Jel radi zmaj i dalje ?
radi zmaj ali po prioritetu, ako imate reda 10$ i ocekujete uplatu za 15min , idite u ECD, oni su brziza ostale je tu zmaj
Nista se prebacuje iz dolara u evre ti si momce nesto pomesao ili nikad kod njega nisi promenio bilo sta...
I to bas kad je bio danasnji damp BTC i LTC.
nisam pomesao, vec mi je on nesto objasnjavao tako.
0.208 i nesto sitno btc mi je na ecd ispalo blizu 9900.
kod zmaja 9400,pa kada mi je uracunao i 0.008, 9600. Iako je provizija 5 posto,a na ecd 7
Kako 30? Valjda 20. Uzrok je to sto je danima rastao neprekidno. Sad mora malo da se shortuje
Stepenice kolega, stepenice![]()
radi, al se javlja posle par dana.
bolje uzmi na ecd.rs, na oko veca provizija, ali meni manje ispalo kod zmaja nego sto bi mi kod njih ispalo.
on nesto prebacuje iz dolara u evre pa u dinare... pojede se tu dosta
uh, baš si me bocnuo sa ovim, baš bocnuo
sa Robertom sam radio dosta, nikad nikakvih problema niti loših matematika nisam imao, dečko je prijatan, korektan, pomalo sa znanjem o kriptovalutama liči na wikipediju, i redovno sa njim obavim sve brzo i sa osmehom na licu, tako da me 200-300 dinara ili 2-3000 razlike u ciframa provizije apsolutno ne zanimaju.
Ovo je naš ceo sistem doteralo do mesta gde se nalazimo. Neću kod pere za 3 dinara i super uslugu, nego ću kod žike za 2 dinara i šamar.....joj al izgoreh oko gluposti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari