Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko ste do sada izgubili na menjačnicama (gox,mintpal,vircurex,cryptsy...itd) ili pogrešnim trgovanjem a sad zapeli za 2-3%...:d

Pa pogledaj zadnje azurirani post, jos bolje zadnje azuriranje sajta sve to imas na samom sajtu...Ako gresim ispravi me

Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk

Ja narucio sebi advanced cash mastercard fee 2% moze se placati sa njom gdje hoces kao i sa svakom drugom karticom, a ako se dize na bankomatu onda postoji i fiksna provizija 3$ po transakciji.
Nude karticu u dolarima i eurima ja sam narucio ovu u USD i prosao sam full verifikaciju, sad jos samo da stigne, ako bude sve funkcionisalo kako treba definitivno jedan odlican nacin da se BTC pretvori u lovu.

Prebacanje love je instant bukvalno stanes pred bankomatom prebacis USD BTC-e code na ADvcash walet sa waleta na karticu i odma ubacis karticu u bankomat i pare dizes. Nevjerovatno brz nacin pretvaranja BTC u domacu valutu.
Znaci 2% +3$ po transakciji kad se dize gotovina na bankomatima.

Pa pogledaj zadnje azurirani post, jos bolje zadnje azuriranje sajta sve to imas na samom sajtu...Ako gresim ispravi me

Zadnji blog na sajtu je od 04.04.2016...vesti im idu na drugom sajtu (zadnja je 22.04.2016) kao i twitter nalog...ako nisi siguran kontaktiraj ih prvo preko telefona/sms/e-mail/skype/twitter...
edit:
https://ecd.rs/pages/kontakt

Ja narucio sebi advanced cash mastercard fee 2% moze se placati sa njom gdje hoces kao i sa svakom drugom karticom, a ako se dize na bankomatu onda postoji i fiksna provizija 3$ po transakciji.
Nude karticu u dolarima i eurima ja sam narucio ovu u USD i prosao sam full verifikaciju, sad jos samo da stigne, ako bude sve funkcionisalo kako treba definitivno jedan odlican nacin da se BTC pretvori u lovu.

Prebacanje love je instant bukvalno stanes pred bankomatom prebacis USD BTC-e code na ADvcash walet sa waleta na karticu i odma ubacis karticu u bankomat i pare dizes. Nevjerovatno brz nacin pretvaranja BTC u domacu valutu.
Gde? Koj sajt?

Uzmi u obzir da im je interni kurs 2-3% niži, tako da je to već oko 5% + rizik , stacionirani u Belizeu :) ... U svakom slučaju javi kada isprobaš.

Prebacas BTC-E USD CODE tako da nema apsolutno nikakve razlike npr napravis 100 USD BTC-e code na advanced cash walet ti stigne 100USD- nema fee nema provizije.

Za neupucene kako i zasto raste LTC ili kako se muva sa kriptovalutama. :smackbum:

1. Prvi korak neki "genije" objavi da kupuje nekoliko hiljada LTC za 3.3 $

2. Malo pomalo dize tu cenu za 0,002.

3. Rast cene prestaje kada "genije" odustane ili ostane bez novca.

Poslednja izmena:
Kao sto sam rekao umesto da cena raste prirodno zbog toga sto na milione ljudi trce da kupe LTC jer je uvidelo da je sjajan novcic sve se svelo na manipulaciju i mesetarenje. ;-(

Uzrok zadnjeg skoka.

3.46 2575.33935008 8910.67415127

Sve je manipulacija i nafta i zlato i ltc :)

Koliko god i tu bilo manipulacija kod zlata se u zadnjih 10 godina nije desilo da zbog njih u roku od godinu dana cena padne 7 puta kao sto se desilo sa pojedinim kripto valutama. :mad:

au3650nyb.gif

Poslednja izmena:
Kao sto sam rekao umesto da cena raste prirodno zbog toga sto na milione ljudi trce da kupe LTC jer je uvidelo da je sjajan novcic sve se svelo na manipulaciju i mesetarenje. ;-(

Uzrok zadnjeg skoka.

3.46 2575.33935008 8910.67415127

Tako funkcionise sve sto je berza, samo sto su ovde skokovi i padovi daleko veci pa se tu igramo. Kad mnogo njih sa jos vise para nagrne ovamo i skokovi/padovi ce biti manji.

Koliko god i tu bilo manipulacija kod zlata se u zadnjih 10 godina nije desilo da zbog njih u roku od godinu dana cena padne 7 puta kao sto se desilo sa pojedinim kripto valutama. :mad:

au3650nyb.gif
Bolje je da su veliki padovi i skokovi nego da 10 godina traje promena cene. Bice i ovde toga sto student kaze samo u sledecim turama.

Valjda ce i nama barem malo da svane pa da udjemo u EU ako nista drugo ne valja pa barem BTC da vrtimo ko ljudi, barem su oni monstrumi i zveri iz dver-a i radikala ispod 15% to jest 7-8% zaludjenih ljudi ove zemlje!

puno ima shitcoin-a na dnu, primecoin na primer... itd
koji ce od njih sledeci da prdne malo to niko ne moze znati

Poslednja izmena:
Jee, četiri dolara :)

Još samo 300% mi treba

Prilozi

• četiri.JPG
    četiri.JPG
    103.3 KB · Pregleda: 94
Ma neću ni da pratim posle, ni sada ne pratim ali bacim pogled ponekad.
Meni je ovo bilo samo (još jedno) svesno kockanje, nešto uspe nešto ne, ovo nije i od tih (prilično dosta) eura koje sam potrošio sam se oprostio.
Tako da bi nula sada imala efekat kao da je sve to zarada :)

Jel neko menjao email na btc-e ja ukucam drugi, u sustini menjam samo domen i ne vidim da je promenjen?
Neko pokusava da se loguje neuspesno sa mojim nalogom, ipak je najbolje imati poseban mail za menjacnicu

Pa ocu email da promenim samim tim i username za login na btc-e profile->edit:
E-Mail: (confirmed)
Hidden
For security purposes, after a e-mail change your account will be locked for withdrawal within 2 days.

Tu ukucam i ne vidim da je promenjen, mozda se menja tek nakon 2 dana??
two way autentifikacije mi je ukljucena za security i funds a nije mi trazio istu

zbog ovog:
12.04.16 15:27 46.118.111.209 Unsuccessful login
05.02.16 17:57 187.161.17.37 Unsuccessful login
16.01.16 23:00 141.101.132.241 Unsuccessful login
31.08.15 19:55 79.183.56.133 Unsuccessful login

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno