Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko im treba da legnu :)

dok mi legne btc na btce ima da prodje voz milion puta

Nije ovo slucajno, nesto se tu testira...Koliko moze transakcija da popije, zagusenje, lag, ko zna sta probavaju...Znaju da razlikom u ceni izazivaju pomeranja novcica, i to je prilika da se testira blockchain kako dise...Inace NMC kao ima primenu jer je njegov blockchain neophodan za zivot .bit domena

Prodajem dolare sa BTC-E sajta u vidu BTC-E CODE-a...raspolozivo 2000$...samo licno NS ili BGD

aj savet od iskusnijih, na koji nacin da kupim solidnu kolicinu novcica ako ima mali volume, a da ne dizem cenu, stavim ordere nisko, ili na svakih 5-6 sati kad padne cena dokupim aali ne sve da se ne bi pokazalo na grafiku da je cena skocila?

Tesko ces to da izvedes. Ako je tako mali volume imas dve opcije. Ili da dignes cenu ili da ti ne prodju orderi. Eventualno ako provalis da ima botova tu mozes da se poigras s njima ako kapiras kako rade. Ali opet, prvo moras da imas neku kolicinu novcica da bi pogurao cenu na dole. Jako je tesko ako je mali volume, mucenje pravo.

Po meni jos nismo u bull fazi.

Jasno mi je da se trend znacajno promenio onog momenta kad je support zaziveo na $390 finex i nisu mu dali ispod toga. Jos bitniji nivo sada mi je $425-430. Znacajan otpor, i ako to probijemo, mislim da je $450-460 plitak potok.

Izvodljivo je videti $650 u narednih 40-ak dana, tu cemo znati jel napadamo ATH ili se vracamo na $400.

Po meni jos nismo u bull fazi.

Jasno mi je da se trend znacajno promenio onog momenta kad je support zaziveo na $390 finex i nisu mu dali ispod toga. Jos bitniji nivo sada mi je $425-430. Znacajan otpor, i ako to probijemo, mislim da je $450-460 plitak potok.

Izvodljivo je videti $650 u narednih 40-ak dana, tu cemo znati jel napadamo ATH ili se vracamo na $400.

To je scenario koji 90% nas ocekuje, mozda i to nesto govori.

Ako svi sumnjate da ce se to ostvariti onda ce i da se ostvari :D
Jesam li sad sjebao opet obrnutu psihologiju? Ipak nece biti :p

Mislis, moz' bit' da bidne, a i ne mora! :)

To je scenario koji 90% nas ocekuje, mozda i to nesto govori.

Pa nije bas 90%.

Ja prvi ocekujem i nadam se sub $300. Ali mu ne daju. I to ne znaci da nece ni biti.

Ovo su targeti u slucaju bullrun-a koji je ocigledno zastao. Znaci ako se probije $425-430, ide se do $450-460 zona. E odatle ako sve bude islo po planu, opet napad na $500.

I vi prognoze gledate kroz par sati. Znaci ako ne ode gore u roku od 2-3 sata, pfff nema pojma. Pa moze sad da opizdi do $350 i kroz par dana na $500. Ko ce biti u pravu? :)

I mislim da ovaj pad BTC-a ima veze sa ETH-ereumom i onom najavom da izlazi na bitfinex. Sta ce biti sa ETH, da li pum ili dump, to niko ne zna.

Ja tek ocekujem da skoci ETH. Pre bitfenix-a ce probiti 0.04 skoro sigurno.
Sto se tice btc-a apsolutno ne ocekujem velike padove. I dalje tvrdim da niko nece dampovati velike kolicine btc-a pred polovljenje. Neko ce sve to pojesti bez problema i zahvaliti se na jeftinim novcicima. Dok ETH skace BTC nece rasti nesto drasticno. Ako ETH krene da gubi na snazi i da se dampuje pojurice svi u BTC koji ce verovatno probiti 450. Ali do tada sigurno ima vremena posto ocekujem da ETH ide jos.

BTC-E ne radi

Sa zvanicnog twitter naloga:

BTC-E ‏@btcecom 20 минпре 20 минута
Unplanned maintenance in DC, possible problems with trading service #btce

Nego kad ocekujemo vesti da Kina zabranjuje ETH?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno