Kao krenulo gore i na kraju corak. Ono sto je dobro je da se odrzava cena, ne pada dole. Trebalo bi da ide gore sutra.
Samozvani genije je "upo" u bunar u kanalu , a sramota ga da kaze
pare nisam podizao sa računa do posle kraha, kada sam bukvalno sve prodate navčiće povratio, a razliku, koja je bila pozamašna - stavio u džep.
za ltc imam mnogo strožije kriterijume - tamo nemam nameru da se vraćam dok cena ne bude ispod 1 $.
Pa i nije od kada sam pocetkom prosle godine poslusao savete eksperte sa foruma da treba ulagati u ltc.
Pa i nije i to ne samo meni vec mnogima koji su pocetkom prosle godine poslusali savete eksperte sa foruma da treba ulagati u ltc :smackbum: i kupovati ga jer je jeftin.
a odakle izvlačiš ove vradžbine? :eyebrows:Spremni za LTC raketu?![]()
Ja sam spreman vec 2 godine ali bojim se da ta raketa nije navlazilaSpremni za LTC raketu?![]()
Ko je uleteo u LTC sada nek prati, kad BTC krene dole očekujem shift novca u LTC.
Ukoliko gresim onda nista, cekamo novu neku prilikuStop loss na entry.
Edit: ništa za sad izgleda, fake. Čekam novu priliku...
Spremni za LTC raketu?![]()
Ja ne znam odakle vi crpite toliki optimizam vezan za LTC? :trust: Svakog dana se isto iznenadim. Nekako sam navikao da jedini ja budem optimista samo sto ja sada to ne vidim.
Ja iskreno ne ocekujem da LTC opali nesto pre 0.007 ili bar tu negde blizu. Ako BTC nastavi ovako da skace LTC sigurno moze jos dole. Cenim da je 4$ naspram 570$ za BTC tajming. Jel Marko spominjao 580$ za BTC?! E, tek tu negde mogu da uklopim sve kockice. Ali do tada ima vremena. Ja to ocekujem kao moguce tek negde u januaru za vreme odrzavanja konferencije u Majamiju (28-30. Januar). Sada, pre Nove, mislim da je to skoro nemoguce. Daj Boze da gresim ali ja to ne vidim. Mozda sam zaribao, ko zna.
Ko je uleteo u LTC sada nek prati, kad BTC krene dole očekujem shift novca u LTC.
Ukoliko gresim onda nista, cekamo novu neku prilikuStop loss na entry.
Edit: ništa za sad izgleda, fake. Čekam novu priliku...
vidi volume na huobi-u recimo... 15M
Krenuće sigurno, u to sam uveren. Samo strpljenja i akumulacija ko može i to samo na dip-ovima.
Naravno svako investira svoj novac na svoju odgovornost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari