Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Klasicna pilicarska posla, cena konstantno ide gore ali pilicar ne bi bio pilicar ako ne dumpuje....

ljudi vole da se igraju na berzi...taman mislis da ce gore jer ima lep i zdrav rast i onda damp

Ok...ne moze stalno gore, malo padne pa ide gore. Kada stavis na 1d vidis da je uptrend :)

VAZNO OBAVESTENJE! Aktuelan je virus koji u real time-u menja adresu kada povlacite sredstva sa poloniexa. Proveravajte adresu jos jednom u mailu koji vam stize za potvrdu, imao sam tri slucaja od jutros kojima su coini otisli na adresu koju nisu kucali.

Uh, može da bude vrlo zeznuto. Da li je to problem do zaraženog kompa? Da li ga vide antivirusi kako treba?

Antivirus je u tvojoj glavi. ;)

Lepo rečeno, ali bih ipak više voleo i da ga klasični antivirus pronađe :)

Verovali ili ne ja sam se samo pitao kada ce ovako nesto da se pojavi. Svaki put kad povlacim proveravam adresu po 3x i proveravam i mail. Sad cu da probam da povucem neke novcice, bas da vidim dali ce da mi menja adresu.

Ja sam povlacio danas sa poloniexa 10ak transakcija sve normalno, to je neko pokupio neki virus kao sto kolega rece nekim minerom pa se to desava uglavnom nije na odmet svaki put provjeriti prije nego se klikne na activation email.

Pre par godina je bila aktuelna ekstenzija za browsere, ustvari bila je samo za Chrome, koja je isto to radila. Ekstenzija je bila maskirana kao ticker.

Poslednja izmena:
i dalje 10 k $ na prodaju.

inACE cekam ispod 400 $ za bilo kakav trejd. eth mi je hot, napravih par brzih trejdova, mislim da moze cak do 0.02 da baci. ali sad ce biti cupavo, tako da i tu cekam da vidim rasplet. ako ostane iznad 0.01~0.011 ima nade.

Poslednja izmena:
Ako genije kaze za eth 0.02 znate sta je ciniti :d salu na stranu eth je totalna ludnica.

Totalna! Tamo se ne zna ko pije a ko placa. Taman mislis da si provalio kuda ce a ono krene kontra. Totalno nepredvidiv novcic ali nije los za trgovinu.

Kupio sam na 0.012 lepu kolicinu sada videcemo dalje sta ce se desiti. Mislim da ide lagani pad pa opet jovo nanovo

Radi li nekom 2FA logovanje na BitTrex? Kad ukucam kod ponovo me vraća na početnu stranu, bez ikakve poruke.

I kod mene se desilo da sam morao rucno da ustelujem vreme jer ono sa telenor repetitora kasnilo za ceo minut??? smesno

Nem tih problema na KIS 2016...

To je greska sa ESET updateom, izasao je novi apdejt koji resava problem.

Ether sada i zvanično ubica Bitcoina, mislim da možemo da zaboravimo neke veće cene za BTC, ikada.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno