Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupujem btc-e kod $, po nizem kursu
* ne saljem prvi (ako nema poverenja moze da se odradi i iz vise puta po manje sume)
* ne dajem zajam
* ne dajem bolju ratu

BTC trade na Srpski način:)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Prodajem btc-e dolare bez provizije

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Koja je to kartica? Mislim na master/visa? I koliki je fee npr za placanje robe u srbiji?

Ni meni nije stigla, uzeo si bržu postu?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Nisam uzeo brzu postu.
nema naknade za odravanje kartice
* nema naknade za transakcije u USD valuti
* $1.99 je naknada za povlacenje novca na bankomatu u USD valuti, te $2.99 u svim drugim valutama - to je zapravo iznos koji mi placamo za konverziju valute u nasu valutu (Vi, naravno, dobivate svoju valutu na bankomatu)
* $90.000 je mjesecni limit za podizanje putem bankomata
* $3000 je dnevni limit za podizanje putem bankomata
* 10.000 dnevno je maksimalan iznos koji mozete prebaciti na karticu
* 2% je naknada za promjenu valute (ukoliko imate primjerice karticu u USD, a na nju prebacujete EUR)

https://wallet.advcash.com/

Javi kad budes testirao u srbistanu ili vani koliko je tacno skinulo, jer neki ATM imaju dodatne provizije

Meni stigla kartica danas. Porucena 28. maja.

meni nije nikad stigla pisacu im opet, tvoja je stvarno brzo stigla.

@Kurtk u pitanju je mastercard, mada je mnogo mnogo bolje povlaciti novac preko CEX.Io jutros poslao na Visa electron karticu stiglo odma u 9h poslao u 10h odem do bankomata tamo vec lova legla, pisalo je odma za minutu da je legla lova, odem ja za neki sat vremena do bankomata kad stvarno legla znaci instant transakcija. Fee 3.8$ bez ikakvi dodatni troskova.

Ja nikad nista nisam bolje nasao od CEX.Io 2200$ limit po transakciji (fee samo 3.8$ bez dodatni troskova) ako se prebaca u evrima 2000€ limit po transakciji (fee samo 3.5€ bez dodatni troskova)
Sta je jos dobro kod CEX.Io - puno bolji kurs nego na BTC-e cak je nesto bolji i od bitstampa.

Jos jednom da kazem brza transakcija (instant) i manji fee( 3.8$ ili 3.5€ bez skriveni troskova) ja nisam nasao niti vjerujem da postoji.

@Kurtk u pitanju je mastercard, mada je mnogo mnogo bolje povlaciti novac preko CEX.Io jutros poslao na Visa electron karticu stiglo odma u 9h poslao u 10h odem do bankomata tamo vec lova legla, pisalo je odma za minutu da je legla lova, odem ja za neki sat vremena do bankomata kad stvarno legla znaci instant transakcija. Fee 3.8$ bez ikakvi dodatni troskova.

Ja nikad nista nisam bolje nasao od CEX.Io 2200$ limit po transakciji (fee samo 3.8$ bez dodatni troskova) ako se prebaca u evrima 2000€ limit po transakciji (fee samo 3.5€ bez dodatni troskova)
Sta je jos dobro kod CEX.Io - puno bolji kurs nego na BTC-e cak je nesto bolji i od bitstampa.

Jos jednom da kazem brza transakcija (instant) i manji fee( 3.8$ ili 3.5€ bez skriveni troskova) ja nisam nasao niti vjerujem da postoji.

ja imam Visu i devizni (i dinarski) racun u unicredit. Jel to znaci da mogu da dizem sa cex.io bez ikakve provizije, samo tih 3.5e?

Da samo 3.5€ moras se registrovati tamo verifikovati account i verifikovati karticu ima sve fino objasnjeno verifikacija je brza mozda max 15min i odma mozes slati lovu.

Moze se slati i na mastercard ali je onda jos dodatni fee 1.2% tako da preporucujem Visu moze i devizna i dinarska.

Nisam znao da moze novac da se salje NA karticu, bez broja racuna, ili cega vec... :)

Ja mislio ona samo za placanje :)

Evo registrovao sam se,poslao sva dokumenta... da prodje to,pa cu i karticu da reg...

Prvi put sam na tom sajtu, vidim da imaju oni neke njihove cene (mnogo lose) za btc... Ne uzimam od njih znaci,nego klasicno trgujem na exchange kao i na ostalim sajtovima?

Jel moze sa poloniexa direktno na Visu tako? Cisto da se ne zezam sa vise sajtova...

Klikni gore na trade i onda ce ti izbaciti trgujes kao i na svakoj drugoj berzi kurs BTC/USD je odlican medju najboljim... uglavnom vidices sve :)
Sa poloniexa ne moze direktno na visu.

Mozes sa poloniexa slati BTC ili Eth direkt na CEX.IO i tamo prodati za dolare ili evre i onda na VISu.

Klikni gore na trade i onda ce ti izbaciti trgujes kao i na svakoj drugoj berzi kurs BTC/USD je odlican medju najboljim... uglavnom vidices sve :)
Sa poloniexa ne moze direktno na visu.

Mozes sa poloniexa slati BTC ili Eth direkt na CEX.IO i tamo prodati za dolare ili evre i onda na VISu.

to cu i da uradim onda... :)

samo, odbise mi sad dokumenta.... slike nemaju EXIF ahaha, slao sam ih sebi na fejs pa sam skidao... i kao los kvalitet, a sve se vidi...
moracu opet,ali profesionalnije izgleda...

Ima nizi fee al nije instant. Ovo je bas zgodno i ako ti ne treba kes za odmah nego kao covek placas karticom. Ne znam samo koliko otmu nasi na konverziji, ako trosis u inostranstvu gde je eur ili $ valuta onda je tih 3.5 sve sto placas. Odlicna opcija ako si napolju a zafali kesa, u par sati si se dopunio...

ni meni nije stigla advcash kartica, a i ne secam se kada sam je porucio :) uglavnom posle goldija i pre dreamboxa :D probacu ovo sa cex jer deluje povoljnije pa javljam utiske tj da presaberem kompletan fee do novca u ruci :)

ako legne na karticu, zar ne moze da se podigne u banci bez ikakve provizije...? dizem pare sa svog racuna, nema bankomata, nego u banci uzmem evre

ni meni nije stigla advcash kartica, a i ne secam se kada sam je porucio :) uglavnom posle goldija i pre dreamboxa :D probacu ovo sa cex jer deluje povoljnije pa javljam utiske tj da presaberem kompletan fee do novca u ruci :)

Presabrao sam ja jutros nema nikakvi dodatni troskova ;) eto vidices samo 3.8$ ili 3.5€ sve zavisi koju valutu saljes.
Konverzija $ ili€ u dinare vrsi se klasicno po kursu VISA:eu i on je mnogo bolji nego u bankama, uglavnom iznenadices se kad vidis koliko je povoljno.

@Ivica moze da se dize u banci ukoliko ti je racun u €, ako ti je dinarski onda se konverzija radi po kursu VISA.Eu evo link mada sam ga ranije u ovoj temi postavljao.
https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates

da, trebalo bi da moze da se podigne u banci bez provizije ako imas devizne racune. ako uzimaju samo 3.5e dok ne legne novac na karticu onda je stvarno povoljno

3.5€ eto oprobaj vidices ;) 2000€ je limit po transakciji.

ma sad me zeza verifikacija tj ne skidaju mi onaj 1$ tj jos mi ne stize nista koliko su pokusali da skinu, probacu ujutru.

ja dodao virtualnu karticu kad ono prc traze da slikas karticu :D

BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja]

Ima nizi fee al nije instant. Ovo je bas zgodno i ako ti ne treba kes za odmah nego kao covek placas karticom. Ne znam samo koliko otmu nasi na konverziji, ako trosis u inostranstvu gde je eur ili $ valuta onda je tih 3.5 sve sto placas. Odlicna opcija ako si napolju a zafali kesa, u par sati si se dopunio...

Nema nikakve konverzije, barem preko banke koju koristim. Stiże mi sve u eurima i sa bankomata dignem eure. T.banka. Samo što je MasterCard pa je onda 1.2%+3.5e.

Poslednja izmena:
@ Goldi
Ce polako, jel to u Srbiji na tvom deviznom ili dinarskom racunu i u kojoj Banci ako nije tajna legnu pare za 1h??? (neverovatno) zvuci kao FIRST AID... Provizija koju ovde pominjete je smesna....
I sad jos nesto, koju karticu registrujete, VISA (tekuceg dinarskod racuna) ili VISA (internet platnu karticu)??? Morate biti malo precizniji za nas od juce... ;)

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Poslednja izmena:
Bojane u pitanju je Visa Electron kartica, nadam se da znas kako se rade ti transferi. Ti otvoris racun u nekoj banci i tebi banka izda Visa electron karticu (potpises ugovor o otvaranju racuna bilo tekuceg ili deviznog sa bankom a drugi ugovor je ugovor sa Visa electron i transakcije ide preko VIsa.eu banka uopste nema uticaj na taj kurs i transakciju. Ako imas neku Visa electron karticu procitaj ugovor sve ce ti biti jasno.

Sto se tice na koju banku legne za 1h, Ne legne na banku nego na karticu ;) i nije za 1h nego instant za minutu :)

Znaci aj jos jednom da ponovim:
Mozete slati na Visa electron (provizija 3.5€) i na mastercard (provizija 3.5€ +1.2%) ja preporucujem VISu (manja provizija bolji kurs)

Ukoliko hocete da primate devize treba vam devizni racun i Visa electron kartica
Ukoliko hocete da primate dinare treba vam tekuci racun i Visa electron debitna kartica. (koverzija deviza u dinare tada se radi po kursu Visa.eu link sam ostavio u postu iznad)

Sto se tice banaka moze svaka banka bukvalno, u svakoj banci mozete otvoriti devizni ili tekuci racun i zatraziti VISA. electron karticu (RFB, unicredit ERSTE, Intesa itd itd)
Ako neko ima sumnju koja mu kartica treba to je ista ona kartica koja vam je povezana sa paypalom.

Ako bas nemate nijednu karticu onda pravac u banku otvorite devizni ili dinarski racun i trazite VIsa electron karticu (naglasite samo za paypal odma oni znaju sta vam treba) da vam povezu sa tim racunom.

Ne znam moze li se ovo jasnije napisati ja stvarno ne znam prostije objasniti ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno