Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao krenulo gore i na kraju corak. Ono sto je dobro je da se odrzava cena, ne pada dole. Trebalo bi da ide gore sutra.

Samozvani genije je "upo" u bunar u kanalu , a sramota ga da kaze

Nista novo. Da LTC padne ispod 1 $ ceka od 04.10.2013. Tacno je da je omasio ali malo je falilo da se njegova prognoza ostvari za razliku od necijih kada je u januaru ltc pao na oko 1.3 $.

pare nisam podizao sa računa do posle kraha, kada sam bukvalno sve prodate navčiće povratio, a razliku, koja je bila pozamašna - stavio u džep.

za ltc imam mnogo strožije kriterijume - tamo nemam nameru da se vraćam dok cena ne bude ispod 1 $.

Poslednja izmena:
Pa i nije i to ne samo meni vec mnogima koji su pocetkom prosle godine poslusali savete eksperte sa foruma da treba ulagati u :rupa: i kupovati ga jer je jeftin. :smackbum:

Poslednja izmena:
Pa i nije i to ne samo meni vec mnogima koji su pocetkom prosle godine poslusali savete eksperte sa foruma da treba ulagati u ltc :smackbum: i kupovati ga jer je jeftin.

LTC će da propadne. Prodaj to što imaš dok još vredi neku crkavicu.

Ja sam smanjio očekivanja od rakete, dosta bi mi bilo 0.02.

A prošlih 0.02 ili beše i 0.03 pre neki mesec sam prespavao (bukvalno, probudio se i palo), sada mi već stoji order na 0.02 i ne nerviram se makar došao na 1:1 sa btc :)

Ko je uleteo u LTC sada nek prati, kad BTC krene dole očekujem shift novca u LTC.
Ukoliko gresim onda nista, cekamo novu neku priliku ;) Stop loss na entry.

Edit: ništa za sad izgleda, fake. Čekam novu priliku...

Poslednja izmena:
Ja ne znam odakle vi crpite toliki optimizam vezan za LTC? :trust: Svakog dana se isto iznenadim. Nekako sam navikao da jedini ja budem optimista samo sto ja sada to ne vidim.
Ja iskreno ne ocekujem da LTC opali nesto pre 0.007 ili bar tu negde blizu. Ako BTC nastavi ovako da skace LTC sigurno moze jos dole. Cenim da je 4$ naspram 570$ za BTC tajming. Jel Marko spominjao 580$ za BTC?! E, tek tu negde mogu da uklopim sve kockice. Ali do tada ima vremena. Ja to ocekujem kao moguce tek negde u januaru za vreme odrzavanja konferencije u Majamiju (28-30. Januar). Sada, pre Nove, mislim da je to skoro nemoguce. Daj Boze da gresim ali ja to ne vidim. Mozda sam zaribao, ko zna.

Ja ne znam odakle vi crpite toliki optimizam vezan za LTC? :trust: Svakog dana se isto iznenadim. Nekako sam navikao da jedini ja budem optimista samo sto ja sada to ne vidim.
Ja iskreno ne ocekujem da LTC opali nesto pre 0.007 ili bar tu negde blizu. Ako BTC nastavi ovako da skace LTC sigurno moze jos dole. Cenim da je 4$ naspram 570$ za BTC tajming. Jel Marko spominjao 580$ za BTC?! E, tek tu negde mogu da uklopim sve kockice. Ali do tada ima vremena. Ja to ocekujem kao moguce tek negde u januaru za vreme odrzavanja konferencije u Majamiju (28-30. Januar). Sada, pre Nove, mislim da je to skoro nemoguce. Daj Boze da gresim ali ja to ne vidim. Mozda sam zaribao, ko zna.

vidi volume na huobi-u recimo... 15M

Kakve ima veze volume ako cena nije skocila? Veliki volume obicno znaci rast cene ali sada nema rasta uopste. Ustvari, ima ga tek toliko da drzi korak s btc-om donekle. Ne mora to bas nista da znaci.

Ko je uleteo u LTC sada nek prati, kad BTC krene dole očekujem shift novca u LTC.
Ukoliko gresim onda nista, cekamo novu neku priliku ;) Stop loss na entry.

Edit: ništa za sad izgleda, fake. Čekam novu priliku...

Svaka cast promasio si za sat vremena, izgleda da se ipak nesto desava.

Edit: Pu opet mosa

Poslednja izmena:
Krenuće sigurno, u to sam uveren. Samo strpljenja i akumulacija ko može i to samo na dip-ovima.
Naravno svako investira svoj novac na svoju odgovornost.

Poslednja izmena:
Zar dipovi nisu kad skoci malo? Tad valjdaa da prodamo pa da kupimo kad padbe ispod toga?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno