Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto je slabo?
Ako ide 20$-$50 dnevno onda je to poslednja faza pump-a. Polako... prerano izvodite zaključke.

Mene je pokolebalo sto je otisao 20+danas, a mislim da je rano za 5% u danu...Izasao sam opet, lako cu uci ponovo.

slabo je jer su ga travari opet doveli na 420 uz slab obim, a tu negde je i onaj log resistance koji ide od onih 504 $.

ja sam ga cekao na 395 da ga prodam, medjutim bio sam strpljiv i meni je ovo puna kapa.

Pa dobro, pao je dosta zadnjih 2-3 dana. Ocigledno je da neko pretace iz ltc-a u btc i nazad.
Toliko od najavljivanog pada ispod 300$.

Hoce li taj ltc gore konacno? Na koliko ja da prodajem sve i izlazim iz virtualnih valuta vec jednom? Aj od vas strucnjaka ko me prosvetli ima i da ga castim!

Kandidati za narkose, a ovima je to glavno sredstvo plaćanja.

Hoce li taj ltc gore konacno? Na koliko ja da prodajem sve i izlazim iz virtualnih valuta vec jednom? Aj od vas strucnjaka ko me prosvetli ima i da ga castim!

Ne znam druze koju cenu ocekujes, nadam se ne vecu od one letos.

Ako si u ltc, po meni najmerodavnije je gledati odnos ltc/btc-a. Znaci kad se litecoin priblizi 0.025 u odnosu prema btc, vec polako spremaj za prodaju, bez obzira koja cena je u $, jer sve preko 0.025+ je mega plus. Rizik je cekati 0.03+, bez obzira sto je prethodnih puta isao i preko.

Evo ti primer, ako je target za bitkoin neki proizvoljni, recimo $600, onda bi sve preko $15 za ltc bila tombola.

Da nazalost, sve u ltc kad krele nisam letos na 0.03+ presao u btc. Sad da dodje do one od letos sutao bih se u bulju i bez razmisljanja prodao sve i pevao od srece...i na 5 ima da izadjem samo da hoce da dodirne!!

Po meni velika je greska cuvati godinama kriptovalutu u nadi da ce otici u nebesa i da ce se investicija od $300-500 pretvoriti u $30K-50K. Ne racunajte one slucajnosti iz '10-'12 gde su ljudi uzeli brdo love. To je slucajnost jer niko u tom momentu nije ni slutio da ce dociti ni 5% od sadasnje cene.

Sto god vise postaje mainstream, to i sansa za nekom suludom vrednoscu opada. Ako ste spremni da ulozite, budite tu da pazite kritovalute, pratite vesti, cenu, dogadjaje, malo trgujte na safe, istresite se na pumpu, natovarite kad padne itd...

Posle odredjenog vremena zavrsite krug sa nekim osrednjim pump-om i zgrenete lovu vecu nego neko sto planiraju istresanje na $25,000 per BTC.

Ja sam zacrtao sebi, skupi sto god mozes vise bitcoina do 2020-te godine, 90% prodam na pumpu i unovcim, a ovih 10% u wallet i zaboravim za to. Do tada me mega cena preterano ne interesuje, vec oscilacije da umnozim bitkoine.

Daily target za retrace CNY 3100, nakon toga očekujem akumulaciju.

Hehe, daje Baba BTC da udje u kolo a dva da izadje.

Nema tebi prijatelju nigde , ima da trulis ovde sa nama do zadnjag bloka.

Ako budes bio i strpljiv mozda i sacekas sledeci voz nesto ces i da zaradis na tom LTC-u.

Slicnu cenu ltc je imao krajem prosle godine tako da mu nisu potrebne nikakve novosti da bi dostigao ovu cenu.

Opet travari, pasuljari omasili ... grafikoni.
Kao sto Omnik rece zdrav rast je u pitanju.

zanimljivo mi je da i ftc raste umesto da pada, a btc raste, mozda pocinje to da m00n :d

FTC ide za BTC ocigledno..jedino je LTC postao obrnuto proporcionalan

500$ izgleda sasvim realno, samo da vidimo koliko ce trajat ova priprema.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno