rajvosa033
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.01.2014
- Poena
- 169
znaci zaglavio se
Sta sad ? Pisao sam i njima jos mi nisu odgovorili .
znaci zaglavio se
Radio je na Sberbanku, a ne bi trebalo. Provalili su pa sam dobio obavestenje da ne moze Sepa na taj racun nego International wire...Samo su ponistili withdrawal bez ikakvih troskova. Poslao international i stiglo, 15 uzeo Stamp i 15 mi uzela SB.
1200e, ali su konvertovali u usd pa sam usd i podigao
Zasto su vam konvertovali u USD ne razumem? Ja sam prebacivao evre i stizali evri
Sta posle da radi covek sa silnim USD kad je kurs nikakav..
Sta sad ? Pisao sam i njima jos mi nisu odgovorili .
Evo odgovora sa Bitstampa...
thank you for reaching out.
Unfortunately we are unable to help you with getting network confirmations on blockchain. However, we kindly suggest that you try to cancel the transaction and try sending it with a bit higher fees set.
Should you require further help with doing that, we suggest you contact customer support of the wallet from which you are sending your bitcoins.
If you have any additional questions, please feel free to ask.
.......................
Sta sad da radim ako moze pomoc.Oni mi sugersisu da otkazem transakciju kako znam ne mogu otkazati kad sam poslao ili moze ?
BTC ide na nivo ispod cc 450$
ma mozes sve da radis i da saljes evre i dolare i da ih konvertujes i nije strasan kurs
A odakle si slao? Imas blockchain.info, pa lepo unesi tamo adresu na koju si slao ili txid pa ces videti sta se desilo. Ako si slao iz svog walleta a nisi ga sinhronizovao, nece ni proci BTC dok se sinhronizacija ne zavrsi.
Pa jeste ali ipak ide na 100$.ovo kao da je pisao "genijalac",on je imao tako pesimisticke postove![]()
Slao sa svog racuna , na tek kreirani depozit racun bitcoina na bitstampu.Sinhroinzovan mi je walet,evo vec drugi dan nista.Na blockchain.info kad ukucam svoju adresu pise da imam ovaj bitcoin sto sam poslao na ovu bitstamp adresu,te transakcije nema.A na ovom bitsamp bitcoin depozitu nema ni jedna transakcija na blockchain.info.
Na racun u banci u Srbiju ne moze da se posalje Euro sa Bitsampa...nekad moglo jako davno...Sepa moze..ali to ne moze za nas...tj Srbiju
PS ne pricam o recimo tom da imas na bitsampu eure pa da povuces dolare a racun u banci ti je u euru pa ti banka dolare pretvori u eure...lici da si povukao eure i dobio eure ali bas i nije takoeur-usd - bitstamp, usd-eur -banka
pa daj nam TX transakcije ili tvoju adresu..., ti si tu nesto zeznuo ili ti se BTC:
1. zaglavio zbog low fee
2. nisi ni poslao
3. ??
damp,mislim da je student sad kupio![]()
mislis da je to to sto se pada tice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari