Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nema potrebe email mi je previse javan pa normalno da pokusavaju "hackeri takozvani"... vec mi nije jasno da li se ceka 2 dana na promenu email-a

ne, trebalo bi da je promeni odma, a zbog bezbednosti zamrznu ti nalog na 2 dana

menjam samo domen, mozda se sajt zaglupi, kad stisnem save nista se ne desi samo se stranica resetuje, a posto je trenutan email prikazan kao hidden nemogu znati, a login sam probao sa novim domenom email-a i ne prolazi
da li ako je ukljucena two way autentifikacije sa security podesavanja, zar ne bi trebalo gore da iskoci da unesem isti??

Proradilo mora da je sajt bagovao.... a probao sam juce 3-4 puta

Malo mi glupo da ne tarzi two way authentifikaciju iako je za security ukljuceno... jedino sam morao sa obe email adrese da potvrdim promenu

Poslednja izmena:
Kod mene kaze ovo:

Prilozi

• Screenshot_2016-04-26-22-43-25.png
    Screenshot_2016-04-26-22-43-25.png
    48.8 KB · Pregleda: 87

Video u kome je Litecoin asocijacija objasnila prednosti Litecoina i zasto njegovi vlasnici nemaju razloga da brinu o inflaciji i gubitku vrednosti valute.

Poslednja izmena:
sad uradih kao poslao novcice sve ok, cekam da legnu, sto?

radi zmaj ali po prioritetu, ako imate reda 10$ i ocekujete uplatu za 15min , idite u ECD, oni su brzi :D za ostale je tu zmaj

Nista se prebacuje iz dolara u evre ti si momce nesto pomesao ili nikad kod njega nisi promenio bilo sta...

radi zmaj ali po prioritetu, ako imate reda 10$ i ocekujete uplatu za 15min , idite u ECD, oni su brzi :D za ostale je tu zmaj

Nista se prebacuje iz dolara u evre ti si momce nesto pomesao ili nikad kod njega nisi promenio bilo sta...

nisam pomesao, vec mi je on nesto objasnjavao tako.

0.208 i nesto sitno btc mi je na ecd ispalo blizu 9900.
kod zmaja 9400,pa kada mi je uracunao i 0.008, 9600. Iako je provizija 5 posto,a na ecd 7

nisam pomesao, vec mi je on nesto objasnjavao tako.

0.208 i nesto sitno btc mi je na ecd ispalo blizu 9900.
kod zmaja 9400,pa kada mi je uracunao i 0.008, 9600. Iako je provizija 5 posto,a na ecd 7

preracunava se po xe u eure jer vecina ljudi dodje po iste. kome treba na banku, euri se prodaju u menjacnici u komsiluku pa koliko se dobije. prodavao si u momentu kada je kurs isao gore, tu smo se razisli, uostalom, ponudio sam i da ti vratim coine... sporo odgovaram na poruke sa foruma, jer forumasi mahom imaju broj, a imam i drugog posla mimo ovog. ecd je takodje uvek tu, ko nema telefon i zuri

Kako 30? Valjda 20. Uzrok je to sto je danima rastao neprekidno. Sad mora malo da se shortuje ;)
Stepenice kolega, stepenice :D

Izgleda kao manipulacija cista, ne verujem da je momenat ubacivanja eth na btc-e slucajan, oni ruski mafijasi sa eth su se nabildovali tonom BTC-a sa djubrestinu ETH koju su dumpovali na budale koje su kupovale.... sad moguece da prelaze u $$ pa sad gde ce ga ulozit to je pitanje, eth, nazad u BTC ili nesto trece, sa mafijom nikad ne mozes znati.....

Ja im sve oprastam ako se odluce da napumpaju LTC na 0.1 :d

Poslednja izmena:
Iako LTC fondacija tvrdi da je u pitanju stabilan novac kod koga nema inflacije. :wall:

BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja]

Nobody cares

radi, al se javlja posle par dana.

bolje uzmi na ecd.rs, na oko veca provizija, ali meni manje ispalo kod zmaja nego sto bi mi kod njih ispalo.
on nesto prebacuje iz dolara u evre pa u dinare... pojede se tu dosta

uh, baš si me bocnuo sa ovim, baš bocnuo
sa Robertom sam radio dosta, nikad nikakvih problema niti loših matematika nisam imao, dečko je prijatan, korektan, pomalo sa znanjem o kriptovalutama liči na wikipediju, i redovno sa njim obavim sve brzo i sa osmehom na licu, tako da me 200-300 dinara ili 2-3000 razlike u ciframa provizije apsolutno ne zanimaju.
Ovo je naš ceo sistem doteralo do mesta gde se nalazimo. Neću kod pere za 3 dinara i super uslugu, nego ću kod žike za 2 dinara i šamar.....joj al izgoreh oko gluposti...

uh, baš si me bocnuo sa ovim, baš bocnuo
sa Robertom sam radio dosta, nikad nikakvih problema niti loših matematika nisam imao, dečko je prijatan, korektan, pomalo sa znanjem o kriptovalutama liči na wikipediju, i redovno sa njim obavim sve brzo i sa osmehom na licu, tako da me 200-300 dinara ili 2-3000 razlike u ciframa provizije apsolutno ne zanimaju.
Ovo je naš ceo sistem doteralo do mesta gde se nalazimo. Neću kod pere za 3 dinara i super uslugu, nego ću kod žike za 2 dinara i šamar.....joj al izgoreh oko gluposti...

stvarno nisam mislio nista lose, svako ima svoju cenu i to je ok.
i ja sam razmenio kod njega,obavljeno sve za minut i sve je bilo super. nego rekoh da sam na ecd video da se dobija vise iako je veca provizija (??)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno