Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
naprotiv ja sam siguran da ce LTC da dozivi explozivni rast, taman sam hteo i to da postujem, videcemo sta su smislili na BTC-E za koji dan 🙂

naprotiv ja sam siguran da ce LTC da dozivi explozivni rast, taman sam hteo i to da postujem, videcemo sta su smislili na BTC-E za koji dan 🙂

Ako bitcoin nastavi da raste, tesko, ako krene da pada jos teze, znaci samo ako ostane tu negde.
Ima ovo zapazanje koje je Coblee napravio u Kini. https://www.reddit.com/r/litecoin/comments/3v9a7n/in_china_litecoin_is_not_an_altcoin/
Hoce da kaze boli uvo Kineze kako se zove, samo da se mogu napraviti pare.

Poslednja izmena:
Vi ste nekada veci optimisti od mene, sad ce hogar da vas namaze :d

na lebac 😛

sadd razmisljam da prebacim sve shitove i btc u ltc pa da cekam taj pump

Ja ne znam ni sta trazis u tim shitovima. Sve ce to polako da propada. Doslo je vreme kada ce da se iskristalise malo kripto scena 😉

To se vec desava. Nece se to nikada svesti na 5 novcica ali gomila ostaje bez podrske, izbacuju ih sa menjacnica, sa pool-ova... I to "skoro" je relativan pojam 😉

Za sada nema akumulacije, samo gore-dole haotično. U prevodu ili probijamo $420-430 u sledeća 24h ili se vraća na nivo (pravog) support-a $350-335. Iskreno, više težim drugom scenariju a i smatram da je to bolje po BTC i long term cenu.

Za sada nema akumulacije, samo gore-dole haotično. U prevodu ili probijamo $420-430 u sledeća 24h ili se vraća na nivo (pravog) support-a $350-335. Iskreno, više težim drugom scenariju a i smatram da je to bolje po BTC i long term cenu.

100% cekaju da se mi istresemo

Prlosli put sam samo "odgledao" LTC kad je skocio na ~8$ i odnos na 0.030... A 2 dana pre skoka kazem ortaku da je 0.030 extra odnos i da treba sve da se proda po toj ceni! :wall:

I dalje jurim BTC-E code, ne treba mi puno... ako ima neko nek se javi na PM.
Hvala!

Edit: snasao se, ne treba vise!

Poslednja izmena:
Tresla se gora, rodio se miš... možda još 2-3 dana gore pa korekcija.

neko me je cuo 😀

is it today? yes it is... 😀

Poslednja izmena:
Valjda je korekcija samo na dole ako sam.ja dobro ukapirao iz pisanija

0376fbd90dc5eb08e6b4ec41427150b9.jpg

Neočekivani zeleni dildo. Osim ako ne najavljuje crveni vodopad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno