Pozdrav momci...Zelim da se ukljucim a taman i imam jedan problem...
Problem mi pravi Cex.io ... prodao sam btc za evrice... i sad kad hocu da podignem pare :O kad ono...morgen
Verifikovao sam kraticu (erste visa electron poklon kartica) dinarski racun... mozda je to problem sto nije devizni
Kad sve obelezim i unesem, dobijem sms kod, upisem kod i nista..samo me odbije...wtf
Karticu sam verifikovao jos pre mesec dana... ne kontam gde gresim...???!
Telenor Master.Koju prijatelju... Bio sam u banci lepo pitao I objasnio sta mi treba.... Lik kaze da znam to I drugi koriste, limit je 1.100.000 dinara....tako pise u ugovoru...
Za Telenor pisem samo ono sto su mi rekli.... nema p2p.... nisam jos probao a najblizi bankomat mi je ~ 100 km
Dopisivao sam se sa cexom i trazio da mi predloze banku...posto sam u medju-vremenu verifikovao 4 kartice i ni jedna nece...
Naglasili su mi strogo da trazim banku koja podrzava p2p... ???!
After much thought, analysis, and consultation, we have arrived at the conclusion that losses must be generalized across all accounts and assets. This is the closest approximation to what would happen in a liquidation context. Upon logging into the platform, customers will see that they have experienced a generalized loss percentage of 36.067%. In a later announcement we will explain in full detail the methodology used to compute these losses.
Ahahahah bas su to lepo smislili ljudi, vadite odatle sta imate i bezite sto dalje. Nisam video, jel pukao neko od nasih?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari