Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije jos tako strasno :)

Sad kad izadje neka bombasticna vjest ukradeno ovoliko onoliko novcica i pada btc-a na 300$ :d

Vratio se nista od bunara :d ja mislio doslo vrjeme da i genije pogodi :d

ETH niko ne treba da zabrani, on uopste nema primenu u trgovini.... ovi sto ga kupuju 99.9% nemaju pojma za sta sluzi, ionako

Zna li neko zasto na Bitstampu ne moze da se odabere evro za wd? Racun u banci mi je vezan za evro hoce li biti problema ako povucem $?

Ja sam povlacio $, devizni je racun, nema problema, bar meni nije bilo

Zna li neko zasto na Bitstampu ne moze da se odabere evro za wd? Racun u banci mi je vezan za evro hoce li biti problema ako povucem $?

Postojala je konverzija prilikom isplate zatrazis $ konvertuju u € jedino da su ukinuli. Inace Ako ti je devizni vezan iskljucivo za € onda nisam siguran da ce leci $ na njega, ako je univerzalni onda mozes primati sve valute. Pise ti izmedju ostalog u ugovoru.

I ja sam video da vise nema da se bira € Do sad su mi konvertovali u € Povukao sam u subotu nesto dolara. Pise da je finished. Ocekujem danas-sutra, ne znam sta ce stici ....pa javljam.

Prodajem BTC-E USD kod, ~$1500 srednji kurs NBS.

Kontakt na PM.
Hvala.

Poslednja izmena:
Hvala kolege :)
Ja sam povukao juce a jutros nazovem banku i prvo mi kazu da ne moze a kad sam otisao kod njih onda su mi rekli da nece biti problema wtf. Izgleda da ni oni ne znaju tacno :D
Dobio sam instrukcije za povlacenje u $ ali koliko vidim sve je isto kako sam podesio i za evro tako da ce novac vjerovatno proci bez problema. Bar se nadam jer me Marfi proganja zadnjih desetak dana...

Hvala kolege :)
Ja sam povukao juce a jutros nazovem banku i prvo mi kazu da ne moze a kad sam otisao kod njih onda su mi rekli da nece biti problema wtf. Izgleda da ni oni ne znaju tacno :D
Dobio sam instrukcije za povlacenje u $ ali koliko vidim sve je isto kako sam podesio i za evro tako da ce novac vjerovatno proci bez problema. Bar se nadam jer me Marfi proganja zadnjih desetak dana...
Koja banka je u pitanju?

Ja mislim da ti nikako nece proci transakcija na Intesa Banku. Ranije su odbijali transakcije na Intesu i RFB.

Znaci ovo je bas neozbiljno od njih. Da nisam vidio ne bih vjerovao :)

screenshot.jpg

Sad je uklonjeno sa zvanicnog microsoft suporta. :)

pa hteli ljudi da kupe jos ali nije pala cena kao sto su se nadali

I ja sam video da vise nema da se bira € Do sad su mi konvertovali u € Povukao sam u subotu nesto dolara. Pise da je finished. Ocekujem danas-sutra, ne znam sta ce stici ....pa javljam.

Stigli novci. Sve kao do sad, brzo i bez problema.

Intesa valjda.
Inace Intesa nije zabranila btc trnsakcije vec je bilo problema sa intermediary bankom.

4mwMjdn.png

kinezi zagrevaju ltc masine. skroz fejk trgovanje, ali mozda eth balon zameni ltc. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno