kakav se bunar btc-u sprema. ajajaja.
Jednog dana ces mozda i biti u pravu, vec 5 meseci pricas o bunaru a nidje nista
kakav se bunar btc-u sprema. ajajaja.
Btc-e se razboleo , celo jutro off!
nmc se sprema, student se raduje, ja uskacem.
Btc-e se razboleo , celo jutro off!
Sudeci po istoriji trgovanja, neko je on...Na zalost, kad nas puste proci ce pump![]()
Jel probao neko btc-e.nz, vidim da je isti sajt
Hmmm ne, pisi poloniexu i btce odmah...ja sam imao pre neki dan sa btc sa bittrexa na btce i dva sata je "putovalo" ali je bio txid u blockchainu. Vidi da nisu adrese na poloniexu menjali pa si morao generisati novu ili slicno jer na nekim coinima zna toga da bude. Napravi screenshotove isto odmah.
Hmmm mozda bexplorer ne radi. NMC ima vise bexplorera pregledaj u svakom jel ima transakcije.
Hmmm jeste onda ti ne gine da vidis na njihovom forumu sta vele. Mozda je bag neki u bchainu? Da ne bude kao sa ftc taman cena krenula gore i konji forkuju chain....
Ma sve je kontrolisano u ovom svetu ali bas sve. Pa pogledaj poslednji pamp eth iz februara i ovaj sada copy paste. Menjacnice uzimaju ogromnu lovu. Poloniex mi na jednu prodaju od 20 btca uzme 0.03 btca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari