karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
Koliko ste do sada izgubili na menjačnicama (gox,mintpal,vircurex,cryptsy...itd) ili pogrešnim trgovanjem a sad zapeli za 2-3%...:d
Sajt poslednji put azuriran Novembra 2015...Pisi propalo
Sajt poslednji put azuriran Novembra 2015...Pisi propalo
Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk
Pa pogledaj zadnje azurirani post, jos bolje zadnje azuriranje sajta sve to imas na samom sajtu...Ako gresim ispravi me
Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk
Gde? Koj sajt?Ja narucio sebi advanced cash mastercard fee 2% moze se placati sa njom gdje hoces kao i sa svakom drugom karticom, a ako se dize na bankomatu onda postoji i fiksna provizija 3$ po transakciji.
Nude karticu u dolarima i eurima ja sam narucio ovu u USD i prosao sam full verifikaciju, sad jos samo da stigne, ako bude sve funkcionisalo kako treba definitivno jedan odlican nacin da se BTC pretvori u lovu.
Prebacanje love je instant bukvalno stanes pred bankomatom prebacis USD BTC-e code na ADvcash walet sa waleta na karticu i odma ubacis karticu u bankomat i pare dizes. Nevjerovatno brz nacin pretvaranja BTC u domacu valutu.
Znaci 2% +3$ po transakciji kad se dize gotovina na bankomatima.
Ja narucio sebi advanced cash mastercard fee 2% moze se placati sa njom gdje hoces kao i sa svakom drugom karticom, a ako se dize na bankomatu onda postoji i fiksna provizija 3$ po transakciji.
Nude karticu u dolarima i eurima ja sam narucio ovu u USD i prosao sam full verifikaciju, sad jos samo da stigne, ako bude sve funkcionisalo kako treba definitivno jedan odlican nacin da se BTC pretvori u lovu.
Prebacanje love je instant bukvalno stanes pred bankomatom prebacis USD BTC-e code na ADvcash walet sa waleta na karticu i odma ubacis karticu u bankomat i pare dizes. Nevjerovatno brz nacin pretvaranja BTC u domacu valutu.
Znaci 2% +3$ po transakciji kad se dize gotovina na bankomatima.
joj kako komplikujete, strasno
Sve je manipulacija i nafta i zlato i ltc![]()
Kao sto sam rekao umesto da cena raste prirodno zbog toga sto na milione ljudi trce da kupe LTC jer je uvidelo da je sjajan novcic sve se svelo na manipulaciju i mesetarenje. ;-(
Uzrok zadnjeg skoka.
3.46 2575.33935008 8910.67415127
Bolje je da su veliki padovi i skokovi nego da 10 godina traje promena cene. Bice i ovde toga sto student kaze samo u sledecim turama.Koliko god i tu bilo manipulacija kod zlata se u zadnjih 10 godina nije desilo da zbog njih u roku od godinu dana cena padne 7 puta kao sto se desilo sa pojedinim kripto valutama.![]()
![]()
Ne kontam zex?Jel neko menjao email na btc-e ja ukucam drugi, u sustini menjam samo domen i ne vidim da je promenjen?
Neko pokusava da se loguje neuspesno sa mojim nalogom, ipak je najbolje imati poseban mail za menjacnicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari