Rece mi lik iz telenora kod koga sam otvorio karticu da je za mastercard podrazumevan evro.Je l slao neko dolare sa cex-a na telenorovu karticu,da ne konvertuju dolar-evro-dolar pa da imamo dodatne troskove?
Ako nastavite da bistrite do detalja nece uskoro moci da se podigne ni evro a ni dinar preko Telenora sa bilo koje menjacnice.
Sa cexa legne lova za 2min
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
+1Jel i vama Bittrex koci danas?
Evo sad vec dva sata pise "The service is unavailable" i ne mogu pristupiti sajtu
Pomoglo je : Please clear any Bittrex related cookies from your browser and also clear your cache and try the site again.Imam Problem sa Bittrexom . Ni na jednom coinu koji imam na berzi Ne mogu da vidim stanje na trading page -u . problem se nastao kad sam napravio buy order za Lbry i pogledam da li mi prosao order , kad ono nista open order prazan a ni na stanju nemam nista
isto mi vazi i za Shift a secam se da sam imao oko 4-5K
Da li je neko imao slican problem ?
Jel' ima neki sajt koji prikazuje multiple chart za bitcoinwisdom pošto https://hypron.net/bitcoinwisdom/ više ne fercera na chrome i mozili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari