Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadali su se i ltc da ce da skoci prosle god kad bude polovljenje pa nista od toga...nije to kao nekada

Sta ces nekima je i to malo :p

Strpljenja samo i zaradices bice ltc opet na istom odnosu ka btc ili cak i na visem
A btc ce biti preko 1k$

A gde ce ovaj btc sad. Pao je 20 dolara hoce li jos dole ili se vraca na 440?

Koji su loto brojevi za 7 icu dal neko zna da mi napise :p

Dodjes mi 50e ako dobijem :d

Ti dobiješ a ja ti dodjem 50e :) E zamisli jedan od onih članaka "U šali napisao brojeve lotoa na forumu I POGODIO 7" posle je poludeo i luta ulicama i ujeda VIDEO

Slažem se... s'tim da ako izdrži eto 500-600$... place your bets.

Support $410, ako to probije, vidimo se na $370.

Poslao sam ti na PM ..ne javljas se. Radi se o OKcoinu .. internet mi koči mnogo u zadnje vreme....da li imas ti tih problema i kako ih resavas? To sam hteo da te pitam samo.
Pozzz

Odgovoreno.

Jos jednom izvini, ne znam kako mi je promakla poruka.

Btw, iako nije probio jos $410, meni ovo ne mirisi na dobro. Imam osecaj da je onaj otpor na $450 mnogostruko bio jaci od napada i da ce rikosetirati samo tako. A ide i vikend tako da drzite gace!

Bitfinex.

Mada ne gledas striktno $410, nema tu nikakav mega wall koji se jako tesko probija. Nego je to (bio) support level.

E sad videcemo, $408 je i ako se ubrzo ne povarti, to bi bilo to.

Bitfinex.

Mada ne gledas striktno $410, nema tu nikakav mega wall koji se jako tesko probija. Nego je to (bio) support level.

E sad videcemo, $408 je i ako se ubrzo ne povarti, to bi bilo to.

Tiha voda breg roni, kazu nasi stari. I zaista, kad je brz dump ili pump, brzo dodje i do suprotne reakcije. Ovako kad lagano klizi, tesko je videti kraj. Ako stavite 1w kod Kineza, videcete najveci dildo ikad pa jos crvene boje. A ima jos skoro dva cela dana do kraja ciklusa. RSI ne pokazuje nikakvu divergenciju za sada, ja nemam pojma gde ovo ide. Za svaki slucaj sam fiatiran na 421 pre dva dana kad bese mali skok. Verovatno cu pretrpeti neki gubitak (gledano u btc) ako krene brzo gore al komotnije mi je da znam koliko imam $ nego da se nadam vecem a dobijem krompir. Sto se kockarnice tice, akumuliram start, uno i pomalo mzc na bittrexu, doduse mzc-a sam se napunio odavno i ispraznio pocetkom februara kada su se Indijanci probudili, pa mi je to risk free. Sa par btc-a povremeno ulazim i izlazim u dash i eth. XMR ne razumem, ima najcudnije kretanje od svega, isto vazi i za EXP. Via imam brdo a na btc-e za sada 500 ltc i desetak hiljada nmc-a. Idemo rulet novi krug, molim ☺

i dalje 10 k $ na prodaju.

inACE cekam ispod 400 $ za bilo kakav trejd. eth mi je hot, napravih par brzih trejdova, mislim da moze cak do 0.02 da baci. ali sad ce biti cupavo, tako da i tu cekam da vidim rasplet. ako ostane iznad 0.01~0.011 ima nade.

:smoke:

Bear faza je zvanicno pocela.

Ko balavi za moon-om nek ne ukljucuje berzu narednih 20-30 dana minimum inace mu sledi depresija, a idu i poplave pa ce biti gadno. :(

Ko je zakasnio sa istresanjem, moze sacekati par dana, izvodljiv je neki flash pump ili ti dead-cat bounce. Posle toga $370 -> $350 a onda cemo videti jel sposoban da dotakne onih $290-300 o kojima smo pricali pre mesec dana.

@student,

Svaka cast za ALT-ove, tu bas treba strpljenja ali se na kraju obicno isplati. Ja trgujem samo sa ETH, DASH i EXP. Doduse DASH sam sav istresao, ostala mi mala kolicina u slucaju da skoci i vise nego sto treba. EXP je po meni odradio svoje, tu sam par puta obrnuo i tesko ide jer je mali volumen. Moze biti nekog cuda da i njega napumpaju 200-300% ali ne ulivam u njega nesto nadu. Favorit naravno jos uvek ETH, sa tendencijom daljeg rasta. Mada sam vec poceo da ga prodajem jer mi je 0.03 barijera vec godinama unazad ulivena i deluje kao fantasticna izlazna tacka jos od pocetka ltc-a. Mislim da cu 50% istresti na 0.03 (0.02989 recimo :p ), Ovo ostalo cu rasporediti u zavisnosti od stanja.

Sve u svemu fantasticno godina krenula sto se trade-a tice. Samo neka nastavi ovim tempom.

to sto ce pasti 10-15% vec svi znaju , a mozda ga i nece pustiti bas toliko

Imam za prodaju nesto dolara na btc-e, ako nekom treba neka pise na pm.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno