ETH niko ne treba da zabrani, on uopste nema primenu u trgovini.... ovi sto ga kupuju 99.9% nemaju pojma za sta sluzi, ionako
Pa stvarno... Nije to uredu. Bili su pod DDOS-om pa je pao, inace je 70K normalno ovih par dana45k dnevni trejd na poloniexu je
1.6k na btce
da se zamisli covek
Zna li neko zasto na Bitstampu ne moze da se odabere evro za wd? Racun u banci mi je vezan za evro hoce li biti problema ako povucem $?
Zna li neko zasto na Bitstampu ne moze da se odabere evro za wd? Racun u banci mi je vezan za evro hoce li biti problema ako povucem $?
Proslo mu je zato sto je dozvoljeno da se potrosi BTC koji vec imas na nalogu.Fud..jos uvek prihvataju btc kao nacin placanja, jedan lik na twitteru je pre 5 min probao i sve radi normalno.
Koja banka je u pitanju?Hvala kolege
Ja sam povukao juce a jutros nazovem banku i prvo mi kazu da ne moze a kad sam otisao kod njih onda su mi rekli da nece biti problema wtf. Izgleda da ni oni ne znaju tacno
Dobio sam instrukcije za povlacenje u $ ali koliko vidim sve je isto kako sam podesio i za evro tako da ce novac vjerovatno proci bez problema. Bar se nadam jer me Marfi proganja zadnjih desetak dana...
Bilo je reci da ne moze vise na intesu
Ja mislim da ti nikako nece proci transakcija na Intesa Banku. Ranije su odbijali transakcije na Intesu i RFB.
Ipak prihvataju i dalje...Proslo mu je zato sto je dozvoljeno da se potrosi BTC koji vec imas na nalogu.
I ja sam video da vise nema da se bira € Do sad su mi konvertovali u € Povukao sam u subotu nesto dolara. Pise da je finished. Ocekujem danas-sutra, ne znam sta ce stici ....pa javljam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari