Dosta nas čeka 100$..... al' na LTC...![]()
Mada...pre ce BTC na 100 nego LTC...:-devil-:
Dosta nas čeka 100$..... al' na LTC...![]()
nejma nista jos![]()
Meni stigla kartica danas. Porucena 28. maja.
meni nije nikad stigla pisacu im opet, tvoja je stvarno brzo stigla.
@Kurtk u pitanju je mastercard, mada je mnogo mnogo bolje povlaciti novac preko CEX.Io jutros poslao na Visa electron karticu stiglo odma u 9h poslao u 10h odem do bankomata tamo vec lova legla, pisalo je odma za minutu da je legla lova, odem ja za neki sat vremena do bankomata kad stvarno legla znaci instant transakcija. Fee 3.8$ bez ikakvi dodatni troskova.
Ja nikad nista nisam bolje nasao od CEX.Io 2200$ limit po transakciji (fee samo 3.8$ bez dodatni troskova) ako se prebaca u evrima 2000€ limit po transakciji (fee samo 3.5€ bez dodatni troskova)
Sta je jos dobro kod CEX.Io - puno bolji kurs nego na BTC-e cak je nesto bolji i od bitstampa.
Jos jednom da kazem brza transakcija (instant) i manji fee( 3.8$ ili 3.5€ bez skriveni troskova) ja nisam nasao niti vjerujem da postoji.
Klikni gore na trade i onda ce ti izbaciti trgujes kao i na svakoj drugoj berzi kurs BTC/USD je odlican medju najboljim... uglavnom vidices sve
Sa poloniexa ne moze direktno na visu.
Mozes sa poloniexa slati BTC ili Eth direkt na CEX.IO i tamo prodati za dolare ili evre i onda na VISu.
meni nije nikad stigla pisacu im opet, tvoja je stvarno brzo stigla.
@Kurtk u pitanju je mastercard, mada je mnogo mnogo bolje povlaciti novac preko CEX.Io jutros poslao na Visa electron karticu stiglo odma u 9h poslao u 10h odem do bankomata tamo vec lova legla, pisalo je odma za minutu da je legla lova, odem ja za neki sat vremena do bankomata kad stvarno legla znaci instant transakcija. Fee 3.8$ bez ikakvi dodatni troskova.
Ja nikad nista nisam bolje nasao od CEX.Io 2200$ limit po transakciji (fee samo 3.8$ bez dodatni troskova) ako se prebaca u evrima 2000€ limit po transakciji (fee samo 3.5€ bez dodatni troskova)
Sta je jos dobro kod CEX.Io - puno bolji kurs nego na BTC-e cak je nesto bolji i od bitstampa.
Jos jednom da kazem brza transakcija (instant) i manji fee( 3.8$ ili 3.5€ bez skriveni troskova) ja nisam nasao niti vjerujem da postoji.
ni meni nije stigla advcash kartica, a i ne secam se kada sam je poruciouglavnom posle goldija i pre dreamboxa
probacu ovo sa cex jer deluje povoljnije pa javljam utiske tj da presaberem kompletan fee do novca u ruci
![]()
Ima nizi fee al nije instant. Ovo je bas zgodno i ako ti ne treba kes za odmah nego kao covek placas karticom. Ne znam samo koliko otmu nasi na konverziji, ako trosis u inostranstvu gde je eur ili $ valuta onda je tih 3.5 sve sto placas. Odlicna opcija ako si napolju a zafali kesa, u par sati si se dopunio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari