Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
naprotiv ja sam siguran da ce LTC da dozivi explozivni rast, taman sam hteo i to da postujem, videcemo sta su smislili na BTC-E za koji dan :)

naprotiv ja sam siguran da ce LTC da dozivi explozivni rast, taman sam hteo i to da postujem, videcemo sta su smislili na BTC-E za koji dan :)

Ako bitcoin nastavi da raste, tesko, ako krene da pada jos teze, znaci samo ako ostane tu negde.
Ima ovo zapazanje koje je Coblee napravio u Kini. https://www.reddit.com/r/litecoin/comments/3v9a7n/in_china_litecoin_is_not_an_altcoin/
Hoce da kaze boli uvo Kineze kako se zove, samo da se mogu napraviti pare.

Poslednja izmena:
Vi ste nekada veci optimisti od mene, sad ce hogar da vas namaze :d

na lebac :p

sadd razmisljam da prebacim sve shitove i btc u ltc pa da cekam taj pump

Ja ne znam ni sta trazis u tim shitovima. Sve ce to polako da propada. Doslo je vreme kada ce da se iskristalise malo kripto scena ;)

To se vec desava. Nece se to nikada svesti na 5 novcica ali gomila ostaje bez podrske, izbacuju ih sa menjacnica, sa pool-ova... I to "skoro" je relativan pojam ;)

Za sada nema akumulacije, samo gore-dole haotično. U prevodu ili probijamo $420-430 u sledeća 24h ili se vraća na nivo (pravog) support-a $350-335. Iskreno, više težim drugom scenariju a i smatram da je to bolje po BTC i long term cenu.

Za sada nema akumulacije, samo gore-dole haotično. U prevodu ili probijamo $420-430 u sledeća 24h ili se vraća na nivo (pravog) support-a $350-335. Iskreno, više težim drugom scenariju a i smatram da je to bolje po BTC i long term cenu.

100% cekaju da se mi istresemo

Prlosli put sam samo "odgledao" LTC kad je skocio na ~8$ i odnos na 0.030... A 2 dana pre skoka kazem ortaku da je 0.030 extra odnos i da treba sve da se proda po toj ceni! :wall:

I dalje jurim BTC-E code, ne treba mi puno... ako ima neko nek se javi na PM.
Hvala!

Edit: snasao se, ne treba vise!

Poslednja izmena:
Tresla se gora, rodio se miš... možda još 2-3 dana gore pa korekcija.

Valjda je korekcija samo na dole ako sam.ja dobro ukapirao iz pisanija

0376fbd90dc5eb08e6b4ec41427150b9.jpg

Neočekivani zeleni dildo. Osim ako ne najavljuje crveni vodopad.

Ode preko 400

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno