Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa pusti to. Na koju ce stranu posle? Cudi me da vec nije bio jedan drop posle naglog skoka, cenim da moze to jos gore.

Mucilo se danima i konacno prebaci 400 ;)
Tacnije 410...413

a7f3f4c812058023317e43d8d4147967.jpg

Poslednja izmena:
mislis 415? :D

ili recima genijalcine, "sledi bunar" :D !

Poslednja izmena:
Dobro, sad ide mala korekcija. A onda gledamo drugi turu verovatno.

Mislis da ce toliko LTC da skoci? Veceras?

Ne, target je 10-15 dana, u svakom slučaju pre OKCoin quarterly settlement-a.
Stop loss 3.03 na BTC-e, ako ode ispod pade akcija u vodu.
Ma kakvi 3.03, nece to skoro ;)

Odlicna vest. Overstock je jedan od pionira koji je uvideo prednosti btc-a. Uleteli su odavno, sve vreme su podrzavali pricu i svaka im cast!

Ispod 3.03? dolara?

Tako je... ako padne ispod te cene žestoko sam se prevario.

Elem BTC, najverovatniji (i izvesni) scenario: još 1 ili 2 dana rasta (pre će biti 1 dan, 2 dan bi bio bonus) pa povratak na testiranje pravog support-a a to je 350-335! Na tom nivou se treba napuniti. Ne, nećete videti uskoro $100 a izvesno ni $200...
Ako nastavi raketa gore (manje izvesni scenario), videli ste kako je to prethodni put izgledalo pa već i sami znate koji će biti ishod. U ovom scenariju, gledajući stamp, otpor je $420 pa $450... krajnje sumnjam u ovaj ishod.

Vreme će pokazati.

Poslednja izmena:
btc ima problem da "probije" 420$, izgleda da jos necemo videti 500$, izgleda da se testiraju motori za pravu raketu :)

Idemo novi krug gore. Mora tih 420 da se testira ;)

Rovovska borba na 420! Samo je btc-e koji dolar ispod, ostali su zaokruzili cifru.
Edit: ne vredi, morace i treci pokusaj. Nema dovoljno snage da probije i predje par dolara.

Poslednja izmena:
Sve moje prognoze pale su u vodu :p Nisam ocekivao skok, jesam optimista, ali iznenadilo me.

Svaka cast ko je predvidio, opet cu uzimati ako dohvati 427$ bitstamp, ali evo vidim prate i ostali svi su blizu nije kao onaj predhodni pump gdje je btc-e kasnio 50 mozda i vise $

tu vise ne mozes da budes pametan,da li ce skakati ili padati,skroz je sve konfuzno :)

paa, svi su izgledi da je ovo krenulo stabilno i polako na gore,
napokon :)

imam osecaj da sad kupim btc da bi zasigurno pao,naravno kada ga prodam onda ode gore :)

tu vise ne mozes da budes pametan,da li ce skakati ili padati,skroz je sve konfuzno :)
Slazem se ali moras igrati na varijantu da moze krenuti i gore. 2 godine je islo dole, preduga je bila serija. Ako izadjes prerano, ugasio si, dzaba ti posle sve sto si zaradio. Uvek mozes da uletis ponovo ali tu si vec u raskoraku, ljudi prodaju kad ne treba, cena skoci, oni kupe, cena padne. Dupla steta. Ako nisi siguran sta da radis ne diraj bolje nista. Ako ipak pogresis, nema veze, nije ni prvi ni poslednji put.
Konacno su krenula lepsa vremena ;)
Mene samo iznenadjuje koliko odjednom ima vecih optimista od mene, to je nesto novo na forumu :D
Ja i dalje ne ocekujem sada nikakva cuda, ali pred polovljenje je svasta moguce. Mozda docekamo konacno jedan pump. Shortovanje ponovo postaje opasno.

Edit: Ode Stamp na 424 a BTC-E se jos lomi na 419. Kako stvari stoje ide ovo jos gore.

Poslednja izmena:
Slazem se ali moras igrati na varijantu da moze krenuti i gore. 2 godine je islo dole, preduga je bila serija. Ako izadjes prerano, ugasio si, dzaba ti posle sve sto si zaradio. Uvek mozes da uletis ponovo ali tu si vec u raskoraku, ljudi prodaju kad ne treba, cena skoci, oni kupe, cena padne. Dupla steta. Ako nisi siguran sta da radis ne diraj bolje nista. Ako ipak pogresis, nema veze, nije ni prvi ni poslednji put.
Konacno su krenula lepsa vremena ;)
Mene samo iznenadjuje koliko odjednom ima vecih optimista od mene, to je nesto novo na forumu :D
Ja i dalje ne ocekujem sada nikakva cuda, ali pred polovljenje je svasta moguce. Mozda docekamo konacno jedan pump. Shortovanje ponovo postaje opasno.

Edit: Ode Stamp na 424 a BTC-E se jos lomi na 419. Kako stvari stoje ide ovo jos gore.

Ide gore a ja bogme cekam exploziju ltc-a.
Da ne bude da nema optimista kad je sve lose. :p
Ne mogu da predvidim kad je breaking point,ali meni je sve ispod .009 za ltc bagatela.
Radar ukljucen,kad krene,palimo motore!

Ide gore a ja bogme cekam exploziju ltc-a.
Da ne bude da nema optimista kad je sve lose. :p
Ne mogu da predvidim kad je breaking point,ali meni je sve ispod .009 za ltc bagatela.
Radar ukljucen,kad krene,palimo motore!

Sto se LTC-a, a bogami i BTC-a tice, niko nije veci "optimista" od gosn Fontasa...

https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/pVh0kedx-LTC-ratio-predicts-BTC/

https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/P8X2S1MW-Bitcoin-s-Future-Shape-13000-and-120k/

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno