Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radio je na Sberbanku, a ne bi trebalo. Provalili su pa sam dobio obavestenje da ne moze Sepa na taj racun nego International wire...Samo su ponistili withdrawal bez ikakvih troskova. Poslao international i stiglo, 15 uzeo Stamp i 15 mi uzela SB.

Aha sad razumem, inace inteza uzima mnogo manje, doduse ne znam koju si kolicinu povlacio pa su te rebnuli 15 (mislim na banku)

BTC je zglajznuo skroz, ne znam sta mu se desava. Sto kaze Asic, LTC je sada pojam stabilnosti :)

1200e, ali su konvertovali u usd pa sam usd i podigao

meni je inteza na 1.5k eur (takodje konvertovali u usd posto jel da ne moze drugacije ) uzela 3usd, na manje iznose, tipa 500eur je 2.7 tako da nisam provalio procenat a vala me i mrzi i ne zanima posto nije puno

Zasto su vam konvertovali u USD ne razumem? Ja sam prebacivao evre i stizali evri

Sta posle da radi covek sa silnim USD kad je kurs nikakav..

ma mozes sve da radis i da saljes evre i dolare i da ih konvertujes i nije strasan kurs

Zasto su vam konvertovali u USD ne razumem? Ja sam prebacivao evre i stizali evri

Sta posle da radi covek sa silnim USD kad je kurs nikakav..

Ja ne znam kako da ti stignu evri kad mozes da biras usd, kanadski, australijski...Nema nigde EUR u ponudi za international wire, posto se to i ne odnosi na EU. Za EU ide samo EUR i za EUR moze samo SEPA.

Sta sad ? Pisao sam i njima jos mi nisu odgovorili .

Evo odgovora sa Bitstampa...

thank you for reaching out.

Unfortunately we are unable to help you with getting network confirmations on blockchain. However, we kindly suggest that you try to cancel the transaction and try sending it with a bit higher fees set.

Should you require further help with doing that, we suggest you contact customer support of the wallet from which you are sending your bitcoins.

If you have any additional questions, please feel free to ask.
.......................
Sta sad da radim ako moze pomoc.Oni mi sugersisu da otkazem transakciju kako znam ne mogu otkazati kad sam poslao ili moze ?

Poslednja izmena:
Evo odgovora sa Bitstampa...

thank you for reaching out.

Unfortunately we are unable to help you with getting network confirmations on blockchain. However, we kindly suggest that you try to cancel the transaction and try sending it with a bit higher fees set.

Should you require further help with doing that, we suggest you contact customer support of the wallet from which you are sending your bitcoins.

If you have any additional questions, please feel free to ask.
.......................
Sta sad da radim ako moze pomoc.Oni mi sugersisu da otkazem transakciju kako znam ne mogu otkazati kad sam poslao ili moze ?

A odakle si slao? Imas blockchain.info, pa lepo unesi tamo adresu na koju si slao ili txid pa ces videti sta se desilo. Ako si slao iz svog walleta a nisi ga sinhronizovao, nece ni proci BTC dok se sinhronizacija ne zavrsi.

BTC ide na nivo ispod cc 450$

On je prognozirao bunar od 100 $. :-devil-:

Poslednja izmena:
ma mozes sve da radis i da saljes evre i dolare i da ih konvertujes i nije strasan kurs

Na racun u banci u Srbiju ne moze da se posalje Euro sa Bitsampa...nekad moglo jako davno...Sepa moze..ali to ne moze za nas...tj Srbiju
PS ne pricam o recimo tom da imas na bitsampu eure pa da povuces dolare a racun u banci ti je u euru pa ti banka dolare pretvori u eure...lici da si povukao eure i dobio eure ali bas i nije tako ;) eur-usd - bitstamp, usd-eur -banka

A odakle si slao? Imas blockchain.info, pa lepo unesi tamo adresu na koju si slao ili txid pa ces videti sta se desilo. Ako si slao iz svog walleta a nisi ga sinhronizovao, nece ni proci BTC dok se sinhronizacija ne zavrsi.

Slao sa svog racuna , na tek kreirani depozit racun bitcoina na bitstampu.Sinhroinzovan mi je walet,evo vec drugi dan nista.Na blockchain.info kad ukucam svoju adresu pise da imam ovaj bitcoin sto sam poslao na ovu bitstamp adresu,te transakcije nema.A na ovom bitsamp bitcoin depozitu nema ni jedna transakcija na blockchain.info.

Slao sa svog racuna , na tek kreirani depozit racun bitcoina na bitstampu.Sinhroinzovan mi je walet,evo vec drugi dan nista.Na blockchain.info kad ukucam svoju adresu pise da imam ovaj bitcoin sto sam poslao na ovu bitstamp adresu,te transakcije nema.A na ovom bitsamp bitcoin depozitu nema ni jedna transakcija na blockchain.info.

pa daj nam TX transakcije ili tvoju adresu..., ti si tu nesto zeznuo ili ti se BTC:
1. zaglavio zbog low fee
2. nisi ni poslao
3. ??

Na racun u banci u Srbiju ne moze da se posalje Euro sa Bitsampa...nekad moglo jako davno...Sepa moze..ali to ne moze za nas...tj Srbiju
PS ne pricam o recimo tom da imas na bitsampu eure pa da povuces dolare a racun u banci ti je u euru pa ti banka dolare pretvori u eure...lici da si povukao eure i dobio eure ali bas i nije tako ;) eur-usd - bitstamp, usd-eur -banka

Konkretno SB ne konvertuje dolar automatski u eur, vec su zvali da se otvori dolar racun kad su videli da su stigle pare. Pre toga mi je sepa prolazila i to je naravno legalo na eur racun. Bitstamp je promenio politiku u odnosu na ranije, sada automatski konvertuju dolar u eur ako je sepa i eur/dolar u kanadski, australijski, usa i chf ako radite international wire. I ne moze eur u Srbiju osim ako vam vasa banka to ne uradi bez vaseg znanja po derackim uslovima a mislim da nemaju pravo da konvertuju npr. dolar u eur ili dinar bez vase pisane saglasnosti.

Fees 0 BTC
unconfirmed... kako si uspeo bez fee da saljes nemam pojma, ali BTC odavno ovako vise ne prolazi

ako ne prodje znam da se vraca posaljiocu BTC kad tacno e to vec ne znam, jes uvek postoji sansa da prodje (u realnosti taj BTC nije ni poslat vec tvoj wallet pokusava da ga posalje a mineri ti samo pokazu srednji prst.... tako da ovo dole ima kako se moze povratiti)

takodje postoji i nacin da poguras transakciju sa nesto malo BTC ali ja se u to bas i ne razumem
https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/4r4yae/how_bad_did_i_screw_up_unconfirmed_zero_fee/

Takodje OK wallet ne bi smeo da salje bez fee-a cak i mator multiHD ima opciju da stelujem velicinu fee-a

Takodje ovde vidis status tvoje transakcije...
https://blockchain.info/tx/d77ace1edb2be1071453b2c5c16e68a4a0c852fa50af7111044e245f91c03e85

Poslednja izmena:
A da probas malo prebaciti btc-a na svoju adresu i na adresu na koju saljes, recimo uzmi sa BTC-a ili poloniex-a bilo odakle posalji neku sitnu sumu btc-a i na jednu i na drugu adresu vjerovatno ce proci transakcija.

Sto kaze student, ovaj pad je odlagan dugo. Ovo je trebalo da se desi jos pre par nedelja.

Jasno je da je opstanak na $670+ nemoguc za sada. Pre ce biti tu u zoni 500-550. Sve ispod 500 je must buy situacija. Ja sam odlozio kupovinu i pricekacu jos.

mislis da je to to sto se pada tice?

Pa s obzirom da je oduzio, tesko je predvideti. Ja pratim uzlazni trend na 1w chartu, i po tome bi 540 trebalo da bude linija odbrane uptrenda. Ako je probije moze biti belaja, mada verujem da nema teorije da opali ispod 300, jer je to bio resistance godinu dana...Svakako je blizu targeta ako se nije pomerila optika :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno