ukrasti identitet. Ko zna mozda zavrsi na no fly listi uskoro.
Dosao dip al *** posto je prso finex.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno