Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam sretan kad procitam njegov post u kome pise "bunar" :D

Ako neko ima iskustva sa Btc-e leverage-om, neka mi pusti pm, treba mi mala pomoc.

Šta te zanima reci ovde, možda još nekome bude od koristi....

Pise oko 1h, ali ako neko zna da li je to isto jer je ostisajt, umesto .com stavi .nz

sad se zavrsi maimtenance i ubacen eth :p

Poslednja izmena:
Pokusao sam da budem pametan i da radim arbitrazu poloniex-btc-e. Prebacio sam neku kolicinu NMC-a, tacnije pokusao sam da prebacim. I desilo se njesra. BTC-e mi je skinuo koine, na poloniexu su se pojavili u pending (0 of 2 confirmed) i to tako stoji vec 4 sata. Zanimljivo je da ta transakcija ne postoji u NMC block chainu, odnosno adresa sa BTC-E pokazuje iznos koji nema veze sa mojim (to jos i mogu da razumem), ali nema odlazne transakcije, odnosno poslednja promena na toj adresi je od pre dva dana. Dolazna adresa prikazuje 0 sto je i razumljivo jer nisu novcici stigli, ali pregledavsi sve blokove od momenta moje transakcije nigde nisam nju nasao...Jel imao neko slicno iskustvo?

Hmmm ne, pisi poloniexu i btce odmah...ja sam imao pre neki dan sa btc sa bittrexa na btce i dva sata je "putovalo" ali je bio txid u blockchainu. Vidi da nisu adrese na poloniexu menjali pa si morao generisati novu ili slicno jer na nekim coinima zna toga da bude. Napravi screenshotove isto odmah.

Hmmm ne, pisi poloniexu i btce odmah...ja sam imao pre neki dan sa btc sa bittrexa na btce i dva sata je "putovalo" ali je bio txid u blockchainu. Vidi da nisu adrese na poloniexu menjali pa si morao generisati novu ili slicno jer na nekim coinima zna toga da bude. Napravi screenshotove isto odmah.

Pisao sam im pre 5 minuta. Jako mi je cudno da se pojavilo na poloniexu u pending, skinuto sa BTC-e a nigde traga transakciji. Kako je poloniex znao da stizu ako ih nema u blokchainu? To mi je potpuno suludo i neobjasnjivo.

Hmmm mozda bexplorer ne radi. NMC ima vise bexplorera pregledaj u svakom jel ima transakcije.

Hmmm mozda bexplorer ne radi. NMC ima vise bexplorera pregledaj u svakom jel ima transakcije.

Pregledao sam sve koje sam uspeo da nadjem. Ali da je igde bilo transakcije, vec bi se obavila, posto je od onda pronadjeno 30-tak blokova...potpuna zona sumraka

Hmmm jeste onda ti ne gine da vidis na njihovom forumu sta vele. Mozda je bag neki u bchainu? Da ne bude kao sa ftc taman cena krenula gore i konji forkuju chain....

Hmmm jeste onda ti ne gine da vidis na njihovom forumu sta vele. Mozda je bag neki u bchainu? Da ne bude kao sa ftc taman cena krenula gore i konji forkuju chain....

Evo ovog momenta su se pojavili. Ali zanimljivo je da je taj blok imao u sebi skoro 100000 NMC-a sto je neobicno mnogo za ovaj novcic. Ladno su momci sa BTC-e drzali transakciju nekako, Poloniex je dobio info a nije je bilo u blockchainu !?. I sto je jos zanimljivije, cim su se pojavili novcici, nestala je razlika u ceni koja je bila oko 5% duze vreme. Sad nek mi neko kaze da je ovo sve slucajno...

Ma sve je kontrolisano u ovom svetu ali bas sve. Pa pogledaj poslednji pamp eth iz februara i ovaj sada copy paste. Menjacnice uzimaju ogromnu lovu. Poloniex mi na jednu prodaju od 20 btca uzme 0.03 btca.

Ma sve je kontrolisano u ovom svetu ali bas sve. Pa pogledaj poslednji pamp eth iz februara i ovaj sada copy paste. Menjacnice uzimaju ogromnu lovu. Poloniex mi na jednu prodaju od 20 btca uzme 0.03 btca.

Ali pazi kakav trip. Krenuo rast na btc-e novcica koji stoji u bunaru mesecima. Reaguje polo mnogo agresivnije, na btc-e je skocilo do 122 a na Polu do 182 nocas...Pa onda odrzavanje btc-e sajta (koje je bilo najavljeno ranije) i za to vreme na Polu cena dosta veca. I to odrzavano do malo pre. Dakle resili da privuku sto vise NMC-a kako bi volume bio sto veci (garant im se sell strana ozbiljno pojela u pumpu) i da uzmu pare na fee-u. Ja odavno imam teoriju da novcice izmisljaju zapravo menjacnice (odnosno placaju razvoj) jer realno jedino one uvek imaju zaradu od trgovine i isplati im se da finansiraju rudare, a uvek je zanimljivo za trgovanje ono sto je novo...

Veoma je moguce da ce na nmcu dobar pamp da se desi. Ako se kuva nesto u pozadini. Vidim sada da btce ima neznatno jacu cenu od poloniexa. Zanimljiva teorija nisam o tome mislio, verovatno da ima istine u tome.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno