Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako nastavite da bistrite do detalja nece uskoro moci da se podigne ni evro a ni dinar preko Telenora sa bilo koje menjacnice.

Rece mi lik iz telenora kod koga sam otvorio karticu da je za mastercard podrazumevan evro.Je l slao neko dolare sa cex-a na telenorovu karticu,da ne konvertuju dolar-evro-dolar pa da imamo dodatne troskove?

Nece telenor nista da konvertuje, posaljes evre stignu evri. I uvek je bolje slati evro jer je kurs dolara, tj razlika gornji/donji katastrofalan u Srbiji.

Ako nastavite da bistrite do detalja nece uskoro moci da se podigne ni evro a ni dinar preko Telenora sa bilo koje menjacnice.

Preterano ljubopitljivi ljudi stvaraju probleme, pogotovo u ovakvoj drzavi gde su i mnogo jedostavnije stvari teske za objasniti ali je zato sve lako zabraniti ili ukinuti... Curiosity killed the cat!!!

Poslednja izmena:
bas tako, ima sve objasnjeno u postovima unazad

Curiosity+killed+the+cat+source+smosh+facebook+page_06d5f5_3980829.jpg

Ja sam cekao 610 al sam jutros popustio na 595, prodo repove, sad sam ostao na stek za crne dane...

gde naci ovaj autorizacioni kod sa 6 cifara trazi cex za konacnu verikaciju intezine elektron kartice? Moze li negde u online bankingu da se vidi ili mora da se ide na salter?

Ako je neko povlacio na intesinu internet karticu(onu za dz.) sa cex-a , ako ga ne mrzi da se javi na pm, par pitanja.

Poslednja izmena:
Sto opste ne koristite bitstamp? sta ce vam cex bitstamp cepa za 1-2-3 dana legne lova

Jos nekih mesec dva posle ce i to da ugase

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Imam Problem sa Bittrexom . Ni na jednom coinu koji imam na berzi Ne mogu da vidim stanje na trading page -u . problem se nastao kad sam napravio buy order za Lbry i pogledam da li mi prosao order , kad ono nista open order prazan a ni na stanju nemam nista :(
isto mi vazi i za Shift a secam se da sam imao oko 4-5K
Da li je neko imao slican problem ?

Jel i vama Bittrex koci danas?

Evo sad vec dva sata pise "The service is unavailable" i ne mogu pristupiti sajtu

Imam Problem sa Bittrexom . Ni na jednom coinu koji imam na berzi Ne mogu da vidim stanje na trading page -u . problem se nastao kad sam napravio buy order za Lbry i pogledam da li mi prosao order , kad ono nista open order prazan a ni na stanju nemam nista :(
isto mi vazi i za Shift a secam se da sam imao oko 4-5K
Da li je neko imao slican problem ?
Pomoglo je : Please clear any Bittrex related cookies from your browser and also clear your cache and try the site again.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno