ovi linearni chartovi qrca ne valjaju.
evo log>
![]()
to su tvoji dijagrami ili pratis nekog?
A dijagrami kao mogu da predvide kada ce neko zato sto mu se cefne da krene da kupuje ili prodaje BTC za cenu 10% visu ili manju od postojece ?![]()
pa u principu spekulacije su to sve. sad moram da idem, na sljaci sam.
A sto pitas kad ces uraditi kontra? :d
To je uredu ako ces da poslusas. Ne bi bilo lepo da ga pitas za savet pa ispadnes askhole.Uradicu kako kaze.
Tebe kad sam slusao onomad znam kako sam proso :d
Sad mora pitam nekog drugog.:d
cekaj da vidis da li ce prdnuti jos jednom iznad 400. postavi askove u razmacima od po 5 $ na gore, progresivno. znaci na svakih 2.5~5 $ povecaj kolicinu za 10~25 %.
kreni od 400. sve preko 410 ti je premija.
ako ne poraste do veceras, sutra ujutro prodavaj tik ispod 400.
u svakom slucaju ovo je prodaja. prati danas popodne pomno situaciju, meni sve govori da ce ovo na 320 da ljosne koliko veceras.
i saraj malo. gadjaj neke nestandardne cifre, tipa 401.26, 406.43, itd.
Tu ga mere ciji je veci [emoji14]Stvarno ljudi, ja bih voleo da se pozabavim malo BTC-ima. Jel može neko u kratkim crtama da objasni u čemu je fora sa tim crtežima?
cekaj da vidis da li ce prdnuti jos jednom iznad 400. postavi askove u razmacima od po 5 $ na gore, progresivno. znaci na svakih 2.5~5 $ povecaj kolicinu za 10~25 %.
kreni od 400. sve preko 410 ti je premija.
ako ne poraste do veceras, sutra ujutro prodavaj tik ispod 400.
u svakom slucaju ovo je prodaja. prati danas popodne pomno situaciju, meni sve govori da ce ovo na 320 da ljosne koliko veceras.
i saraj malo. gadjaj neke nestandardne cifre, tipa 401.26, 406.43, itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari